Peder Ohrt Projektnetværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Advertisements

Online kollaborativ undervisning
HF Fællesfag Værktøj Fronter. Introduktion HF FF Ib Michelsen2 Log på Fronter n Gå på Internet n n Skriv brugernavn:
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
JordWeb: en hjemmeside til anmeldelse af jordflytning.
Flickr.com – online billeddeling
Grundlæggende PowerPoint
Peder Ohrt  Start på Dagens Klik her Start på Dagens Klik her  5 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her 5 grundlæggende funktioner på Fronter Klik.
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
Skole- og Kulturforvaltningen Centralbibliotek.dk - det gode arbejdsredskab.
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
ForældreIntra Østerhøjskolen Formålet er
Velkommen til vores færdige applikationsdesign til kurset CBC hos PDJA. Nederst på billede står fem kategorier, som indeholder materiale, features og værktøjer.
MUSEN ELLER TRYK PÅ ”ENTER”
Introduktion til CMS. Indhold ● Forberedelse af indhold til hjemmeside ● Opsætning af hjemmeside (CMS)
Internet til alvor og sjov
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Links Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Peder Ohrt Fagligt netværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.
Peder Ohrt Uddannelsesnetværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion,
Ergoterapeutuddannelsen – informationssøgning  Bibliotekets tilbud  Samarbejde – uddannelse og bibliotek  Informationssøgningsundervisning på ergoterapeutuddannelsen.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Det samarbejdende bibliotek og Palles Gavebod v/ Annie Christensen, Børnebibliotekar, Århus Kommunes Biblioteker
ART GALLERIES Gruppe 4.
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Convergens / Mads Anker Højlund
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Peder Ohrt Rammenetværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.
Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her 4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her  Vil du vide mere Klik her (introduktionsvideo.
Aktiv brug af Søften Portalen
Sådan skaber vi et kampagnekorps Baggrund Foreningen skal bruge flere frivillige til centrale og lokale events For fortsat at sikre midler til foreningens.
Digital Post til foreninger Kommunikation mellem det offentlige og din forening.
Søgning - et værktøj til videndeling Inspirationsseminar 31. oktober 2006.
Velkommen til Hvordan fylder jeg lærerværelset ind i LærerIntra? LærerIntra kan erstatte lærerværelsets opslagstavler og fungere som skolens arkiv for.
Opfattelse af DFIF Forbundet: –Positive –Aktivt, dynamisk og lydhørt forbund Firmasport: – Samvær, uformel, aktivitet.
Oprettelse af Digital Post
Sociale Medier og Jobsøgning - Facebook. Intro  Så blev det Facebooks tur.  Nogen af jer har måske en Facebook profil?  Facebook er endnu et socialt.
Netværksmøde for praktikere. Inden man går i gang med DDB Den typiske process: Planlægning/Design/Produktion/Lancering Vi starter midt i produktiondelen.
MUS 2012/2013 Medarbejderplan. Hvorfor? Mere og bedre fokus på trivsel og kompetenceudvikling for alle medarbejdere.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Birgit Mikkelsen FC FIRST CLASS. Birgit Mikkelsen FC Hvad? Hvordan?
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Tilføje en kontakt Listen Kontakter gør din kommunikation lettere og gør det muligt for dig.
Sundhedsaftaler og sundhedskoordinationsudvalg Specialkonsulent Andreas Jull Sørensen Indenrigs- og Sundhedsministeriet.
Hvordan får man mest ud af Forældreintra
En digital opslagstavle - ikke bare i din browser
Web didaktik 2.0 Utraditionelle veje - it som omdrejningspunkt for vækst og et redskab til ny udvikling i uddannelserne.
Gudenå Distrikts hjemmeside blev flyttet til Korpsets SharePoint system den 30. januar 2007 Flytningen er sket for at: lette.
Projektgrundlag Fred and Legend's nystartet butik Butikken: kvalitet, eksklusivitet og en hyggelig stemning, Kunden: begrænset indfyldelse Nogle foto,
Erhvervsrettet innovation - elektrikeruddannelsen Uge 26 – Aalborg Dag 2 1.
Vejforvaltning med vejman.dk V/Paul Stühler, projektleder vejman.dk MapInfo konference 2006.
OBS! Højreklik på indsat billede og vælg Placer bagerst for at få teksten frem 1 YouSee Foreningsweb ​ Uddannelse i de væsentligste funktioner ved opsætning.
Måløv Idræts Forening 2014 KOMMUNIKATIONSSTRATEGI.
Lægedebatten 2013 Introduktion til Lægedebatten. Lægedebatten 2013 Nemmere adgang Du kan benytte Lægedebatten fra din pc, din smartphone og din tablet.
Velkommen til: UU+ på Podio Webinaret starter kl 11:00 Bemærk! Du behøver ikke at teste dit webcam og mikrofon, for de er begge slået fra. Det er meningen.
Vejledning til efterskoler om EFI I denne præsentation har vi samlet lidt information om EFI og hvordan skolen kan blive oprettet i systemet. Først fortæller.
Levnedsmiddelselskabet
Modul 8: ”Sådan bruger du digital post og e-boks”
Arkivet….og Hjemmesiden
Kontakter, tilstedeværelse og chat
Informationssøgningskursus Studieområdet del 1
OneDrive Med OneDrive kan du sikkert gemme dine billeder, filer og mapper på ét sted, dele dem med andre og få adgang til dem overalt.
Vejledning i at scanne..
Ny Elevforside Elevplankonference 2012.
SOSU NORD, praktikken og elevplan
Inspirationsdag 2018 It-sikkerhed It-afdelingen i Sekretariatet
Oprydning i SkoleIntra
Information om Aula til forældre
Præsentationens transcript:

