Adgang til Fællesnettet To grupper af brugere A)Tilknytning til en skole – lærer eller pædagog oprettet på en skoles intranetTilknytning til en skole B)Ikke.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Advertisements

Den sidste adgangskode du skal huske - Nogensinde
Sådan kommer I i gang med digital signatur
Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
1 Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt på vegne af en borger?                 Som betroet medarbejder.
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
ForældreIntra Østerhøjskolen Formålet er
Konferencer & Rettigheder FCkursus Februar © 2005 Jan BøghVUCnet: Konferencer & RettighederDias nr.: 2 Indhold 1. Hvorfor skal jeg som lærer kunne.
Gruppeorganisering og synlighed
MUSEN ELLER TRYK PÅ ”ENTER”
”Find talentet” - introduktion
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Undervisning i Plone CMS marts 2014 Lær at lægge indhold på koncernens websteder.
Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt?
Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har givet?
Aktiv brug af Søften Portalen
Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har fået?
Skal du digitalisere en fuldmagt, du har fået på papir fra en borger?
Videndeling og sikker kommunikation
UNI•Login Goddag og fortæl hvad vi laver SkoleIntra-træf 2011.
Adgangsstyring og brugeradm.
BørneIntra - intranet og hjemmeside for dagtilbud
HHX og HTX i Elevplan Et overblik…..
Version 3.1 Velkommen til introduktion af Digital Post PS: Er du dårligt hørende eller seende, så flyt venligst op foran. Side 1.
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
2010.  ¤Opslagssider:  Find denne adresse:   Det officielle Danmarks hjemmeside - Statens Information - især med statistik. Oversigt over alle myndigheder.
Vil du kontrollere hvilken fuldmagt, en person har?
For at få en postkasse på borger.dk, så du kan kommunikere digitalt med det offentlige, skal du være logget på med din digitale signatur. Du klikker nu.
Vejledning til oprettelse af CV
Mail på tablet og pc ligger på Kone´s server og kan hentes på adressen
Optagelse.dk for forældre og elever i grundskolen
Office365 – Bliv klar (få evt
Hvordan kommer vi i gang? HHX og HTX i Elevplan. Medarbejder log-on fra internettet - Elevplanbrugernavn Kontaktlærere: Medarbejdere der i EASY-A knyttes.
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
Vi har valgt at bruge vores egen postsystem til at fortælle lidt om vores kendskab IT verdens kommunikation. G-mail, er ret let at gå til, og der er hjælp.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital fuldmagt. Det kan eksempelvis være, at du skal.
1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, en borger har fået? Som betroet medarbejder eller lignende kan du opnå mulighed for at se detaljer om en fuldmagt,
1 Vil du tilbagekalde en fuldmagt, du har fået? Hvis du er blevet udpeget som en, der kan handle på en borgers vegne i en digital løsning, er du blevet.
UNI•Login Administration og anvendelse
UNI•Login Administration, anvendelse og håndtering i SkoleIntra
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Lidt hjælp til hjemmesiden Log ind Første gang du skal logge ind på siden skal du kigge nederst til højre og finde…. Log ind med det brugernavn og det.
Velkommen til: UU+ på Podio Webinaret starter kl 11:00 Bemærk! Du behøver ikke at teste dit webcam og mikrofon, for de er begge slået fra. Det er meningen.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
ØKONOMIFORVALTNINGEN KØBENHAVNS EJENDOMME 15. FEBRUAR KØBENHAVN S EJENDOMME Vi skaber rum Vejledning til HelpDesk Opgavebestiller.
Internet = information plus en masse andet ! Men nogle steder er en ”lukket fest” som kræver login ! Søren Noah © 2016.
HOW TO BLACKBOARD DETTE ER EN VEJLEDNINGSMANUAL TIL ANVENDELSE AF BB.
ØKONOMIFORVALTNINGEN KØBENHAVNS EJENDOMME 1. MARTS KØBENHAVN S EJENDOMME Vi skaber rum Vejledning i at logge ind og oprette ny sag på HelpDesken for brugere.
IndFak Velkommen til Workshop for NYE Rekvirenter
EASJ – IT SYSTEMER helpdesk.easj.dk.
GUIDE TIL OPRETTELSE AF LINKS
GUIDE TIL LOGIN PÅ SKOLEBORDET
Lead scanning Med Eventbuizz Lead scanner fungerer din smartphone som en effektiv lead scanner. Inden scanning afsluttes, skal deltagerne acceptere at.
Foreningsguide koege.kultur.egon.dk/forening
ErhvervsAkademi Sjælland
Hold dit NemID for dig selv
GUIDE TIL OPRETTELSE AF LINKS
Sådan bruges video- s og emnerapporter
Virksomheden og Elevplan
GUIDE TIL LOGIN PÅ SKOLEBORDET
Præsentation af app til Stafet For Livet Formålet med Stafet For Livet Appen er, at skabe en app, der fungerer som en samlet indgang til stafetten for.
ErhvervsAkademi Sjælland
Log ind Du modtager login på din mail til appen I mailen finder du:
Anvendelsen af FIP – et værktøj til måling af ledige flygtninge og indvandreres progression i arbejdsmarkedsparathed Vejledning til projektadministrator.
ErhvervsAkademi Sjælland
Præsentationens transcript:

Adgang til Fællesnettet To grupper af brugere A)Tilknytning til en skole – lærer eller pædagog oprettet på en skoles intranetTilknytning til en skole B)Ikke oprettet på en skole – brugeren er oprettet direkte på FællesnettetIkke oprettet på en skole Kontakt administrator af Fællesnettet

Lærer eller pædagog oprettet på en skoles intranet •Der er to indgange a)Man bruger fanebladet Fællesnettet på sit lokale intranet – det betyder en omstilling til Fællesnettet (som tager lidt tid … op til ½ minut)fanebladet Fællesnettet b)Direkte login på FællesnettetDirekte login Tilbage

Fanebladet Fællesnettet på sit lokale intranet •Når man benytter fanebladet Fællesnettet får man øverst en gul linje med to valg •Man kan vælge at vente – så får man ingen menupunkter •Man kan vælge linket Eget vindue – så får man venstremenuen med •Begge muligheder tager tid til omstilling Tilbage

Direkte login på Fællesnettet •Ved dette valg kommer man hurtigere ind og får med det samme hele hjemmesiden incl. Venstremenuen •Adressen er •Nu kan du vælge knappen UNI-login, eller •Login med -Brugernavn din skole (3 bogstaver)] -Adgangskode [første gang er det ] Tilbage

Brugeren er oprettet direkte på Fællesnettet •Adressen er •Brugernavn oplyses af administrator •Adgangskoden er ved første login •Du bliver nu bedt om at lave dit eget login og derpå stillet tilbage til loginsiden, hvor du nu bruger den netop oplyste adgangskode •Administrator kan nulstille dit login. Så fungerer det som ved første login Tilbage

Bemærkninger Er der problemer? Du kan altid skrive mail til administrator Er du logget ind på Fællesnettet kan du kontakte administrator via beskedmenuen og finde modtageren