Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Så er Biblioteksvagtens spørgewidget klar!. Brug Biblioteksvagten som spørgetjeneste på jeres nye DDB hjemmeside Biblioteker med programmøradgang og webmasteradgang.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Så er Biblioteksvagtens spørgewidget klar!. Brug Biblioteksvagten som spørgetjeneste på jeres nye DDB hjemmeside Biblioteker med programmøradgang og webmasteradgang."— Præsentationens transcript:

1 Så er Biblioteksvagtens spørgewidget klar!

2 Brug Biblioteksvagten som spørgetjeneste på jeres nye DDB hjemmeside Biblioteker med programmøradgang og webmasteradgang kan gøre det nu, dem med redaktøradgang kan vinge af i CMS’et når vi som forventet kommer med i næste DDB-rul til august/september. Forskellige muligheder for brug/formidling Se hvordan vi bruger det i Herning https://herning-stg.ddbcms.dk/https://herning-stg.ddbcms.dk/

3 Nem mulighed for driftsoptimering – læg en beskeden indsats og få en fuld lang og proff. vagtdækning tilbage fra fællesskabet Adgang til 380 bibliotekarer med specialistviden man umuligt selv kan have eller bevare på sigt Støtter op om længere åbningstider og mere selvbetjening Få valuta for de timer du selv bidrager ind i BV med – og for dine DDB-penge Modningsprojekt vedr. Biblioteksvagten som support på E- tjenesterne indsendes til efteråret Gevinstrealisering!

4 Vi har lavet og laver naturligvis vejledninger og instruktioner til alle løsninger – ligger på www.biblioteksvagten.dkwww.biblioteksvagten.dk Kursustilbud i efteråret - følg med på centralbibliotek.dk! Afslutningsvist en anden reklame: Ekurser’s modul til DDB CMS’et

5


Download ppt "Så er Biblioteksvagtens spørgewidget klar!. Brug Biblioteksvagten som spørgetjeneste på jeres nye DDB hjemmeside Biblioteker med programmøradgang og webmasteradgang."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google