Møde om Spejdernes Lejr 2012 - efterår 2011 1 Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Den danske befolknings syn på handicappedes rettigheder
Advertisements

Møde om Spejdernes Lejr efterår Information om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os og forandrer.
Foto: Mads Danquah.
Program for aftenen kl – 20.30
Møde om Spejdernes Lejr efterår Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os.
Møde om Spejdernes Lejr efterår Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os.
Caseoplæg om Facebook.
- Madkultur i Ishøj Kommune
Skal dit barn med på sommerkoloni ?
Velkommen til. Visionen for SEE 20:10 Nyskabende og Tidssvarende En korpslejr skal være på spejdernes præmisser og en lejr som spejderne vil tænke tilbage.
Hvor står vi nu, og hvor er vi på vej hen? Timbuktufonden
Møde om Spejdernes Lejr efterår Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os.
De pædagogiske læreplaner i dagplejen.
Forædremøde den
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
Velkommen til Generalforsamling
Boligforeningernes strategi for samarbejde med biblioteker og medborgercentre ……
I 1014 herskede vikingerne over store dele af Europa.
Velkommen til informationsmøde om 0. klasse på Skovshoved Skole
FDF.dk/landslejr.
FDF.dk/landslejr.
De Aktive Kultur Samvær Fitness Netværk De Aktive Generalforsamling 16. maj 2012.
Informationsmøde den 25/8-2011
Velkommen til ledermøde. Aftenens program •Ryste-sammen-løb •Orientering om tiltag i kvarteret •Generel orientering om lejren •Aktiviteter på lejren.
9. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er sommerferien slut og det er blevet hverdag i Solsikken. Der er sket en del i Sommerferien.
Velkommen til Steinkjer Steinkjer, den lille by midt i Norge, inderst i Trondheimsfjorden, byder velkommen til NORDLEK. Steinkjer by har alt det der skal.
Målgrupper og købmandskab
SEE20:10SKIVE KFUM-Spejdernes Korpslejr Velkommen til.
Blå Sommer 2009 Besøg i Ravnsholt Division 21. oktober 2008.
1 GPS Workshop 2010 Velkommen til Skovlund GPS Workshop 2010 Velkommen til Skovlund.
Sommerlejr 2012 Dag for dag.
Turen går til Indien Engelsk, religion, historie og idræt 3.G, uge 41.
Landslejr 2011.
Velkommen til nye børn som er kommet fra vuggestue og dagpleje eller hjemmefra. Blomsterprojekt hvor vi får blomster hjemmefra som vi passer, vander og.
YDERLIGERE OPLYSNINGER Er der spørgsmål vedr. stævnet – se hjemmesiden
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Ungdomsudvekslinger med ”Aktive unge”
KLUB Rungsted private Realskole På Rungsted private Realskole vil vi efter efterårsferien hver mandag og torsdag arrangere klubaftener for klasse.
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
SF Ungdom Ved..
Årsberetning for juniorgrenen Årets gang  Efteråret 2011: 6 juniorere rykkede op, mens vi fik 8 nye.  Nu har vi 9 spejdere, altså kun en.
Middelfarts Kløversti Friluftsrådets inspirationsmøde d. 15. januar
Badeferieby Gilleleje. Gilleleje – Fiskerihavn, Kulturliv og Handelsby I Gilleleje er det havnen, der trækker. Byen er opstået som en fiskerby og har.
BØRNEHAVEKLASSESTART 2010 Skovshoved Skole en verden af liv.
Troppens sommerlejr 2015 Hvorfor skal jeg med ? Spørgsmål ?
Velkommen til Drachmanns Have. Sig godmorgen til Peter.
Projekt Forskerspirer Projekt Forskerspirer Projekt Forskerspirer giver deltagerne mulighed for at fordybe sig i et emne og udarbejde forslag.
Integrationsministeriets puljer København, 27. august 2010.
Guldborgsundlejren 2005 Spejderliv – virkelighedens eventyr Vision Udfordre mødet mellem spejdere Skabe rum for den enkelte Trendsætte gennem ”learning.
Velkommen til informationsmøde om kommende 8. klasser Tingstrup Skole Hvem er vi – lidt fakta 2.Karakterer 3.Valgfag! 4.Hvordan er det at gå på.
Skal dit barn med på sommerkoloni ?
SPEJDERNES LEJR 2012 Ildsjæle - rundt om lejren. Spejdernes Lejr 2012 HVEM OG HVOR MANGE Hvem: De spejderkorps i Danmark Forventet deltagere på lejren.
Kære alle sammen … klik selv videre.
Forældremøde 9. april.
Stubbergårdlejren 5. – 12. juli 2008 Trevæld Spejdercenter (nær Holstebro)
7. juni 2016 i spejderhuset. Dagsorden Hvem skal afsted – Ringsted og Rungsted på tur sammen Inden vi skal afsted - forberedelse og pakkeliste Når turen.
To change the document information in the footer, press [Alt + F8] and use the “FORM“ Chaîne des Rôtisseurs du Danemark.
Landslejr 2016 HVAD er en landslejr? HVOR afholdes landslejren? HVEM kan deltage på landslejren? HVORNÅR skal vi på landslejr? HVORDAN forberedes børnene.
Uge 30……. Snart..! Vi mødes på Verninge kro lørdag D kl. 7.30
Frederikshavn Kommune 23. nov. 2016
SPEJDERNES LEJR 2017.
min sommerferie på malorca
Opsamling på de fire klyngemøder v. Jeanette Lund
FDF landslejr 2011 Vi skal med!.
Byg et hus Storyline.
vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen Med Spejdernes Lejr 2017 vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen.
- Når integration begynder i børnehøjde
Hvad gør livet så værdifuldt
Spejdernes Lejr juli (uge 30)
Mening og lykke Overfladisk lykke.
Præsentationens transcript:

