Dansk Svømmeunions politiske program 2012 - 2016.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
VI HJÆLPER UDSATTE BØRN OG UNGE
Advertisements

Set i forældreperspektiv
Forældremøde i svømmeskolen Hørsholm Svømmeforening
Landsseminar for Junior- og Eliteledere 19 November 2011.
Præsentation af mig selv
Breddeidrætsudvalgets betænkning •Foreningsidræt •Kommerciel idræt •Selvorganiseret idræt •Institutionsidræt •Offentlig idræt.
Kaj Schmidt Nielsen Nørrebro Taekwondo Klub
FRIVILLIGHED OG MEDBORGERSKAB
Når fitness bliver et åndehul
Breddesektionens områdemøde 13. April 2013
FægteKlubben Trekanten Vordingborg. Det vil vi kunne tilbyde : • Fægtetræning for - B&U, bredde, talent og elite. ( mindst 2 træningspas om ugen for alle.
Det frivillige foreningsliv i dansk idræt
Brøndby den 10. april 2007 Forældrerekruttering Teddy Pedersen Haderslev Fodboldklub DIF - Breddekonsulenttræf.
Fra Hal til Hav.
Frivillighed i SheZone
Sønderjydsk Fodbolddommerklub Strategi 2009 – 2011.
Breddesektionens beretning ved Helle Jakobsen, sektionsleder.
Fastholdelse af medlemmer
Særlige krav til foreninger i svømmehaller …. Sikkerhed Aktiviteter i svømmehallerne sker på foreningens eget ansvar I har det fulde ansvar for Jeres medlemmers.
FBUs visionsplan 2015.
10 punkts programmet •Der skal sikres alle børn og unge et alsidigt tilbud om fritidsvirksomhed •Kommunen skal samordne fritidsforanstaltninger, der iværksættes.
1 Rekruttering og fastholdelse • Få fat i de rigtige folk til din afdeling • Skab en spændende arbejdsform, så de har lyst til at blive.
Idrætsorganisationernes ledelse og organisation
Muligheder og barrierer for sundhedsfremme i et socialt udsat boligområde – ’Motion og Afslapning i Vand kun for Kvinder’ som case Fredericia Kommune Anita.
Svømning i den danske folkeskole Pilotprojekt i tre danske kommuner Danmarks Idræts-Forbund og Dansk Svømmeunion.
Året der gik Breddesektionens beretning ved Helle Jakobsen, sektionsleder.
Det vi vil Dansk Svømmeunion SVØM – Leg & Vind
O-service - Nye muligheder Alle slags arrangementer ind. Bedre visning og sortering af kalender. Tilmelding af ikke-DOF medlemmer. Betalingsmetoder og.
Oplæg for DH-Vallensbæk d. 25. februar Inklusion i grundskolen
Orientering om forslag til ny kontingentstruktur.
SportHouse Værdier og leveregler i Judoklubben Mitani.
Leder af Frivilligcenter Aarhus
Llælædlf. Flere ka’ mere Spastikerforeningens økonomi skal styrkes. Spastikerforeningen vil være større Spastikerforeningen vil være mere synlig Spastikerforeningen.
Idrættens Analyseinstitut l Kanonbådsvej 12A l 1437 København K l Tlf l februar 2010.
Økonomiseminar maj måned 2009 Mål: Langtidssikret fornuftig økonomi i SVØM. Skaffe nye indtægter i form af frie midler, som samlet set ikke belaster SVØMs.
Oplæg til Strategi for kreds-FDF HB møde februar 2012, bilag 4.2 Status – februar 2012 Ver.2.5.
Institut for Idræt Foreningsliv og kommuner. At agere i en projektkultur Charlotte Østergaard, Studieadjunkt Institut for Idræt, Københavns Universitet.
Arbejdsopgaver for Idrætsrådet Forslag fra udviklingsgruppen 2009.
Workshoppens indhold Projektrådgivningens arbejde Barrierer for deltagelse i projekter/aktiviteter Konkrete løsningsmodeller Klassiske fejltrin Eksempler.
Læringsreform i Hillerød. Tre overordnede mål: 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan 2.Folkeskolen skal mindske betydningen.
Aktivt medborgerskab som ressource i sundhedsfremmende arbejde.
Fritidspas på det kommunale budget Merete Scheelsbeck Formand for Fritids- og Kulturudvalget Høje-Taastrup Kommune (HTK)
Højskolernes Internationale og Europæiske arbejde Resultater fra undersøgelse forår 2006 På baggrund af besvarelser fra 74 ud af 79 højskoler.
Fritidspas.
DIF inklusive specialforbundene har behov for at forberede sig til næste spillelovgivning skal forhandles i DIF har koncentreret udviklingsmidler.
Repræsentantskabsmøde Idrættens Samråd Program for aftenens repræsentantskabsmøde Velkomst IS beretning for året der er gået Debat om beretningen.
Idrætten i en ny storkommune  Kommunens idrætspolitiske målsætninger  Tilskudsordninger  Haller og anlæg  Brugerindflydelse i fremtiden  Strukturen.
Børne- og Kulturchefforeningen Formål Styrkelse af medlemmernes faglige og kollegiale sammenhold faglig interessevaretagelse inden for medlemmernes ansvarsområder.
Mål og visioner for fremtiden Vision, mission, mål og værdier blev revurderet sidste år – og de holder. Det politiske program er fra 2007, og det skal.
1 Vision – Mission - Værdier - Mål – Midler - Politikker.
Fremtidens Idrætsråd i Mariagerfjord Kommune Præsentation af arbejdsgruppens resultat ved Hans Kristian Bjørn.
Bibliotekerne Michel Steen-Hansen "Ud-af-huset" biblioteket "Hvad kræver det af biblioteket?"
Klubudvikling, herunder lederudvikling 1. Afholde mindst 20 tema- eller netværksmøder i samarbejde med konsulenter og regionsudvalg. 2. Konceptudvikle.
Hvem skal kommunerne samarbejde med i fremtiden på idrætsområdet? Oplæg til Breddeidrætsudvalgets møde tirsdag d. 6. november v/ Børne- og Fritidsdirektør.
GENERALFORSAMLING 2015 Sigma Swim Birkerød 25. marts
Den stille Revolution Søren Riiskjær. Idrætsdeltagelsen Navn Navnesen.
Familieiværksætterne Et sammenhængende forløb om fødsels og forældre- forberedelse for førstegangsforældre Information, vejledning og dialog om de udfordringer.
FÆLLES OM FRITIDEN Oplæg på temadagen ‘Veje til deltagelse’ Cecilie Friis / projektmedarbejder SUMH – Sammenslutningen af Unge Med Handicap.
Workshop Udpeg en bordformand, der kan fremlægge jeres holdninger i plenum Diskuter følgende spørgsmål: Hvad synes I om muligheden for et frivilligcenter.
Billede fra holstebro... Opstart 1. jan 2015 Opstart 1. jan 2012 Opstart 1. nov 2015.
Dansk Handicap Idræts-Forbund Mission, Vision og Mål
Dansk Handicap Idræts-Forbund Mission, Vision og Mål
” FORENINGEN - ET FEDT STED AT VÆRE”. Hvad er projektet ”Foreningen – et fedt sted at være” DGI Landsplan har 14 foreninger med i projektet Hvad er målet:
SportHouse –  TEAM/ RESSOURCER KRITISK SUCCES FAKTOR UDFORDRINGER/ FORHINDRINGER FASER/MILEPÆLE/AKTIVITETER xx MÅL Februar 2014 Bestyrelsens.
DGI svømmekonference 2012 i DGI-huset Herning
Strategi 2015 Svømmekonference 2012.
Vision MX 2020 Organisatorisk Sikre fællesskabet
”I gamle dage gik man til fodbold og gymnastik for at være sammen med sine venner – det gør man ikke mere!” - Perspektiver på børne- og ungdomsidræt i.
Velkommen til generalforsamling 2. marts 2018 !
[klik og indsæt kommunenavn]
Præsentationens transcript:

