BESØG VORES HJEMMESIDE JÆVNLIGT. GERNE HVER DAG - DOG MINDST ET PAR GANGE OM UGEN. Her finder du vigtige informationer om SFO Asgårds dagligdag. VIGTIGT.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvilken afdeling på Hadsund skole går dit barn i?
Advertisements

Velkommen på Skibet Skole
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Klarup Skole Hellasvej Klarup Tlf:
Flickr.com – online billeddeling
Markedsføring af Tivoli Friheden med henblik på de årige
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
Hvordan du læser forældreintra
Læringsstile og lektier
ForældreIntra Østerhøjskolen Formålet er
Orientering fra Kræftens Bekæmpelse Karin Mejding
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Skolereform ’14 - Gesten Skole (børnecenter)
God trivsel = God læring
GRUPPEDRØFTELSER. SFO Asgård prioriterer at have 2 sendere, da vi herved: Har bedre tid til at ”lytte til” og ”snakke med” de mange børn, som henvender.
Hornbæk Skole Invitation til forældremøde og indskrivning til
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
1 Video-regelquiz - Inkl. svar. 2 I denne lille video-regelquiz bliver I stillet over for ni regelsituationer i slagspil. Hver situation beskrives i en.
Profilskole Fyrtårn C ”Det hele barn” Fyrtårn A ”Fortsat høj faglighed”
Historie 9. kl. uge 6 1.Intro 2.Sang 3.Samtale 4.Opgave 5.Opsamling Mål: At blive fanget af undervisningen mindst én gang!
EUP - End User Payment EUP kræver hverken investering i hardware/software, ej heller ressourcer til administration eller systemintegration. Med Mobitech’s.
Ikke til at komme udenom… MJUK er etableret bl.a. på baggrund af støtte fra: Morsø HK, Nordvestmors boldklub, Ø. Jølby Borger og Erhvervsforening, Ø. Jølby.
Tabulex - hvad er det? Et elektronisk komme/gå-registreringsprogram – det sikrer, at SFO´ens medarbejdere kan efterleve fremmødekontrollen. Målet er at.
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Forældrerådslagning Keld Bjørbæk, Ungdomskonsulent Tlf
Hvad skal folkeskolen? For det første skal folkeskolen udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. For det andet skal folkeskolen mindske.
Fortæl verden om dit frivillige arbejde
ØBRO FRI SKOLE Visioner 2020 Øbro Fri Visioner 2020 København den 7. marts 2013 Vores visioner Øbro Fri 2020 Er vores visioner stadig de rigtige? og hvordan.
Magistrenes Arbejdsløshedskasse
Dette program beregner automatisk hvor mange feriedage, du kan bruge i Klik her Besked fra personalafdelingen!
Faglig fordybelse i indskolingen
GRUPPEDRØFTELSER En af forældrene bedes lave notater på det omdelte papir. Vælg eventuelt en ordstyrer blandt forældrene.
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Løjtegårdsskolen tirsdag d. 12. januar 2010
Version 3.1 Velkommen til introduktion af Digital Post PS: Er du dårligt hørende eller seende, så flyt venligst op foran. Side 1.
Ordet er dit. Selv om man egentlig ikke er spor blind kan man godt være temmelig ordblind.
Sammenlægning af Boblen og Loppen – efterår 2012 En gennemgang af processen.
Fritidstilbuddene pr. 1/ Det betalte modul ( morgen, afslutning samt ferie) på alle ”ikke skoledage” v/ institutionsleder Erik Vadsager Det gratis.
Mr. Raggys begyndertest. Velkommen til begyndertesten. Vi går 9 hullers slagspil sammen, dig og mig. Jeg stiller dig ét regelspørgsmål på hvert hul. Der.
Du finder registreringsskemaet på: dev2. siteloom
Fordybelse og formidling. Udvælge, inddrage og anvende. Overskue, bearbejde, disponere, sammenfatte og formidle.
For at få en postkasse på borger.dk, så du kan kommunikere digitalt med det offentlige, skal du være logget på med din digitale signatur. Du klikker nu.
Fra din mobiltelefon vælger du Nabohjælp.
Relation mentee/mentee`s forældre/mentor – bud på, hvordan mentee og forældre involveres, så de spiller en aktiv rolle i relationen og selv opsøger mentor.
For førskolegruppens forældre
Jesper Lundh1 Implementering Det at bringe ny viden og færdigheder tilbage til praksis.
Hvordan får man mest ud af Forældreintra
En digital opslagstavle - ikke bare i din browser
Program Velkommen AKT i Herning Kommune
Når Kate kan - kan du måske også. Kensington eller kaos?
Stress En folkesygdom?.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Børneruden – en del af MinRude Her får du informationer fra børnehuset: - Billeder - Dagbøger fra hverdagen - Nyheder fra børnehuset - Opslag (fx husk.
PERSONALET - Poplen JohnnyAnja OLEJeanett FREDERIK LÆRKEBETTINA CHARLIE.
Morgendagens Børne- og Ungeliv FORÆLDRE Resultater af spørgeskemaundersøgelsen 2016 Published by Birgitte Færregaard Larsen April at 11:13 Powered.
Tabulex Daginstitution. SFO Integration til SFO’ens system Børneadministration Ind- og udkrydsning Barnets aftaler Intra Intranet Ferier & aftaletyper.
Orientering om Større Skriftlig Opgave 2017
Sammen om årsmøder og generalforsamlinger 2017
Sammen om årsmøder og generalforsamlinger 2017
Sammen om årsmøder og generalforsamlinger 2017
Pjece til forældre - parat til skole Skolestart august 2017
Sådan bruger du Shakespeak
Kom og vær stjerner for en aften Stjernehilsener kontaktforældrene
Forebyggelse Station Syd
Sommerlejr juli 2017 v. Red Barnet Mariagerfjord
Fra anledning til udvikling
Information om Aula til forældre
Præsentationens transcript:

BESØG VORES HJEMMESIDE JÆVNLIGT. GERNE HVER DAG - DOG MINDST ET PAR GANGE OM UGEN. Her finder du vigtige informationer om SFO Asgårds dagligdag. VIGTIGT - HER FINDER DU OGSÅ: Seneste nytI fokusKalenderoversigt INFORMATIONERNE PÅ VORES HJEMMESIDE ER VIGTIGE i forhold til dit barns daglige fritidstilbud. Det er en tryghed for personalet - og dit barn, at du læser de informationer, som vi løbende lægger ind på hjemmesiden. Vi sender gerne en SMS - men det koster jo …

Vi modtager meget gerne sms’er fra dig, MEN meget gerne SENEST kl , så vi har styr på alle aftaler inden børnene kommer. SMS OPKALD HUSK at formulere din sms, så den kan besvares med:  JA  OK  NEJ Vi modtager gerne dine opkald med beskeder, MEN meget gerne SENEST kl , da vi herefter er optaget af at planlægge en rigtig god dag for ALLE BØRNENE i SFO Asgård. Vi ”overvejer kraftigt”, at lukke telefonen for OPKALD (ikke sms’er) fra kl og resten af dagen. Vi bruger meget tid på at snakke i telefon. Denne tid går fra dit barn. Hvad mener FORÆLDRENE om dette? HUSK: Alle henvendelser vedrørende børnene bedes rette til: Vores mobiltelefon:

VELKOMMEN TIL TABULEX SFO ET FANTASTISK VÆRKTØJ I SAMARBEJDET MELLEM FORÆLDRENE OG SFO ASGÅRD TABULEX Melde barnet fri/syg (ikke hente tider) TABULEX Oprette sende tider TABULEX Tilmelding til ferier TABULEX Rette i Stamkorts- oplysninger TABULEX Du kan finde det på en App TABULEX Kan sende dig en sms, når dit barn går hjem TABULEX SFO’en kan skrive beskeder på Opslagstavlen TABULEX Let at arbejde med - mange muligheder TABULEX KOM GODT I GANG TABULEX LÆS MERE OM TABULEX PÅ VORES WEB

Nye tiltag i - og en udvikling af et meget velfungerende FORÆLDRESAMARBEJDE