Peder Ohrt Projektnetværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe og indhold og i måden det virtuelle rum er opbygget.  Her præsenteres opbygningen af Projektnetværket som er tænkt som et virtuelt netværk der kan facillitere arbejdet i råd, nævn og udvalg.  Ideen med dette netværk er at understøtte informationen, kommunikationen og refleksionen i udvalget og gøre det muligt for medlemmerne at samarbejde uafhængig af tid og sted. Klik for en præsentation

Peder Ohrt Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Tilbage til forsiden

Peder Ohrt Forsiden  Forsiden er udvalgets ansigt udadtil og er i konstrueret som en webside som er tilgængelig fra internettet. Websiden kan via link forbindes til relevante hjemmesider, intranet m.m.  På websiden anbringes alle generelle informationer om udvalgets arbejde og via hyperlink forbindes websiden med andre relevante hjemmesider  Websiden skal gøre det muligt for andre at kontakte udvalget og dets medlemmer, samt gøre det muligt at følge udvalgets arbejde  Websiden er samtidig indgangen til konferencerummet, som man får adgang til via et personligt lokon Som eksempel er her valgt et billede af websiden for det lokale forskningsråd i Vejle Amt Tilbage til hovedmenuen

Peder Ohrt Kalenderen  Kalenderfunktionen kan af udvalget anvendes som en fæles elektronisk aftalekalender  Kalenderen kan også anvendes til at publicere arrangementer af relevans for udvalgets arbejde Tilbage til hovedmenuen

Peder Ohrt Deltagere  Her kan man få et overblik over hvem der har adgang til netværket og hvad de adgang til  Man kan se deltagernes visitkort og sende en mail via Fronter  Udvalgets medlemmer kan her udfylde deres visitkort med foto, hvilket går identificeringen af indlæg og dokumenter lettere Tilbage til hovedmenuen

Peder Ohrt Kommissorium  Denne arkivmappe er beregnet til udvalgets formelle dokumenter d.v.s. kommissorium, udvalgets sammensætning, forretningsorden, retningslinier, politiker, eksterne rammer, statusrapporter m.m. Tilbage til hovedmenuen

Peder Ohrt Referater  I denne arkivmappe samles udvalgets dagsordner og referater.  Det er muligt her også at anbringe midlertidige dagsordner til elektronisk godkendelse og kommentering Tilbage til hovedmenuen

Peder Ohrt Materialer  I denne mappe anbringes relevant materialer for udvalgets arbejde  Materialet kan omfatte alt fra dokumenter, links, elektroniske evalueringer, lydfiler, filmklip og fælles elektroniske dokumenter Tilbage til hovedmenuen

Peder Ohrt Forum  Dette er udvalgets konferencerummet – rummet for den a-synkrone kommunikation. Kommunikationsformen i dette rum svarer til den kommunikation du kender fra e- mail – med den forskel at kommunikationen kan bindes sammen i forskellige typer af strenge som gør den mere overskuelig  Alle udvalgets medlemmer kan læse og deltage i kommunikationen  Man kan i Forum også oprette en Fronter Hotline forbeholdt spørgsmål vedr. Fronter Tilbage til hovedmenuen

Peder Ohrt Møde  Møde er rummet for den synkrone kommunikation – d.v.s. at medlemmerne skal være logget på for at kunne deltage i det elektroniske møde  Her kan der afholdes møde i udvalget uden at man behøver at mødes rent fysisk  Rummet fungere som et chatroom hvor man kan chate med alle deltagerne samtidig - og man kan også vælge at ”tale” privat med udvalgte medlemmer  Kommunikationen bevares i en log. Deltagerne kan vælge at bevare eller slette loggen Tilbage til hovedmenuen

Peder Ohrt Nyheder  Nyheder er tænkt som en virtuel opslagstavle hvor medlemmerne kan bringe og læse nyheder inden for netværkets interessefelt  Opslagstavlen kan også anvendes til kollektive beskeder. Det har den fordel at beskeden bringes på Dagens og man kan automatisk få sendt beskeden til sin e- mailadresse Tilbage til hovedmenuen

Peder Ohrt Projektbeskrivelser  Dette arkiv er beregnet til udvalg og råd som skal godkende eller tage stilling til projektbeskrivelser, retningslinier, procedurer, metoder o.s.v  I arkivet kan forslag og godkendte materialer arkiveres Tilbage til hovedmenuen

Peder Ohrt Søgemaskiner  Denne linksamling giver brugeren adgang til en lang række elektroniske søgemaskiner. Det drejer sig bl.a. om:  SweMed, PubMed, PEDro, Norart, The Cochrane Library, eric, CINAHL & PsycINFO, DEFFNet  Adgangen omfatter også visse online tidsskrifter  Der også en direkte adgang til at søge på Sygeplejeskolens bibliotek og Bibliotek.dk Tilbage til hovedmenuen

Peder Ohrt Værktøjer  Dette arkiv er beregnet til at arkivere relevante værktøjer. Det kan være dataindsamlingsværktøjer, evalueringsværktøjer, skabeloner, vejledninger m.m. Tilbage til hovedmenuen

Peder Ohrt Links  Her arkiveres relevante links. Linksamlingen kan tematiseres og arkiveres i undermapper. Tilbage til hovedmenuen