Dansk Svømmeunions politiske program

Dansk Svømmeunion gør klar til fremtiden • 90 procent af alle børn har været medlem af en idrætsforening • I klubberne spirer og udvikles talentet • Danskerne svømmer mere end nogensinde (i både foreninger og offentlige svømmehaller)

Derfor vil vi: • værne om og styrke mangfoldigheden i unionen • have flere til at dyrke svømmeaktiviteter i klubberne • udvikle frivilligheden i Dansk Svømmeunion • styrke vores samfundsmæssige og sociale ansvar

Værne om og styrke mangfoldigheden i Dansk Svømmeunion Dansk Svømmeunion samler: • eliten, bredden, motionister • børn, unge og voksne til: • svømning, livredning, vandpolo, åbent vand, udspring og synkro Hvordan rummer vi flere? • Et nyt foreningsbegreb? • Virtuelle fællesskaber, højskoler, kystlivreddere?

Politiske målsætninger frem mod 2016: Styrke mangfoldigheden 1.Nyt rummeligt regelsæt for medlemmer af Dansk Svømmeunion 2.Fastholde og styrke de mangfoldige svømmetilbud 3.Langsigtet udviklingsarbejde for alle discipliner - særligt fokus på åbent vand og livredning

Have flere til at dyrke svømme- aktiviteter i klubberne • Fitnesscentre og offentlige svømmehaller har konkurrencedygtige tilbud • Vi har medlemmer • Fokus skal være på teenagere og de voksne motionister Nøgleordet er: Fleksibilitet

Politiske målsætninger frem mod 2016: Flere medlemmer i klubberne 1.Skabe fleksible tilbud for især voksne motionister og ældre 2.Udvikle en differentieret kontingentstruktur og nye servicetilbud til klubberne

Udvikle frivilligheden i Dansk Svømmeunion • aktive frivillige under DIF • Flertallet synes, at det er for bøvlet at være frivillig • Vi skal anerkende og synliggøre værdien af de frivilliges indsats og gøre det attraktivt • I vores klubber er der stor forskel på trænere og ledere – hvorfor det? • Kan man kræve en frivillig indsats af medlemmer, og ikke kun forældre til medlemmer? • Hvordan fastholder vi de unge? • Talentudvikling af de frivillige

Politiske målsætninger frem mod 2016: Udvikle frivillighed i Dansk Svømmeunion 1.Styrke mangfoldigheden i rekrutteringen af frivillige 2.Arbejde med kompetenceudvikling 3.Støtte DIF i at mindske barrierer og højne incitamenter for at være frivillig generelt i idrætten

Styrke vores samfundsmæssige og sociale ansvar • Vi har 7500 kilometer kyst omkring os - derfor skal vi udvikle og implementere en livredningsstrategi • Vandsikkerhed er et socialt ansvar • Sikre skolesvømningen og danskernes fremtidige svømmeduelighed • Integration: Sikre en længerevarende støtte til at fastholde indvandrere i klubberne - både økonomisk og organisatorisk

Politiske målsætninger frem mod 2016: Samfundsmæssigt ansvar 1.Fremme svømningen i folkeskolen 2.Fremme livredningskulturen i Danmark 3.Sikre, at der findes livredning i svømmeklubberne 4.Sætte dagsordenen for livredning i Danmark 5.Arbejde med integration af unge indvandrer-kvinder 6.Formindske antallet af drukneulykker