Rejsen til Thailand Ung rejs.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Kongsberg Guttemusikk Korps
Advertisements

SMUT PAKKE 2 VIDEN OM SUKKERSYGE.
Gammelheds-Philosophy
SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Limone Cup 2013 Praktiske oplysninger Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold Det er med stor.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
PRAG 2014 PÅSKEFERIEN. PRISER  Turen i sig selv: 1495 kr  Fly t/r: 1200 kr.  Egen transport: -600 kr.  Luksus hotel: 595 kr.  Hilton opgrade: 995.
BAGSVÆRD FORT´s INFO-SKÆRM.
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
3 Historier fra det virkelige liv
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Skolereformen - mål Ambitiøst løft af folkeskolen: •Børnenes læring og faglige niveau skal styrkes •De unge skal have de bedste muligheder for at tage.
SKITUREN 2013 INFO MØDE.
LIVERPOOL 20. november til 22. november Info: Dress code: Please respect the dress code of the Carlsberg Lounge: Smart Casual •No trainers/sneakers.
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
Skolerejse til Østrig Fredag d.21. januar – onsdag d.26. januar.
Velkommen til Lagoni SFO
Velkommen til London 2013.
Rejsen går til… CANADA .
1998 Turen til Aabenraa - Flensburg. Ja så er vi her igen – venter på at komme afsted.
TYRKIET En uges rejse til Tyrkiet.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
INTRO 08/09/05 Byens Netværk i New York. New York DAGENS PROGRAM 1.Velkommen / Vi glæder os! v/Ole & Henriette 2.Om det faglige og det praktiske – dag.
Velkommen til Steinkjer Steinkjer, den lille by midt i Norge, inderst i Trondheimsfjorden, byder velkommen til NORDLEK. Steinkjer by har alt det der skal.
Pris: Kr. for 2 voksne. • Fly Tur/Retur • Flyskatter • Billeje • Hotelophold • Afbestillingsforsikring • Aktiviteter Ikke inkluderet • Rejseforsikring.
Mia bliver væk Serpil og Aishe Her er historien om Mia.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
LKS Du opdager, at din nabos søn på 5 år til har mange blå mærker, bl.a. på overarmene. Hvad gør du?
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
CANADA .  Fly fra København til Toronto.  7 overnatninger i Toronto med helpension.  Royal Ontario Museum.  Zoologisk Have.  Eaton Center-indkøbscenter.
BK Friheden 98 Teplice (Tjekkiet) 31/3 – 4/
De grønne pigespejdere Regionslejr Aftenens program • Rejse tider • Hvad går pengene til? • Madbudget • Spire- og smutterne • Program og aktiviteter.
Torsdag den Afgang til Kastrup fra parkeringspladsen Flyafgang til Wroclaw fra Terminal Ankomst Copernicus.
Træningslejr 2012: Tenerife
Studietur til Uganda. Itinerary Itinerary 29. september : Afgang fra Fredericia  Kl : Afrejse med BA 817 British Airways til Heathrow London 
Golf N`Wine Tour 2014 Afgang i luksus bus fra Brande onsdag kl
Beijing 2011 Ungdomsskolen Kolding Påsken /4 – 24/4.
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
De grønne pigespejdere Regionslejr Aftenens program Rejse tider Hvad går pengene til? Madbudget Spire- og smutterne Program og aktiviteter Kom med.
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider.
Paris 2013 Informationsmøde. Aftenens program VELKOMMEN Marker fremmødet og tjek mobil samt hjemme nr. HVEM SKAL MED FRA UNGDOMSSKOLEN Præsentation REJSE.
Paleochora - Creete. Stranden ved Falasane Kør evt langs vestkysten her Mod Paleochora.
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Spørgsmål: 1 Hvad er en knallertansvarsforsikring? Svarmuligheder: Ja
Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.
New York City & Washington, D.C.  Her er basen (NY)
Lederseminar 2014 Varde Kommune
0.årgang 2012/ årgangs struktur - Hverdagen på 0.årgang.
Mallorca 2007 Info møde 25. februar. Mallorca 2007 Afrejse Billund kl. 19,15 fly NB 347. Mødetid lufthavn 17,00 Ankomst Palma kl. 22,00 Hjemrejse.
Skitur 2015 – fra den 15/2 – den 21/ Klub Roskilde Øst.
Skitur 2015 – fra den 13/2 – den 18/ KLUB UNG Roskilde Øst.
PARIS 2015 Informationsmøde.
Stöten uge 7, 2015 Lørdag d. 7. feb. Afgang Christiansfeldvejkl Stena Jutlandica Frederikshavn kl (evt. aftensmad på båden) Ankomst Göteborgkl.
Studietur til Paris Oktober Indhold og datoer * Det er en studietur for at se judo turneringen Paris Grand Slam – og være sammen og opleve Paris.
Bakke og By Sommerfest i Mosen Kære forældre og børn I inviteres hermed til sommerfest i Mosen onsdag d kl ca. Vi glæder os til at se.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Velkommen til Kulhuse!. Velkommen – og hvem er vi? Anne Louise Nanna.
La Città Eterna La Città Eterna sommer 2016 ROMA 29. Juni – 5. juli 2016.
Skitur 2016 – fra den 21/2 – den 26/ Velkommen Før turen Turen derned Dernede Hjemkomst.
Velkommen - det er et kønt hold ….
min sommerferie på malorca
Skitur 2018 – fra den 19/2 – den 25/2 KLUB UNG Roskilde Øst.
Min sommerferie Da vi fik fri fra skole skulle vi til Ebeltoft,
Hej her er noget om min ferie !!!
Holstebro Flyveklub 28 juli til og med 05 august
Mormor og morfar Da jeg havde fået ferie kom min mormor og
– 13. Årgang Nr. 48 December 2018 December, december fyldt med traditioner, travlhed og hygge. Dagene er korte,
Præsentationens transcript:

