Velkommen til vores færdige applikationsdesign til kurset CBC hos PDJA. Nederst på billede står fem kategorier, som indeholder materiale, features og værktøjer.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
Advertisements

Sådan laver Du et POWER POINT program.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Lav design med ord, billeder og meget andet...
Mini-PC-kørekort – Modul 6
CoDriver Afslut 1 Tastaturet Her kan du få lidt at vide om tastaturet og tasternes funktion. Klik på knapperne nederst til venstre for at bladre frem og.
Statistik på Geocaching.com
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Eksempel på sikker betaling på Internettet:
Flickr.com – online billeddeling
Peder Ohrt  Start på Dagens Klik her Start på Dagens Klik her  5 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her 5 grundlæggende funktioner på Fronter Klik.
Rigtige mænd tager ikke backup - de græder!
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
Videregående pc-vejledning Modul 04: Windows-elementer 60+Bornholm.
Vejledning i weblog-værktøjet
1 Download af musik fra netmusik.dk Sådan downloader og overfører man musikken til computer og MP3-afspiller.
Udlægning af en ny cache
Hvordan kommunikerer jeg med min PC
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Instruktion i Animation Shop
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Sociale Medier og Jobsøgning - Sælg dig selv på nettet.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Excel-filerne er levende værktøjer…
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her 4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her  Vil du vide mere Klik her (introduktionsvideo.
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus for stedfortrædere
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Lav en lydfortælling på computeren Find programmet Her kommer en kort i, hvordan du åbner Lydlab, og hvordan du arbejder med de mest elementære dele.
CFU 1 Center for Undervisningsmidler PowerPoint-kursus Enkle præsentationer.
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
Vejledning i testfunktionen på Absalon Testfunktionen er et værktøj som kan bruges til eksamen, status af de studerendes standspunkt eller som de studerende.
Før du starter, skal du sikre dig at du har en digital signatur. Få den gennem den ansvarlige på afdelingen (gyn:Christel Nielsen), el. bestilbestil 1.
Du finder registreringsskemaet på: dev2. siteloom
Calc.
Vejledning til oprettelse af CV
Oversigtsvejledning til Lync 2013 FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken.
Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.
Tjekke din telefonsvarer 1.Klik på fanen Telefon. Du får vist dine beskeder og oplysninger om personer, der har ringet. 2.Hold markøren over en telefonsvarerbesked,
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Planlægge et Lync-møde Du kan planlægge et Lync-møde ved at bruge Outlook tilføjelsesprogrammet.
Fra vidensdeling til produsage Kursisten som vidensproducent.
Gem et dokument Følg numrene osv..
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Tilføje en kontakt Listen Kontakter gør din kommunikation lettere og gør det muligt for dig.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Instruktorforløb i Akademisk Studiekompetence 3. undervisningsgang Anja Hønnerup Nielsen November 2011.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
IT for let øvede Modul 5: ”Tekstbehandling ”. Formål KULTUR & FRITIDSHUSET – SKOLEGADE 54 – TLF: Kunne skrive en tekst med store og små bogstaver.
Lidt hjælp til hjemmesiden Log ind Første gang du skal logge ind på siden skal du kigge nederst til højre og finde…. Log ind med det brugernavn og det.
Den interaktive historiekanon E-Læringsmodul til anvendelse i forbindelse med kanonundervisningen i kl. Eksemplificeret ved ”Københavns bombardement”
Manual Af Edu-Caching.
projekt eller lignende
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
Oprettelse Af Dreamviewer Site.
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
Mål Viden om og inspiration Kompetencer aktiviteter Evaluering
Vejledning i at scanne..
Find dybdelink Blå kurser: Fremmed kurser
Filmbånd (Øvet)   Du kan genskabe effekterne på dette dias ved at benytte følgende fremgangsmåde: Klik på Layout i gruppen Dias under fanen Startsiden,
Præsentationens transcript:

Velkommen til vores færdige applikationsdesign til kurset CBC hos PDJA. Nederst på billede står fem kategorier, som indeholder materiale, features og værktøjer. Øverst på siden er en værktøjslinje. Vi vil forklare kort om de enkle dele i gennemgangen af designet. Rød pil betyder at det er der vi ønsker du skal klikke. Blå pil henviser til det vi omtaler på den givne side. Start med at klikke på INFO

Klikkes der på INFO, kommer disse muligheder. Vi gennemgå disse i det følgende. Start med at klikke på ’Welcome Video’.

