Stævnesnacks. Hvad er Stævnesnacks? • Stævnesnacks er et samarbejde mellem FDB og Danmarks Idræts-Forbund • Stævnesnacks er frisk frugt og grønt skåret.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Dias 1 – kompasset udfoldet for frugt og grønt
Advertisements

For dig der er glad for mode og energi- besparelser.
Hjerterum og opsøgende funktion
Et stykke med sødt, surt og skørt... - botilbuddet Stefanshjemmet evaluerer deres udbytte af projekt Implementering af Teknologi (IAT) 2011.
Fresh. Fruit. Anytime. Healthy Active Living SPC Ardmona - Healthy, Active, Living Vi er hvad vi spiser og sundhed er en af tidens trend. Her er et produkt,
Vi skal i gang med en spændende uge, hvor det skal handle om affald.
Forandringsteori for Frue i Eget Liv / Indvandrerkvindecenteret 2013
Markedsføring af Tivoli Friheden med henblik på de årige
“Joie de Vivre”* JVi LANCERINGSPLAN 2014 * Smag på livet.
PengeSpillet.
DIN ØKONOMI Når du får job og lejlighed
Roskilde Tekniske Skole
Overskrift.
Velkommen til Lagoni SFO

Økomad i daginstitutioner
Net Profitability Guidelines
Network Marketing En 2 til 5-års Plan Fremtidens Virksomhed
Idrættens Hus torsdag 26. april 2012 Forbindelse: WWKkMA Password: OkuJ4F Idrætsforeninger og Facebook.
6 om dagen 2009 Netværksmøde 27. februar 2009.
SMA Vores nye dagligdag ☺.
ved Kim Kjærgaard 13. December 2011
Muligheder og barrierer for sundhedsfremme i et socialt udsat boligområde – ’Motion og Afslapning i Vand kun for Kvinder’ som case Fredericia Kommune Anita.
Å.
Pårørendetilbud i Københavns Kommune
Boligsociale indsatser … for over 60 mio!
Velkommen. Sund livsstil Regelmæssige mættende måltider (gerne 4-6 måltider) Kost som indeholder frugt og grønt Kost med rigt indhold af fuldkorn og.
Velkommen til Første tand – første tandbørste møde Varde kommunale tandpleje.
Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015.  Vi er et aktivt hus med nærværende voksne og vi vægter børnene har en god eftermiddag i samværet med deres kammerater.
Udskiftning af password på tablet. Åben programmet KONE business channel Hvis du ikke har linket på skærmen, åben en browser og skriv Ssl.kone.com.
Fastfood Oksekødsrulle og Hakkebøf med sweet potato fritter og cashewpesto Sidstnævnte er fra Fastfood bogen – dog med mine egne ændringer.
Fritidstilbuddene pr. 1/ Det betalte modul ( morgen, afslutning samt ferie) på alle ”ikke skoledage” v/ institutionsleder Erik Vadsager Det gratis.
VELKOMMEN Familiespejder DUD 27. september KORPSETS NYE FAMILIETILBUD Liane Brandt, udviklingskonsulent KFUM-spejderne.
DBU B-licens krav til træneruddannelse
Møde… for forretningen 1. Butikkens resultater 2. Begivenheder i butikken 3. Begivenheder i kæden 4. Begivenheder i Coop 5. Ansvarlighed.
ADR & SCANNERKORT. Automatic Delivery Rewards (ADRs) Den enkle måde at handle produkter på, med levering hver måned. Du får fordelen af en rabat på 5.
Indstiftelsen af nadveren
Fritidspas.
Kl.MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 8:30-10:00Intro til Økonomi RenteformelOpsparingLånGruppe- video-opgave 10:15-11:45Penge Excel & Geogebra Tips & Tricks.
- sammen med glade mennesker
1. Butikkens resultater 2. Begivenheder i butikken 3. Begivenheder i kæden 4. Begivenheder i Coop 5. Ansvarlighed.
1 Dias 1 – kompasset udfoldet for frugt og grønt
2011 for forretningen 1. Butikkens resultater 2. Begivenheder i butikken 3. Begivenheder i kæden 4. Begivenheder i Coop 5. Ansvarlighed.
Undervisning af alle 9. klasser i Digital Post Ved Digital Vejleder Kathrine Mørcholdt Buus og Digitaliseringskonsulent Kristinna Andersen.
Kvickly Total 2011 Antal svar55153 Kvickly Kundemeter 2011 Rapportspecifikationer.
2011 for forretningen 1. Butikkens resultater 2. Begivenheder i butikken 3. Begivenheder i kæden 4. Begivenheder i Coop 5. Ansvarlighed.
Årsmøder og generalforsamlinger 2015
Dagli´-LokalBrugsen Årsmøde/generalforsamling for forretningen 1.Butikkens resultater 2.Begivenheder i butikken 3.Begivenheder i kæden 4.Begivenheder.
Restaurant GoCook Sådan planlægger og afvikler du aktiviteten 1.
BRUGERPEJLING PÅ SOFIELUNDSKOLEN OG ELVERDAMSSKOLEN FORÆLDRE UDARBEJDET AF FOLKESUNDHED MAJ 2016.
Lær Microsoft Office Online. Er du tilfreds med din præsentation? PowerPoint er et fantastisk værktøj, men… De færreste kan få deres præsentation til,
Vilkårene for det frivillige arbejde i udsatte boligområder Michael Fehsenfeld og Bjarne Ibsen Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund (CISC)
Resultater fra spørgeskemaundersøgelsen omkring børns mad- og bevægelsesvaner Gørløse Skole og Lille Lyngby Skole Statusseminar torsdag den.
Kvickly 2015 – året der gik. Agenda Begivenheder i kæden Butikkens resultater Begivenheder i butikken.
Evaluering af Aktiv rundt i Danmark lærernes observationer Følgende resultater er på baggrund af 1215 lærerbesvarelser af vores elektroniske spørgeskema.
Jubilæumsevent For de mindre butikker 1. Indhold Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 9 Side 10 Side 11 Jubilæumsreception Bod med mormormad-smagsprøver Film.
VIBOs boligsociale arbejde
Fakta og muligheder….
Lavet af zander og Oliver .T
Supply Chain management SCM
Silkeabe Mike og Mananda.
Velkommen til årsmøde / generalforsamling
Bestilling og ordrebekræftelse
Idékatalog for design af fødevareemballage som kan mindske madspildet
Nyhedsbrev Ladegårdsparken Nr
Velkommen til årsmøde / generalforsamling
Velkommen til årsmøde / generalforsamling
Velkommen til årsmøde / generalforsamling
Møde 11. april 2019 GRØNT RÅD.
Præsentationens transcript:

Stævnesnacks

Hvad er Stævnesnacks? • Stævnesnacks er et samarbejde mellem FDB og Danmarks Idræts-Forbund • Stævnesnacks er frisk frugt og grønt skåret i små bidder og serveret i et bæger med låg og tilhørende gaffel

Hvordan foregår det? • Stævnesnacks bestilles via • Når Stævnesnacks er bestilt afhentes det i den valgte Coop-butik (SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og Kvickly) • Den friske Stævnesnacks (frugt og grønt) kommer i hele stykker, så du skal selv skære det ud og putte det i bægeret

Hvad koster det? • Stævnesnacks koster 205 eller 225 kr. for en kasse med frugt og grønt til 40 portioner • Prisen er inklusiv bægerne • Som en ekstra gave får du en gratis ”værktøjskasse” med ved første bestilling. ”Værktøjskassen” indeholder alt, hvad du skal bruge til at forberede Stævnesnacks

Hvordan kan I bruge det? • Stævnesnacks kan bruges til alt fra lektiecafeen til fodboldstævnet • Følgende to eksempler er måder, hvorpå Stævnesnacks er blevet inddraget i det boligsociale arbejde:

Albertslund Boligsociale Center • Sammen med Albertslund Boligsociale Center (ABC) gav vi beboerne i 3 områder gratis Stævnesnacks i 2 måneder til deres aktiviteter • ABC søgte penge internt til projekt og Stævnesnacks gav en ekstra rabat, så beboerne kunne få frugt og gratis i perioden • Projektet satte gang i flere forskellige aktiviteter, som har indført eller vil indføre frugt og grønt i aktiviteten

Bispehaven i Aarhus • Stævnesnacks og Trivselshuset Bispehaven i Aarhus har sammen startet et morgenmadsprojekt for 20 unge i området, hvor de får Stævnesnacks + en fuldkornsbolle • Projektet startede ud i uge 8 og slutter i uge 26 • Formålet er at få skabt mere lighed på sundhedsområdet

Stævnesnacks og de boligsociale områder • Stævnesnacks arbejder lige nu på en videreudvikling af projekt, så det retter sig mere mod de boligsociale områder • Formålet er at skabe mere lighed inden for sundhed, hvor børn skal virke som forandringsbærerne • Hvis du vil høre mere, så hiv fat i mig.