Rejsen til Thailand Ung rejs

Rejseoplysninger Rejsetype: Pakkerejse Fra København til Bangkok, Afrejse:17-12-2013 Rejselængde:1uge Rejsende:4 voksne Rejsemål: Bangkok Hotel: Peace Laguna Værelse: dobbeltværelse superiorMåltiderMorgenmadsbuffetPris:45.296,-

Rejse info Afrejse fra Kastrup Terminal 2, Danmark, 17-12-2013, 21:30 Ankomst Bangkok, Thailand, 18-12-2013, 14:25 Rejsetid 10 timer, 55 min Flyselskab Thomas Cook Airlines Flytype Airbus A330-200 Hjemrejse til Danmark Afrejse fra Bangkok, Thailand, 25-12-2013, 15:55 Ankomst Kastrup Terminal 3, Danmark, 25-12-2013, 21:55 Rejsetid 12 timer, 0 min

Vi ankommer til Bangkok Dag 1 Vi ankommer i lufthavnen kl 14:25 vi tager en taxa fra lufthavnen til hotellet som ligger i centrum af Bangkok Vi ankommer på hotellet der bliver taget rigtig godt imod os, Vi bliver vist frem til vores værelser

Så tjekker vi ind på vores Hotel Dag 1 Peace Laguna Et nydeligt førsteklasseshotel beliggende 200 m fra centrum, lige ved natmarkedet og den gamle bymur. Indretningen er traditionel lanna-stil. De 198 pæne værelser har aircondition, telefon, tv, radio, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer og badekåbe. Hotellet har to restauranter, lobby- og kaffebar, 24-timers roomservice, swimmingpool, natklub, helsecenter, massage og internetadgang. Central beliggenhed i gåafstand til shopping, restauranter og seværdigheder Vi pakker lidt ud og for det hele på plads Vi slapper af hver for sig og for lidt søvn så vi klar til at sku ud og se lidt af Bangkok med hotellet,

Dag 2 Så starter vores ferie Vi skal ned og prøve den morgenmadsbuffet vi for med i prisen når man tjekker ind. Hotellet har i dag en begivenhed Bangkok City & Temples Blandt Bangkoks mange prægtige templer, kommer du til at opleve de 3 mest unikke på denne udflugt. I Wat Traimit findes en 3 meter høj og 5 ton tung buddha figur. Bangkoks ældste og største tempel Wat Pho byder på landets største liggende buddha samt kongernes Chedi. Afslutningsvis skal du se Wat Benchamabophit også kaldet Marmor Templet - et moderne thai tempel opført i hvid Carrara-marmor. Varighed: 4½ time Afgang: Dagligt Pris pr. person v/m end 2 personer kr. 275,-

