Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Vejledning: Publicering af artikler på portalen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Vejledning: Publicering af artikler på portalen."— Præsentationens transcript:

1 Vejledning: Publicering af artikler på portalen.
Trin 1: Fremstil artikel-logobillede og illustrationer i artiklen Erfaringsmæssigt er dette den mest tidskrævende proces, når en artikel skal publiceres ! Nemlig at finde et egnet billedmateriale og få fremstillet et rimeligt logobillede.

2 Trin 1: A. Fremstil artikel-logobillede
Fremstil et logo-billede, der skal være 140 pixels i bredde og 80 pixels i højde Billedet skal først fremstilles med målene 138 x 78. Derefter skal der lægges en 1 pixel ramme på alle sider i en mørk farve (ikke skyggevirkninger !). Mht gif eller jpg ? Anvend det format som fylder mindst i bytes. Krav til billedets indhold: - det skal have en relation til artiklen - det skal ikke have været anvendt før - det skal være et billedmateriale som KMD har ret til at anvende billedet skal navngives således: <årstal> – ’mini2’ - <karakteristisk ord for artiklen>.<format> der må ikke være æ-ø-å eller mellemrum i filnavnet f.eks. ’2007-mini2-regnskabsforstaaelse.gif*

3 Trin 1: B. Klargør illustration(er) til artiklen
Hvis artiklen indeholder illustrationer i wordformat eller hvis der medfølger grafikfiler: - download grafikfilen (eller –filerne) - begræns billedets størrelse, det må max. være 490 pixels i bredden - optimer billedets kvalitet - det skal dog stadig have den lavest mulig vægt i Kb - navngiv grafik-filen således: <årstal>-< karakteristisk ord for artikel eller illustration >.<format> der må ikke være æ-ø-å eller mellemrum i filnavnet f.eks regnskabsforstaaelse.jpg OBS. Der skal altid være mindst 1 illustration i artiklen, Den placeres altid som afslutning. Hvis ikke andet kan man evt anvende det billedmateriale, som er anvendt til at fremstille logo. F.eks. uden beskæring eller i større udgave m.m.

4 Trin 1: C. Upload artikel-logobillede og illustration(er)
Upload artikel-logobilledet og illustration(er) med FTP-program til


Download ppt "Vejledning: Publicering af artikler på portalen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google