Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

TYRKIET En uges rejse til Tyrkiet.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "TYRKIET En uges rejse til Tyrkiet."— Præsentationens transcript:

1 TYRKIET En uges rejse til Tyrkiet.
Mandag til mandag fra den 10. Juni – 17. Juni. Alt er på gå afstand så man ikke behøver at tage bussen eller toget. I alt skal man have 8.532,- til flyet. 26.761,- til hotel =35.293,- i alt

2 Hvad er landet kendt for
Tyrkiet er kendt for at der hvert år rejser ca danskere til landet for at nyde de gode strande på syd- og vest kysten alt rejser ca.15 millioner turister til landet hvert år.   Tyrkiet er også kendt for at lave ægte tæpper. At knytte tæpper kan spores helt tilbage til år 500 f. Kr. Værdien på de tyrkiske tæpper bestemmes af tætheden, jo flere knuder, desto dyrere tæppe. De er også kendt for deres tyrkiskebade (hamam). Det er offentlige bade, hvor man kan få dampbad og massage. Der findes mindst en i hver by og det er en tradition, som går tilbage til romertiden.

3 To forslag til steder i Tyrkiet Pamukkale og Ephesus 
Det første jeg ville presenter dig for er pamukkale det er et fanatisk sted at være nå man tager til Tyrkiet her er et billede af det her kan du opleve varme og samtidig smukke klipper der er lavet at sten men ligner maget det er sne og is. Et andet sted du ville blive glad for er ephesus der kan du opleve ruiner af gamle teater, templer og biblioteker. Her er et billede at et teater og et gammelt tempel og bibliotek.

4 2 Dag 1 Udrejse 10. juni 2013 Ankomst til lufthavnen før rejsen 12:00
Fly rejsen går kl. 14:20 fra CPH København Kastrup med fly selvskabet Pegasus Airlines Ankomst 10. juni 2013 18:25 SAW Istanbul Sabiha Det tager 3 timer. 05 min 4 voksne sæder. Det hele vil koste 8.532,00 danske kroner

5 I alt så har de 7 nætter. De ankommer d. 10. juni og forlader hotelet 17. juni 2013 Dette værelse har udsigt over haven. Værelsets størrelse: 26 m² Sengestørrelse: 2 Enkeltseng og 1 Dobbeltseng Værelsesfaciliteter: Udsigt til have Betalingskanaler,Fjernsyn, Telefon, Radio, Satellitkanaler, Kabelkanaler. Værdiboks til bærbar computer, iPod-dockingstation, Vækkeur. Værdiskab, Aircondition. Skrivebord, Siddekrog, Varme, Sofa, Lydisolering, Træ-/parketgulv, Garderobe/skab. Bruser, Hårtørrer, Morgenkåbe, Gratis toiletartikler, Toilet, Badeværelse. Tøfler, Minibar. For alt det skal de give ,24 danske kroner.

6 Dag 2 Museet er lukket om mandagen. Besøgstid:
Åbningstider: 9:00 til 17:00 Billetsalg Timer: 9:00 til 14:00 Billetpriser: 10 dollar Historisk museum: Deltag apılış den ældste bygning i form af komplekse Flisebelagte Köşk'tür Istanbul arkæologiske museer. I øjeblikket Fliser Kiosk Museum udstiller eksempler på tyrkiske tegl og keramik, er den ældste eksempler på civil arkitektur bygget af Fatih Sultan Mehmet i Istanbul. Seljuk virkning observeres i strukturen. History of flise inskription på porten bygget i 1472 e.Kr., men det er skrevet, at arkitekten er ukendt.

7 Dag 3 Åbningstider hver dag I ugen: 09:30-16:30.
Rumeli borgen blev bygget af sultan Mehmet Erobreren i 1452 som forberedelse til den endelige angreb på Konstantinopel, som førte til undergang i det byzantinske rige. (omkring 600 meter fødder). Det dækker et område på m2 (16 hektar). Fra en lille moské inde, overlevede kun dens minaret. Rumelihisar lidt fra store jordskælv, men var altid genoprettet, blev den endelige restaurering udført i 1953 og åbnede som museum.

8 Dag 4 Man kan også blive ført af en guiderundt i parken. Åbningstider:
Hverdag: 09:00 – 19:00 / Weekenderne: 09:00 – 19:00 Det koster: En billet for at komme ind i den lille park koster kun 10 TL (Tyrkiske). 31 danske (kr) x med 4 voksne er 124 kr Kan man spise der: Der er restaurant, hvor man kan spise, den er fin. Den er ikke lukket så man kan nok ikke spise der nede hvis det regner, den dag kan man spise der. Er der noget specielt der: Der er blevet bygget et lille museum, som er den 16 mest kendt i Istanbul, for det er kun om krystaller. Så er der en anden museum som handler om historie og som der er masser af malerier.

9 Dag 5 En dag i bazaarn vil tage lang tid. Det er en lang tunnel de har lavet, hvor tyrker sælger deres hjemmelavet ting, det er meget spændende. Denne tur vil ikke koste noget for at komme ind. Men de startede med at få noget mad, og deres mest kendte mad det er shawarma/kebab. Man kan få det på pizza, durumrulle el. pizzabrød. Men der de gik igennem den store tunnel, der fik de øje på et stort tæppe, det var rigtig flot. Det fik de købt. Denne tur var rigtig god og den ville de prøve igen

10 Dag 6 Udrejse af Istanbul 17. juni 2013.
Ankomst til lufthavnen før rejsen 11:00. Fly rejsen går kl. 13:00 fra SAW Istanbul Sabiha med fly selvskabet airBaltic. Man ankommer til RIX Riga kl. 15:55. Det har taget 2 timer og 55 min. Der er vente tid på det næste fly på 2 timer og 25 min Det næste fly hjem fra Riga ankom kl: 18:20 airBaltic Man ankommer til CPH København Kastrup kl. 19:05 Den sidste flyve tur fra RIX Riga har taget 1 time og 45 min


Download ppt "TYRKIET En uges rejse til Tyrkiet."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google