’Welcome video’ indeholder to introduktionsvideoer som omhandler opholdet på PDJA. Klik på INFO

Menuen kommer nu frem igen, med de valgmuligheder som er under den valgte kategori. Klik på ’About the Acadamy’

’About the Acadamy’ indeholder links til Grundfos Insite, hvor kursisterne kan finde information om opholdet på PDJA. Klik på INFO igen

Klik nu på ’Schedule’ under ’CBC’

’Schedule’ hvor på kursisternes skema for og planer for de givne kursusdage vil være beskrevet. Kursusholderen vil ligeledes kunne opdatere dette, hvis der forekommer ændringer. Klik på INFO

Klik på ’Rooms’

’Rooms’ viser et kort over PDJA bygningen og hvor lokalerne befinder sig Klik igen på MATERIALS kategorien nederst

Klik på ’Negotiation’ under ’Handouts’

Her åbnes filen med materialet omhandlende Negosiation Øverst på billede ses en værktøjslinje, klik på

Her har du muligheden for at skrive notater til Negotiation filen. På siden er det muligt at tilføje Audio og Video. Klik på

Under Wiki ikonet får du mulighederne for at ’go to wiki’. Klik på

Frem på skærmen vil komme et tastatur, som gør det muligt for kursisten at skrive på dokumentet. Klik nu på

Her får kursisten de muligheder der er ved at skrive på et dokument, såsom hvilket skriveværktøj de ønsker at benytte. Klik på

Under denne funktion er mulighederne for at gemme sine dokumenter m.m. Klik på ’SAVE’

Efter kursisten har valgt hvilken mappe de vil gemme i, og klikker ’SAVE’ kommer denne bekræftelse frem. Klik på ’OK’

Du har nu gemt dine notater i en af de valgte mapper. Klik på

Under denne funktion er det muligt at Close, Minimize, Cancel og OK. Klik på ’Cancel’

Klik på den stiplet boks nederst i højre hjørne

Her kan kursisten skrive de refleksioner, som er til det tekst stykke eller opgave som er en del af Negotiation dokumentet. Når kursisten er færdig med refleksionen, skal den gemmes, så klik på

Igen er det muligt at gemme reflektionen til mapperne ’Private noted’ eller ’shared notes’. Klik på ’SAVE’

Ligesom tidligere kommer der en bekræftelse frem på at dine ting er gemt. Klik på ’OK’

Dine ting er nu gemt og du vil nu undersøge mere under MATERIALS Så Klik på MATERIALS

Frem kommer dine valgmuligheder igen. Klik på ’Customer’

Her under er de kundetyper som PDJA har skabt til brug i kurset. Nederst på siden er ’Opne Customer’, hvor under du kan åbne kunder som er gemt i enten ’private notes’ eller ’shared notes’. Klik på ’Anne’ under ’Whole Salers’

Her vil være en beskrivelse og video af den valgte kundetype. Nederst på siden er det muligt for kursisten at skrive deres mening om kundetypen. Klik på MATERIALS

Klik på ’Create a Customer’

Her kan kursisten lave kunder, hvis ikke der allerede eksistere kundetyper som de finder relevante nok i deres arbejde. Disse kundetyper kan gemmes, som vist tidligere. Klik på MATERIALS igen

Klik på ’Scenarios’

Her kan kursisten vælge mellem de forskellige scenarios, hvori de kan benytte de kundetyper de selv har skabt eller dem som PDJA har valgt. Klik på ’Scenario 1’

Øverst er de forskellige kundetyper som kursisten kan vælge ind i scenariet. Under står to felter hvor i kursisten skrive deres svar til spørgsmålene. Klik på NOTES

Under NOTES ses de to mapper som kursisten kunne gemme sine ting i. Klik på ’Notes’ under ’Shared notes’

Her ligger de noter som er blevet gemt i mappen. Klik på RECORDING TOOLS

Her er de værktøjer som er mulige at benytte i applikationen. Klik på ’Record Audio’

Her ligger de optagelser som kursisten har lavet. Klik på RECORDING TOOLS

Klik på ’Record Video’

Lige som ved ’Record Audio’ er kursistens videooptagelser gemt. Ved begge optagelses muligheder er det muligt at slette dem. Klik på FORUM

Under FORUM ligger de features som hører dertil. Klik på ’My Portfolio’

Portfolio indeholder ’Profile’, ’Learning Diary’ og ’Personal Communication’ Billedet viser hvordan ’Profile’ ser ud. Her vil der være et billede af kursisten, en beskrivelse af dem og en videopræsentation af dem. Nederst vil være et område hvor andre kursister kan skrive til den enkle profil. Klik på ’Learning Dairy’

’Learning Diary’ indeholder mulighederne for kursisten at optage og beskrive deres tanker om de enkle kursusdage. Klik på ’Back’

Klik på ’Personal Communication’

’Personal Communication’ indeholder de optagelser som har med kursistens egen kommunikationen at gøre. Klik på FORUM

Klik på ’All Portfolios’

Her ligger alle kursisternes portfolios, således kursisterne har muligheden for at læse de andre kursisters inden og under kurset. Klik på FORUM igen

Klik på ’Social Forum’

Dette fungere som en socialt medie, hvor kursisterne kan kommunikere med hinanden om emner lige fra middags planer og træningsplaner. betyder at kursisten kan oprette en ny chat. Klik på FORUM

Klik på ’Evaluation’

Kursisten kan evaluere hver kursusdag og skrive deres mening ned. Scroller man ned vil kursisten komme til ’Others Evaluation’ Klik på pilen

Der vil være et billede af kursisten og deres evaluering for den de enkle kursusdage. Klik på ’Home’