Rigtige helte Charles Joseph Coward Rescuer of auschwitz

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
Advertisements

Barrierer for solidaritet i velfærdssamfundet
Den lille Mads.
Hvordan man opretter en cache
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
At bruge disse to ord rigtigt
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Nonne historie.
Kære Venner Dette er mit sidste show. Jeg har truffet en meget vigtig beslutning. Jeg har været igennem mange prøvelser og trængsler, men sagen er, at.
Helt Sikker Solen skinner meget. Hele kroppen bliver brændt.
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
Indholdsfortegnelse Kendte der er blevet mobbet som unge.
Børnemiljøvurdering 2013 Trinitatis Menigheds Børnehus
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Advisory board-møde, MDI, den 17. april 2013, Mathilde Hjerrild Carlsen, Holger Højlund Oplevelser fra felten.
Nørrebros erfaringer med aktiviteter i et heterogent kvarter Børnearbejdet i Nørrebro Taekwondoklub.
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Sofies dejlige dag.
Børn og sorg - og sprældøde døde
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
Identitet – hvem er jeg ?.
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Mia bliver væk Serpil og Aishe Her er historien om Mia.
Der var engang en dreng ved navn Vincent Han var en dreng der altid elskede at lege og have det sjovt. Men hans land var døjet med borgerkrig. Med livet.
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Et fly er ved at styrt ned. Der er 5 passagerer om bord, men der er kun 4 faldskærme.
Guds fulde rustning den skal på Inden i krig at vi må gå
Dialogisk læsning – Eksempler på spørgsmål
Det kan være, du tror, du har set denne før…. da især mænd har synes, det har været vældig sjovt at videresende den…. MEN… se den igen og se den kloge.
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
I dette indkøbscenter kan kvinder vælge mellem forskellige typer mænd..
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
- Et dagbehandlingstilbud til unge hashmisbrugere
Et stort danseshow.
Der var engang et slot, hvor der boede en konge
Livet som kristen - det koster -
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Brandmanden kommer hjem fra Fanø Brandstation og siger : ‘’vi har indført et nyt system på brandstationen fra nu af.”
Splint Dette er Splint Han er en god ven Jeg ville ønske at han fantes i virkeligheden.
Jeg er taknemmelig....
Brandmanden kommer hjem fra Fanø Øvelse og siger : ‘’vi har indført et nyt opkaldsystem fra nu af.”
KATTE. NY KAT  Du skal kæle med din kat i en time være dag  Og gør den tryg vis den er ny  Og husk at gi den mad og vand.
Kate-QUIZ-mus.
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
Nørlem SFO Forældrerådet Årsberetning 2012/13. Hvem er vi? Eivind Jesper HenrietteIben MajaThekla Flemming.
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Ria Slides I dette indkøbscenter kan fruerne vælge mellem forskellige mandetyper...
Spejder er sejt!. Plan Hvorfor tager man på Plan? Hvad får du ud af det? Hvordan er det at tage helt alene af sted? Hvordan er det at skulle hjem? Forældres.
Kosovo Hvordan opstod Kosovo konflikten? Hvad består den af?
Hvis jeg havde mulighed for at fange regnbuen ville jeg have gjort det
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Samson Og Dalila.
Historien om Jesus’ fødsel
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
KATTE. DET JEG VED OM KATTE  En kat kan få 4 til 6 killinger  Så snart moren har født slikker hun dem regne  Killingen vokser hurtigt. Efter to uger.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Skabt som mand og kvinde
Moses del 1. Barnet i Sivkurven
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den.
min sommerferie på malorca
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Johari vinduet det vi ved og ikke ved!
Præsentationens transcript:

Rigtige helte Charles Joseph Coward Rescuer of auschwitz Charles Joseph Coward, known as the “Count of Auschwitz”, was a British soldier captured during World War II who rescued Jews from Auschwitz and smuggled himself into Auschwitz for one night, subsequently testifying about his experience at the Nuremberg Trials and the IG Farben Trial. Jeg synes selv han er en stor helt. At redde folk ud af auschwitz er en stor ting.

Rigtige helte Dalai Lama, 1885-1962 Dalai Lama er tibetanernes religiøse og politiske overhoved. Den nuværende Dalai Lama hedder Tenzin Gyatso. Af familie, venner og hof kaldet Kundun, hvilket betyder "tilstedeværelsen" Nobelfredspris modtager

Prinsesse mary

Mary er prinsesse i Danmark. hun er kone til prans Fraderrik Mary er prinsesse i Danmark. hun er kone til prans Fraderrik. Mary bliver dronig nor

Rigtige helte Minna Jensen Minna Jensen hjælper folk der ikke selv kan lave blod. Hun tager også og stikker folk som godt kan lave blod. Der er fire forskellige slags blod. Der er a blod, b blod, og ab blod og der er også 0 blod. Oppe på sygehuset gå alle i hvidt tøj Kvinderne og mænd gå i hvide bukser og hvide bluser. Det er meget sjovt at have en mor der er laborant. Laborant

Rigtige helte mother Teresa

Pia skydskgaad Min mor er en helt fordi at hun skriver børn ind i dagplage og hun har et sejt arbejde og hun kører til møder helde tiden

Rigtige helte T.N JØRGENSEN. 1973- JEG ER SOLDAT OG HJÆLPER ANDRE LANDE Jeg har hjulpet to lande så det ikke blev en vild stor krig. Et af de to lande jeg har hjulpet er Kosovo hvor der var meget urolig hed der nede. Det andet land jeg var i var Iraq jeg var der nede i et halv år væk fra mine børn og familie der var hårdt. Jeg skulle stoppe en krig mellem en skole og en børnehave. jeg var der nede med nogen jeg kende. Jeg hjalp dem også med at bygge flere skoler og børnehaver det var ret spændene at være der nede. Der var helt vildt varmt. Nu er jeg blevet major og arbejder i Ballerup og skal først udsendes vær 10 år. Så jeg har meget mere tid der hjemme med min familie. Det er rigtig spændene at være soldat. Men det er også hårdt nogen gange.

Rigtige helte T.N JØRGENSEN. 1973- JEG ER SOLDAT OG HJÆLPER ANDRE LANDE Jeg har hjulpet to lande så det ikke blev en vild stor krig. Et af de to lande jeg har hjulpet er Kosovo hvor der var meget urolig hed der nede. Det andet land jeg var i var Iraq jeg var der nede i et halv år væk fra mine børn og familie der var hårdt. Jeg skulle stoppe en krig mellem en skole og en børnehave. jeg var der nede med nogen jeg kende. Jeg hjalp dem også med at bygge flere skoler og børnehaver det var ret spændene at være der nede. Der var helt vildt varmt. Nu er jeg blevet major og arbejder i Ballerup og skal først udsendes vær 10 år. Så jeg har meget mere tid der hjemme med min familie. Det er rigtig spændene at være soldat. Men det er også hårdt nogen gange.