Udarbejdelse af poster

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
JEG GIK MIG OVER SØ OG LAND
Advertisements

Søgning efter en fil Du vil finde et Word dokument som du ikke kan huske hvor du har placeret men du kan huske et af ordene i dokumentet Du får dette.
Leg og lektier Idéer til 2-4 piger Alder 4. klasse
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Kundebetjening Opgave med salgstrappen.
Jeg har brugt gratis billedebehandlingsprogrammet
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Program – 10.00: opsamling på cases og innovationsdage - hvor er vi med vores cases? - hvad mangler vi for at komme videre? – 11.00: Innovation.
Videregående pc-vejledning
Scenografi og iscenesættelse Elektronisk Billedarbejde
Læringsstile og lektier
PowerPoint Undervisning 14. december 2012 Kommunikation
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
Generelle regler for brug af PowerPoints
Undervisning 23. maj 2012 Kommunikation Aarhus Universitetshospital
I det efterfølgende ses på tre forskellige indgangsvinkler i kommunikationen med medarbejderne De tre temaer er Samtalen Synlig ledelse og gennemslagskraft.
– Sådan virker det! Dit elektroniske postsystem Ved Arne Crown Rasmussen
Historie 9. kl. uge 6 1.Intro 2.Sang 3.Samtale 4.Opgave 5.Opsamling Mål: At blive fanget af undervisningen mindst én gang!
Deltag i konkurrencen om at blive regionens mest succesfulde eller modigste initiativ på Center for Telemedicins konference den 11/ Beskriv jeres.
Velkommen 8C Velkommen 8C Håber I har haft det godt- Håber I har haft det godt- Det har jeg, som I får at se...
Hvordan er jeg blevet til dén, jeg er?
Hjemmeside Tirsdag den 5. oktober 2010.
Backoffice præsentation
Præsentation: Obligatorisk opgave 1
- en smart mellemting mellem overheads og lysbilleder (dias)
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Deltag i konkurrencen om det mest succesfulde telemedicinske initiativ på Center for Telemedicins konference den 9. oktober Brug evt. skabelonen.
Den mundtlige præsentation/PowerPoint: Rammer
DEN 3-delte prøve: Den skriftlige synopsis Den mundtlige fremlæggelse
MUNDTLIG FREMSTILLING
Poster præsentation I modsætning til Power Point præsentationer er en poster et enkelt Billede, der skal fange med det samme. (Ligesom en annonce VS en.
Kommunikation / it.
Mindre grimt, tak.
Dansk 1. klasse.
Årsaftale projekt Tidslinie © due & partners
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Tips & tricks Lærings-stile og it – den helt rigtige kobling Ny PIXI
FRA BIKS TIL BUSINESS Vækstmuligheder for kvindelige selvstændige - OPGAVER Århus september 2010.
Mini TYPO3 kursus - Arts.
Faglige mål for AT – forskellige metoder til komplekse problemer
En kogebog Synopseprøven i dansk.
© Jakob Fischer Jørgensen / VUC
Patient-information om medicin - hvad virker? (fokus på skr. information) Marianne Møller Farmaceut, Master i Professionel Kommunikation (MPK)
Bogstaver og tekst i design
Case-opgave på HG2 uge 41,  I skal lave en slags avis til nettet – ikke nødvendigvis en avis som BT eller Politiken … det kan godt være en slags.
Biblioteket som læringscenter
DREJEBOG: Titel på drejebog skrives her
Filer Hvordan søges der efter en Word-fil = med et dokument. eller en billed-fil Sommer.
Skallebølle Landsbyordning ”Indsigt og opmærksomhed…”
ANSØGNINGEN At søge job handler blandt andet om at skrive ansøgninger
Sørg for at skriften er stor nok – minimum str. 28 Brug den samme skrifttype igennem hele præsentationen – Flere skrifttyper i samme præsentation forvirrer.
Jesper Lundh1 Implementering Det at bringe ny viden og færdigheder tilbage til praksis.
Fundamentale principper for brugervenlige web-sites WEB 1 IT-C 24. Feb
Opfølgning på obligatorisk opgave 1 ONK1. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 14 Overordnet Generelt rigtigt fine opgaver –Mange fyldt med gode overvejelser.
Videregående pc-vejledning 60+Bornholm Velkommen til.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Godmorgen og velkommen til AT4. AT, AT, AT…hvad er det nu lige, det er…? Faget hvor det tværfaglige er i fokus En SAG vil styre forløbene I skal vide.
NYHEDSARTIKLEN Denne præsentation er udarbejdet på baggrund af hjemmesiden Avisen i undervisningen (Nyhedshistorien:2014) og (Design:2014)
© gudmandsen.net 2005 IT-præsentationsværktøjer - praktisk anvendelse med en kommunikationsteoretisk indgangsvinkel.
© gudmandsen.net 2005 IT-præsentationsværktøjer - praktisk anvendelse med en kommunikationsteoretisk indgangsvinkel.
TIBRGA Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 5 Pensum Pensum uddrages fra lektionsplanen ALT der er angivet med betegnelsen ”Pensum” er pensum.
Pjecefremstilling Hvad er en pjece?
Layout og fremlæggelse
Her kan ses et udklip af min forside – tænke med min forside var at man skulle kunne se et lille preview af den side man ville besøge og at forsiden skulle.
SRO SKRIV!.
SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 50-51
Digital præsentation som grundlag for den faglige samtale om projektarbejdet ved eksamen i dramatik.
Hvorfor dansk på GF1?.
MUNDTLIG FREMSTILLING
Vejledning: Publicering af artikler på portalen.
Præsentationens transcript:

Udarbejdelse af poster Informationsafdelingen Århus Universitetshospital, Skejby Gode råd Vise forskellige postere Hvordan skal det afleveres

Præsentation Informationsafdelingen er primært et in-house bureau for hospitalet Fokus på forskningsformidling og patientinformation Informationsafdelingen er et tværfagligt team af grafikere/mediegrafikere, fotografer og journalister Visionen er, at vi vil være bedst i Danmark, når det gælder visualisering og kommunikation af sygehusfaglige emner

Præsentation - andre meget billige postere… I modsætning til Power Point præsentationer er en poster et enkelt billede, der skal skabe blikfang med det samme. Man har altså kun et skud i bøssen. - og ikke mindst kedelige postere - nogen laver meget små postere…

Hvor starter man? Abstract indsendes Abstract godkendes Hvad gør jeg nu?

Guidelines Mål på posteren Andre krav f.eks. Plads til et poster nr. Bemærk! Posteren skal stimulere til debat, ikke give en lang præsentation. Teksten skal holdes på et minimum, og understøttes af grafik, og overvej om alle elementerne i din poster nødvendigt. Står der i poster guidelines at højden f.eks. er 200 cm, fremstilles posteren højst 150 cm i højden.

Gode råd Begræns tekstmængden. Det er vigtigt at begrænse sig, så der er plads til grafik og billeder. Fokuser på de vigtigste ting, og nøjes med dem. Udleverer evt. hand-out, som kan indeholde en uddybende tekst. Anskaf et posterrør, hvis posteren er på papir. Medbring klæbepuder, velko eller nåle til opsætningen.

Inden du går i gang! Skal posteren være på stof eller papir? Skal du ha hjælp ved udarbejdelsen? Skal der bruges billeder eller illustrationer? Tegn evt. en skitse af posteren Er der et ”element” som skal fremhæves på posteren? Overvej en bærende farve, og hvilken farve der IKKE må indgå.

Mundtligt oplæg Overvej en baggrund til dit PowerPoint show, som matcher til din poster

En poster kan indeholde Tekst Billeder Illustration - tegning/grafik Figurer og tabeller Baggrundsgrafik Måden vi blander på er afgørende Max 2 skrifttyper Min 25 pt. Konklusion gerne større end resten af teksterne Ikke for lange linjer Ikke for lille linjeafstand Et billede fortæller mere end 1000 ord

Resultatet bliver bedst, når man kan kombinere flere elementer. Det vigtigste er, at man husker, hvad posteren handler om!

Illustrationer Kan vise ting man ikke kan tage billeder af - og situationer Kan illustrere en retning eller bevægelse Eller noget meget småt

For at optimere det færdige produkt og hele processen, skal du… Bruge Informationsafdelingen Book tid i forvejen – hurtigst muligt Forbered dit materiale godt Aflevere al materialet, senest dagen før den aftalte tid, hvor grafikeren skal fremstille din poster Sørge for at du kan læse korrektur til den aftalte tid Produktionstid ca. 1 dag + korrektur + print

Hvad skal jeg aflevere? Tekst - Word dokument. Figurer og diagrammer - excelfiler eller højopløselige billedfiler. Billeder Bedst er original filer, som ikke er indsat i Word og PowerPoint. (jpg, tif, psd, bmp mf.)

Hvad koster det? Koster: Gratis: Materiale der laves udenfor Skejby- regi Materiale hvor publicering er finansieret eksternt Trykning mm. Gratis: Hvis det udgår fra Skejby Arbejdstid Der vil blive indsat et posterlogo på alle postere der udgår fra Skejby

Procedure Links Henvend dig til Informationsafdelingen i god tid Lokal 5046 sksinf@rm.dk Links Skabeloner på intranettet Forskning på skejby.dk Billeder til download