Møde om Spejdernes Lejr efterår Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os og forandrer verden

2 En lejr for alle •Den første fælles spejder-landslejr i Danmark. •Lejren er for alle, uanset alder, og den er åben for både internationale deltagere, og deltagere, som ikke er spejdere.

3 Hvor & hvornår? juli 2012 i Holstebro

4 Det bliver STORT •216 timers sommerlejr. • deltagere. •300 hektar natur. •1 oplevelse for livet.

5 Transport •Fælles transport-ordning: Samme udgift til persontransport uanset hvor du bor i landet. •For grupper fra Sjælland: Mulighed for at køre med et særlige spejder-tog. •Spejdere fra Fyn og Jylland: Vil blive transporteret til og fra lejren i bus.

6 Aktiviteter På enhver lejr skal der være fede aktiviteter, så det er der selvfølgelig også på Spejdernes Lejr •De planlagte aktiviteter: Kæmpe aktivitetsbobler hver med et fast tema, som spejdere vil være aktive med på én gang. Man tilmelder sig hjemmefra. •De frie aktiviteter: Findes over hele lejren i alle størrelser og udformninger. Man tilmelder sig på selve lejren.

7 Ugeprogram Derudover vil der bl.a. være: -Åbnings- og afslutningsshow -Fest for de forskellige aldersgrupper 6-12 årige, årige og de voksne -Gudstjeneste -Kvarterets dag Og masser af små og store internationale oplevelser

8 Mad nok & sund mad •Varieret udvalg af basisvarer til madlavningen på lejren, og der vil være fokus på økologi, hvor det er muligt. •Der vil naturligvis blive taget hensyn til allergikere, diabetikere, vegetarer, religiøse og etniske minoriteter, og der vil være proviant nok til alle.

9 Holstebro Kommune Holstebro Kommune glæder sig til at være værter for Spejdernes Lejr Her er lidt af hvad byen ellers har at byde på... •Kultur: Der er noget for enhver alder og smag, uanset om I er til kunst, historie, musik, dans, teater, caféhygge, natteliv osv. •Natur: Bruset, strandene og klitterne ved Vesterhavet. Den enestående hede. De vidtstrakte plantager. •Shopping: Holstebro er flere gange kåret som Danmarks bedste og flotteste handelsby.

10 Lejrens kortLejrens kort

11 RygsækstrupRygsækstrup

Møde om Spejdernes Lejr efterår Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os og forandrer verden Ses vi i Holstebro til sommer?