Dag 3 Vi står op og gør os klar da vi skal tidligt afsted fra hotellet kl 06:30 River Kwai Elephant Ride & Bamboo Rafting Fra Bangkok går turen til Kanchanaburi med stop på krigskirkegården og ved Kwai-broen. Herefter fortsættes til "Takilen", hvor du ombord i det lokale tog kører på den mest spændende del af "Dødens Jernbane". Frokosten serveres på en lokal restaurant med udsigt over Kwai floden. Om eftermiddagen besøges Sai Yoke Elephant Camp med en times elefantridetur. Herfra fortsættes ned ad floden på en bambus tømmerflåde. Du bliver sandsynligvis våd, så det er en god ide at medbringe skiftetøj! Efter en oplevelsesrig dag returneres til Bangkok. Varighed: Ca. 11½ time Afgang: Kl. 07.00 dagligt Bemærk: Frokost inkluderet Pris pr. person kr. 550,-

Dag 4 Vi står op kl 09:00 og spiser fælles morgenmad sammen, og snakker om hvad vi skal få vores dag til at gå med, Vi beslutter os for at komme ud og prøve at dykke med fiskene i havet, Vi for en chauffør på hotellet til at køre os til et godt sted han kender Da vi færdige med at dykke for vi os lidt mad og drikke. Og tag derefter hjem på hotellet og slapper af efter en lang dag Vi spiser på den danske resturante Blue elefant Blue Elefant servere vestligt mad som burgere, pizza, fiskefillet m. pomfrit. Hvor vi kan få en buffet for kun 60 kr. med drikke Pris pr. person kr. 386

Dag 5 Vi oppe kl 09:00 til morgenmad Vi bruger hele dagen ved poolen og for lidt sol så vi er klar til at feste igennem i byen i aften Man kan få nogen billetter til byen med fri bar og alt til, på hotellet Vi tager i byen og oplever Thailands gader, og møder en masse nye mennesker Vi fester igennem og oplever rigtig mange piger som prøver at sælge sig selv til os. Og de er slet ikke særlig dyrere i forhold til her hjemme i Danmark Man skal passe meget på hvem man begynder at flirte med. Deres mænd og kvinder er ikke rigtig til kende forskel på Vi er meget trætte efter en lang nat og vender derfor hjem til vores hotel igen

Dag 6 Shopping God shopping i Bangkok Vi begiver os ud i Bangkok for at shoppe lidt og få nogen gaver med hjem til familie og venner! Bangkok er et sandt shopping paradis Der findes ikke den ting, du ikke kan købe her; fra billige souvenirs til elektroniske artikler, silke, briller, kunsthåndværk, lædervarer, møbler, fodtøj og designervarer. Siam Square er kendt som det mest populære shopping område. Men på Silom Road og Sukhumvit Road finder du også flere shoppingcentre og markeder. Vi kommer tilbage til hotellet efter en hyggelig dag hvor vi har brugt en masse penge, Vi går på en restaurant lige ved hotellet hvor de har en buffet til kr 134 per person Tabel

Så er det sidste dag i det dejlige vejr Vi for ryddet lidt op i vores ting Vi rydder op på vores værelse så der ikke ser helt skidt ud når vi desværre skal forlade det i morgen Så går turen ned ved den dejlige pool og slappe af den sidste dag Vi har fået en masse sol og farve

Så går turen hjem. Dag 7 Vi for pakket alt sammen i vores kuffeter og tasker Vi har alle slappet af så vi er klar til en lang flyve tur, tilbage til det kolde Danmark Hotellet bestiller en taxa til hotellet så vi kan komme ind til lufthavnen igen, Hjemrejse til Danmark Afrejse fra Bangkok, Thailand, 25-12-2013, 15:55 Ankomst Kastrup Terminal 3, Danmark, 25-12-2013, 21:55 Rejsetid 12 timer, 0 min Flyselskab Thomas Cook Airlines Flytype Airbus A330-200