Velkommen 8C Velkommen 8C Håber I har haft det godt- Håber I har haft det godt- Det har jeg, som I får at se...

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Advertisements

Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Photo story. Velkommen til denne lille manual omkring Photo Story 1.Du kan vælge at se hele filmen og detaljeret se hvordan du bedst kommer i gang med.
At bruge disse to ord rigtigt
Dialog og samarbejde om uddannelsesparathed
Lav design med ord, billeder og meget andet...
TPG handleplans-skema
Til alle der kommer og besøger os I Grækenland Her er en lille guide så I nemt kan finde frem til huset.
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Onsdag 31 oktober 2007 Jeg ønsker at få mere ud af livet Jeg har taget en beslutning.
Udarbejdelse af poster
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
VELKOMMEN TIL FOF & KREATIV FOTO LANDSKAB OG MENNESKER 6. SEP. – 11. OKT
Storyboard Læringsseminar 4
EN KORT EN LANG en romantisk komedie Instruktör: Hella Joof Hjemmeside på:
BESØG VORES HJEMMESIDE JÆVNLIGT. GERNE HVER DAG - DOG MINDST ET PAR GANGE OM UGEN. Her finder du vigtige informationer om SFO Asgårds dagligdag. VIGTIGT.
Smileyen, som fik en ven.
Beboerudviklings samtale
Poster præsentation I modsætning til Power Point præsentationer er en poster et enkelt Billede, der skal fange med det samme. (Ligesom en annonce VS en.
Å.
Dansk 1. klasse.
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
Skriv titel Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
Lav din egen bog LAD BØRNENE KLIPPE OG HÆFTE.
Hvornår bruger man hvad?
Tips & tricks Lærings-stile og it – den helt rigtige kobling Ny PIXI
En fejl af stor betydning...
X LukNæste  Velkommen Du skal nu lære at bruge PowerPoint ved at lave en præsentation. Du får mulighed for at vælge mellem at lave tre forskellige opgaver,
Jeg ønsker at få mere ud af livet Jeg har taget en beslutning.
23. februar 2009 Dias 1 Studie- og Karrierevejledningen Humaniora Læsegrupper Mødeledelse og planlægning Studie- og karrierevejledningen Humaniora Ea Feldfos.
5/6 klasse Dagbog for lejrskole til Bornholm
Nørlem SFO Forældrerådet Årsberetning 2012/13. Hvem er vi? Eivind Jesper HenrietteIben MajaThekla Flemming.
Venlig hilsen og god fornøjelse Erik Schousboe Hej; Velkommen. For at komme ”videre” i dette PowerPoint show, skal ”højrepilen” på tastaturet benyttes.
P0 erfaringsopsamling Program 8.15: Introduktion
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger,
4.lektion: Identitet og sociale grupper
Jesper Lundh1 Implementering Det at bringe ny viden og færdigheder tilbage til praksis.
Videregående pc-vejledning 60+Bornholm Velkommen til.
Træning af mundtlighed årgang Fysik/kemi UL Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Born in Dead FILM. Born in Dead Afsked  Brad han er 20 år. Han elsker amerikansk fodbold han er topscorer.  Brad går hjem fra sit universitet efter.
SLP foråret 2011 MedIS og Medicin Lars Peter Jensen,
Læsning.
Videoredigering Filmen skal være færdig den 17. oktober klokken Du er velkommen til at lave noget den mellemliggende periode. Alle filmene bliver.
Modul 6 Præsentationsprogram. Mål Formålet med dette modul er at teste kandidatens færdigheder i at oprette en præsentation med et standardpræsentationsværktøj.
En fejl af stor betydning...
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger, fordi.
Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober årgang 87 elever.
ITAPC 1 Præsentation 6: Presentations. Agenda Motivation Hvordan.
Kære forældre i de nye 0.-klasser! Velkommen til skolen til jer og jeres børn. Velkommen til en snak om samarbejde.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Elvis Aaron Presley Solstrålerne har i musik arbejdet med et stort projekt om Elvis. De har lært meget om rockens konge. Det mundede ud i en flot præsentation.
Filmen er tænkt som et debatoplæg og et forsøg på at skabe fokus på om det vi gør faktisk virker! Filmen viser 5 forskellige undervisningssituationer med.
Reklamen AirFresher - i denne præsentation vil i få et ind- blik i arbejde bag projektet der handler om: Reklamation af AirFresher. - i vil også finde.
At bruge disse to ord rigtigt
Velkommen til Introdag med skills-aktiviteter!
SLP foråret 2011 MedIS og Medicin Lars Peter Jensen,
projekt eller lignende
Instruktion s. 1/3 : Introduktion CAMPUS+ forberedelse.
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
Præsentationens transcript:

Velkommen 8C Velkommen 8C Håber I har haft det godt- Håber I har haft det godt- Det har jeg, som I får at se...

Opgaven •Lav en præsentation fra jeres ferie –Brug gerne •Billeder •Musik •Print •Kort •Skrift

Læg mærke til følgende i gennemgangen:  Hvordan er overgangene mellem de forskellige ”slices”  Baggrunden (farvekort/stemning)  Hvad virker godt/ikke godt i min fremvisning  Skrifttyperne

Jespers Sommerferie  I skal se et eksempel på en power point præsentation  I skal selv lave en samt præsentere den  Intet er fastlagt  Så følg godt med!!

I Sverige  I starten af ferien var jeg i Sverige sammen med et par venner til koncert Her er vi

Kan I gætte hvem? Først et musiknummer Robbie Williams Samt et foto

Mandø  HEREFTER TOG JEG PÅ BESØG HOS MIN FAR  FOR AT HJÆLPE HAM MED AT LAVE EN HJEMMESIDE  PÅ NÆSTE SLICE SIDDER VI OG SER SOLNEDGANG

Jørn Luther (far)

Her kan I se hjemmesiden  Det var spændende at lære at lave  Synes selv den blev flot til sidst  Det var spændende at lære at lave  Synes selv den blev flot til sidst

 Så var tiden til en ferie med min kæreste  Vi tog til Rumænien

Her er lidt billeder fra ferien HHer står vi i Sortehavet RResten lader jeg stå for sig selv

Det var så det - som man siger HHåber at I lagde mærke til: HHvordan tekst, billeder, musik kan bruges HHvordan en fremlæggelse bliver lettere at udføre HHvad, der virker godt eller skidt, så I ikke laver samme fejl NNu lidt om jeres opgave...

Opgaven skal vise at du kan: •Ca. 12 slices •Med forskellige baggrunde •Billeder med hvad I har lavet i ferien samt beskrivelser deraf •At elementerne starter forskelligt •At der er indsat tekst •Der kan forskellige ting •Der fader in/out •At I kan scanne et billede ind og indsætte •At I kan lave ”Print Screen” og indsætte klippet

Som altid!!! Husk at planlæg - det tager tid at lave, hvis man skal have et godt resultat!!!! Øv jeres fremlæggelse Få respons af ven/veninde/far/mor Kom ind i kampen fra første færd i 8 klasse - denne opgave!!!! Få styr på lortet - så I ikke får lort på styret!!!