Red Barnets frivillignet

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vi præsenterer SLIDEPLAYER.DK
Advertisements

Den gode modtagelse og frivillig trivsel
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Præsentation af materialer på personalemøde
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Samspil med den offentlige sektor er afgørende
Vælg layout på masteren: Højreklik på siden / Layout / Vælg mellem ”Fastholdelseskaravenen” eller ”Brug for unge” Overskrift MAX 2 linjer Underoverskrift.
Skole- og Kulturforvaltningen Centralbibliotek.dk - det gode arbejdsredskab.
Orientering fra Kræftens Bekæmpelse Karin Mejding
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Digitale medier og mobning
Trådløst net. Trådløst netværk i hele huset • Det nytter ikke at købe internetudbyderens hurtigste forbindelse, hvis den trådløse netværksrouter er.
April 2007 – november 2007 Version 1.0 LPJ d. 9. november 2007.
Landlivs seminar den 24.november 2012 Hvad er der brug for på landet: Nytænkning af landdistrikter? Alt det praktiske v. Mona Hvid
Skabelon til strategisk plan
Erfaringer med og visioner om implementering af Office 365 på Tårnby Gymnasium Nicolai Schaarup.
Kommunikation alvor og sjov
Tom Bøgeskov Udviklingschef Digitaliseringsstyrelsen, Finansministeriet Digitaliseringsmessen 2012 Digitaliseringsstyrelsen - En dag med løsninger og dialog.
Samarbejde bibliotek og uddannelse – et bud på hvordan
Nemt på nettet at understøtte og øge borgernes brug af NemID og digitale selvbetjeningsløsninger med udgangspunkt i den fælles offentlige digitaliseringsstrategi.
Årsaftale projekt Tidslinie © due & partners
SkoleKom Lærernes netværk SkoleIntra-træf 2012.
Fortæl verden om dit frivillige arbejde
Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har givet?
Digital Post til borgerne i vejen dertil
DIALOGMØDE – HB 14. NOVEMBER 2011 Det digitale i det fysiske.
Aktiv brug af Søften Portalen
Sådan skaber vi et kampagnekorps Baggrund Foreningen skal bruge flere frivillige til centrale og lokale events For fortsat at sikre midler til foreningens.
Digital Post til foreninger Kommunikation mellem det offentlige og din forening.
Implementering af brandingstrategi på nettet
Præsentation af resultaterne fra erfaringsopsamlingen om ny klassedannelse LIM den 5. januar 2012.
SkoleIntra i fremtiden – hvordan kan det integreres med andre tjenester og systemer Ole Windeløv, UNI-C.
Intern kommunikation PR og presse
Kursus om borger.dk og brugen af digital signatur
BYOD - Løjtegårdsskolen ”It har meget lille betydning for forandringer på kort sigt. Men på lang er it medvirkende til store forandringer i vores måde.
Introduktion til Access (Access, del 1)
Miljøstyrelsens nye miljøportal
Præsentation af materialer på personalemøde
Det nationale ICS og DUBU superbrugerseminar 13
1 Folkebibliotekernes it-læringsaktiviteter set fra staten Internat 29. november 2012 for Digitale kontaktpersoner i Roskildes CB område Jonna Holmgaard.
Bestyrelsesdag Middelfart Generationsskifte i korpsene - fornyende organisation.
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 29. oktober 2012.
registrere dig som bruger på Når du vil i gang med dit eTwinningprojekt i din børnehave skal du først.
Netværk for projekter Præsentation af facebook-univers Seminar for udviklingsprojekter den 9. maj 2012, Odense.
Sjældne Diagnoser – Hvem er vi? Hvad laver vi?. Hvad og hvem er Sjældne Diagnoser? Mere end 25 år på bagen Fra netværk til organisation, fra 2012 med.
Dokumentation af opgaver
Videregående pc-vejledning 60+Bornholm Velkommen til.
Arbejdsrum i skyen Temamøde Kaffe og intro 13.35Om arbejdsrum i skyen samt Gyvelhøjskolens erfaringer med brug af GoogleDrive Sandwich.
Vejle 4. oktober 2012 Hvordan fortæller vi borgerne at de skal betjene sig selv digitalt? Jeanette Leah Vinther, Kommunikations- og kampagnemedarbejder,
Vælg layout 1. Højre klik uden for dit slide 2. Vælg et passende layout fra “drop ned” menuen 3. Bemærk at der findes 4 forskellige farvetemaer du kan.
SAB’s nye hjemmeside. Målgrupper Hjemmesiden skal først og fremmest kommunikere til: Afdelingsbestyrelser Beboere Men hjemmesiden skal også kunne bruges.
Regionsmøder marts 2015 v/adm. direktør Kim Høgh.
Landsindsamling Hjerteforeningens Regionskursus 10. april 2015.
OPRETTELSE AF FACEBOOK-SIDE REGION SYDDANMARKS LOKALKOMITEER Helle Andersen PR & kommunikation hos Colliers International Cand.merc(stud), Copenhagen Business.
Så er Biblioteksvagtens spørgewidget klar!. Brug Biblioteksvagten som spørgetjeneste på jeres nye DDB hjemmeside Biblioteker med programmøradgang og webmasteradgang.
Brædstrup 2012 Nye hjemmesider. Status 2 måneder efter lancering Hvad er situationen så nu? Hvordan er det gået?
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
Årskursus i Hjertemotion
Modul 2.1 – Go’dag til Cura og Fælles Sprog III
PULS badevand Møde for leverandører af fagapplikationer
Styringsmæssige afsæt
Velkommen til Hjerteforeningens frivillig område
Danskernes digitale bibliotek
Danskernes digitale bibliotek
Opsætning.
Inspirationsdag 2018 It-sikkerhed It-afdelingen i Sekretariatet
Information om Aula til forældre
Information om Aula til forældre
INTRODUKTION TIL SKOLELEDERE
Præsentationens transcript:

Red Barnets frivillignet Præsentation ved næstformand Michala Andersson og kommunikationsmedarbejder Sofie Maegaard Astrup

En længe ventet lille ny Frivilligstrategien 2010 ”Vi skal udvikle en webportal under Red Barnets hjemmeside, som understøtter kommunikationen mellem frivillige og mellem frivillige og sekretariatet” Jan 2011. Det nye frivilligudvalg identificerer på første møde kommunikation som et højt prioriteret område Ved landsmødet i 2011 sagde vi: Vi vil styrke kommunikation med og udvikling af kommunikationsredskaber til de frivillige og arbejder videre med at skabe indhold og finansiering til frivillignettet Ved landsmødet i 2012 sagde vi: Vi forventer vi til næste år ved denne tid at kunne præsentere en velfungerende og moderne hjemmeside for lokalforeninger og frivillige, en hjemmeside, der gør det muligt at dele viden og kommunikere på tværs af organisationens niveauer. I dag kan vi vise de første scanningbilleder af den lille ny . Terminsdatoen er sat til den 13. januar 2014.

Hvad skal vi med frivillignettet Hvorfor skal vi have en lille ny? Erfaringsudveksling Kommunikation med andre frivillige Vidensdeling Fildeling At gemme en lokalforenings historik At få let adgang til diverse materialer og vejledninger …Og det får vi nu! Fra frivillig til frivillig Der kan identificeres en række behov for frivillig til frivillig kommunikation: Inden for lokalforeningen. Mellem lokalforeninger. Inden for en aktivitet. Imellem aktiviteterne. Fra lokale frivillige til centrale udvalg. Kanaler: Envejs/information Debat/dialog Fra sekretariat til frivillig Nyheder og herunder katastrofer Strategisk fokusering i indsats Nye tiltag og tilbud til frivillig Status på målgrupperne for vores indsats.

Hvor har vi så valgt at lægge kræfterne? 2 steder…. 1. Forbedre af redbarnet.dk vedr. det frivillige arbejde, Redbarnet.dk’s informationer om frivillighed skal: Være let at finde og forstå Det skal være nemt at se, hvordan og hvor man kan blive frivillig Det skal være nemt at finde den relevante lokalforening 2. oprettelse af en helt ny digital platform til frivillige - frivillignettet. For os der er frivillige skal det være nemmer at dele erfaringer, snakke sammen , finde relevante dokumenter, følge organisationen og skabe nye samarbejdsrelationer. Derfor får vi vores egen lukkede side som kan tilgås med login af alle der er frivillige i Red Barnet.

Frivillignettet bygges op om jeres behov Egen profil Lokalforeningernes egen side Adgang til tværgående projekter: Landsindsamling, nødhjælpsagent, udvalg, hovedbestyrelse Overskuelig menu og navigation Din personlige profil definerer hvilket indhold du har bag dit login, så det altid er tilpasset dig, dit frivillige arbejde og dit behov Giv herefter ordet videre til sofie

De frivilliges net bygges op om brugernes behov

De frivilliges net bygges op om brugernes behov

De frivilliges net bygges op om brugernes behov

Hvornår kommer det? Fra nu af og frem til d. 13. januar vil vi: Bygge færdig Teste Undervise frivilligkonsulenter, så de kan undervise jer …og lancere d. 13. januar og vi glæder os! I løbet af vinter/forår 2014 vil vi: Stå til rådighed med support Deltage på uddannelsesdage Rejse ud i landet og hjælpe jer i gang