LKS. 123456 789101112 131415161718 Du opdager, at din nabos søn på 5 år til har mange blå mærker, bl.a. på overarmene. Hvad gør du?

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Der var engang et ældre ægtepar ....
Advertisements

100 års fødselsdag Maj 2011.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
TRICKTYVERI Se, hvordan du undgår at blive bestjålet af tricktyve.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Nonne historie.
Arbejdsløs.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Hvad er op og hvad er ned?.
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
Benzinpris Hej! Jeg har hørt, at benzinprisen i den nærmeste fremtid kan komme op på kr 15,00.
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
Uskrevne Regler Modul november 2011.
Leder Oase 2011 Hvorfor tjene mennesker ?. 5.Mosebog Du skal give ham, og du skal ikke være ked af at give ham. For gør du det, vil Herren din.
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
De 10 små forskelle mellem Mann & Frau.
I dag er temaet Visualisering
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Den urolige chef kigger på uret,
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Smásögur danska vor 2012 Menntaskólinn í Reykjavík
I dette shoppingcenter havde kvinder en unik mulighed for at vælge sig en passende mage blandt forskellige mænd.....
En almindelig dag ! I denne PowerPoint præsentation vil vi komme med en række eksempler på hvad som kan forgå på din egen unikke Internetshop, om et år.
Sofies dejlige dag.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Mia bliver væk Serpil og Aishe Her er historien om Mia.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Joken, der bringer dig held!
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
For nydlig kl foran hoveddøren. En fyr følger sin veninde hjem. Lige ankommet og udveksling af godnatkys, får ham til at føle sig en smule opstemt.
”Spænd hjelmen!” - Unges forhold til arbejdsmiljø og risiko i en krisetid Ph.d. Mette Lykke Nielsen
Kapitel 4 – nogle citater
Livet som kristen - det koster -
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
En ganske from historie….
Og Jesus kom ind i Jeriko og gik gennem byen.. Dér var der en mand, som hed Zakæus, han var overtolder, og han var rig.
I begyndelsen skabte Gud himmelen og jorden
Her står Mina Gilia Saber og Zaira Kousar Mina er væk.
Joken, der bringer dig held!
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Historien om skatteopkræveren Zakæus
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Den barmhjertige samaritaner
… og hvordan vil DIRA gøre alt det?? DIRA hi[15] koncept Med en massiv satsning på hi[15] agter DIRA at opnå: -Flere udstillere blandt DIRAs medlemmer.
Chefen ser fortvivlet på sit ur og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop.
Historien om Jesus’ fødsel
Historien om de gode venner.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Affald og genbrug.
Senior Festival Hvor ord svigter, ”taler musikken” Udarbejdet af: Peter, Younas, Katarina og Nina.
Skabt som mand og kvinde
Skatteopkræveren Zakæus
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
DIRA Airlines ønsker alle en god rejse!!! Ændringer vil forekomme DIRA hi[15] koncept Eller gå ind på:
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
En mand gik fra Jerusalem 1
Præsentationens transcript:

LKS

Du opdager, at din nabos søn på 5 år til har mange blå mærker, bl.a. på overarmene. Hvad gør du?

Du ser en ældre dame lægge en pakke kaffe ned i sin taske i et supermarked. Hvad gør du?

Du er hjemme hos en af dine venner. Pludselig kan han ikke finde den 200 krone seddel, han havde lagt på kommoden lige før, du kom. Du er den eneste, der har besøgt ham i dag. Han kigger mærkeligt på dig… Hvad gør du?

Du får tilbudt den nye iPhone til en uhørt billig pris af en ven. Du er fristet til at slå til, men du er lidt nervøs for, om den mon er ”varm”. Hvad gør du?

Du ser to politimænd banke en ung mand. Hvad gør du? Du ser to unge mænd banke en politimand. Hvad gør du?

En sen aften i en storby går du om et hjørne og opdager, at der ligger en ældre mand på gaden. Hvad gør du?

Du opdager, at en af dine kolleger jævnligt tager et par kasser kopipapir, opslagsbøger, og en del kontormateriale med hjem. Hvad gør du?

Den kollega, du deler kontor med, betror dig, at han er HIV positiv. Hvad gør du?

Du nød sammen med en god ven et udsøgt måltid på en dyr restaurant. I var enige om at dele regningen, men du lagde ud. Din ven lovede at overføre penge til dig i løbet af et par dage. Der er nu gået 14 dage, og du har endnu ikke fået dine penge. Hvad gør du?

Du har mistanke om, at den administrerende direktør i datterselskabet modtager bestikkelse. Hvad gør du?

Dit hus brænder og du kan kun redde det, du kan have i dine hænder, mens du løber ud. Hvad gør du?

Du mistænker, at din kollega har et alkohol- problem. Hvad gør du? Du mistænker, at din chef har et alkoholproblem. Hvad gør du?

En af dine kolleger har ofte det samme tøj på mange dage i træk. Han ser en smule forhutlet ud. Hvad gør du?

Du sidder i et S-tog. Tre unge mænd begynder at komme med gadedrengepift, højlydte tilråb og nedladende bemærkninger over for en ung pige i kupéen. (Der er kun jer 5 i togvognen) Hvad gør du ?

I sidder 4 på samme storrumskontor. En af dine kolleger fører ofte længerevarende og højlydte, private telefonsamtaler. Hvad gør du?

Du kan ikke undlade at bemærke en kassevogn med navnet på en lokal håndværker. Vognen er jævnligt parkeret uden for en af dine naboers hus i weekender og på helligdage. Hvad gør du?

Til en fest skal alle medbringe en gave til max 25 kr. til en pakkeleg. Du medbringer et skrabelod, som du har pakket ind som gave. Den, der får din gave, skraber loddet og vinder kr Hvad gør du?

Du har takket ja til en invitation til din gode venindes bryllup. I en konkurrence vinder du en rejse til Caribien. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, og rejsen kan ikke flyttes til et andet tidspunkt. Problemet er, at du vil være ude at rejse, når din veninde skal giftes. Hvad gør du?