RBU Jon Kristian Lange.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Fokusgruppe Hvad er en fokusgruppe?
Advertisements

Fordybelsesdag med fokus på konflikter
Kompetenceudvikling og innovation i yderområder
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Forestil dig en landsby, hvor der bor 100 mennesker
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
Music: Nightengale Serenade
Værktøjer/tips og tricks - til implementering af ændringer i egen organisation Hvorfor benchmarking/evaluering Er der nogen, der ved, hvorfor vi laver.
Markedsføring af Tivoli Friheden med henblik på de årige
FORSTÅ DIN NABO! VI ER FORSKELLIGE.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
RBU Jon Kristian Lange.
Kære Venner Dette er mit sidste show. Jeg har truffet en meget vigtig beslutning. Jeg har været igennem mange prøvelser og trængsler, men sagen er, at.
? At sige NEJ Vrede uden autopilot Integritet & Samarbejde
Samspilstema 1: SMIL Vis positive følelser – vis at du er glad for barnet Det er vigtigt for barnets tryghed,
Uskrevne Regler Modul november 2011.
Leder Oase 2011 Hvorfor tjene mennesker ?. 5.Mosebog Du skal give ham, og du skal ikke være ked af at give ham. For gør du det, vil Herren din.
Hvad er korruption? En kort introduktion
Workshop almene boligdage
Readymades / genbrugskunst
Musik: Nightengale Serenade
Hvad gør livet så værdifuldt?
Noemi Katznelson, Vejen mod de 95 pct. – en erfaringsopsamling fra projektet Ungdomsuddannelse til alle DEL I – Omhandler det landspolitiske.
Tv til hverdag. •Størstedelen af det der sendes, har et markant andet menneskesyn og værdigrundlag end biblen, og når vi ser det, påvirker det os! •Tv.
Kastanjehaven - Sand Trivsels Agent Opsamlingsdagen 6. juni 2013
Samarbejde med brugerne – konflikthåndtering og den gode relation Træf om Mening i arbejdet 2011 Julie Gredal og Ida Bering 13. Januar 2011.
Konflikter på nettet. Og hvordan du løser dem.
Hjælpemiddel under forløbet. •Kendt fra kunstnere, som en samlingsmappe over deres værker. •Vi bruger det her, som en samling over hvad du har lavet mens.
Oplæg om konflikthåndtering
Tradition og Fornyelse
Å.
”Kaldet til kærlighed”
?.
Irak.
Den lille forskel - der gør så stor forskel Kære familie og venner Selvom I alle kender til Daniels diagnose, så ved vi at det kan være svært helt at forstå.
Brug et øjeblik af din dag til at lære nogle gode leveregler…
...Slap af... HJGHK. Hvis du er rigtig træt af af den daglige stress som du skal til at gå igennem..
Hvad gør livet så værdifuldt?
Skolens AKT- gruppe består af fire lærere og to pædagoger,
Kvinderne i Kvinder i 1900’erne havde meget få rettigheder og absolut ingen politiske. De havde en meget stereotyp rolle – hvis gift så husmor.
3. Klasses troldetræ Her i troldetræet bor larmetrold, sjusketrold, rodetrold, glemmetrold og tavse trold. Nogle gange bor de også inden i os og tager.
Kate-QUIZ-mus.
Ledelse i Praksis Domstolene i det sydlige Jylland 5. Lektion 3. Februar 2014.
5F Forberedelse Forskning ForestillingFormning Fornyelse.
Enhed i arbejderbevægelsen - Det handler om magt.
Procesværktøjer.
Birgitte Ravn Olesen, Kommunikation/RUC Hvorfor gør de ikke som vi siger?
Den anerkendende interviewform
Sportsråd 10 regler. Regel nr.1 Anvend sportstøj...
Henriette Lungholt 3. maj 2010 Mundtlig kommunikation.
Kunsten at ændre vaner Hvorfor er det så svært at ændre vaner?
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
Konflikthåndtering – sammen med brugerne
1 Borgerpanelet i Silkeborg Kommune.
Konfliktløsning ”Det er min dystre overbevisning, at mennesker kun kan blive enige om det, der ikke interesserer dem.” Bertrand Russel Ordet betyder sammenstød.
Fordomme om malerfaget.
Evaluering og IT Brøndby Gymnasium
Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum
FTF Kommunikation og Konflikthåndtering Vinterkonferencen 2013
Mærk dig selv.
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
Konflikthåndterende kultur på SOSU-Silkeborg. Educating Tommorrow´s Professionals Konflikt - definition En konflikt er: En uoverensstemmelse, der indebær.
Karl Tomm Ergonomiseminar 2010
Lyst til at lære – Skabe lyst til at lære – Lyst til at lære fra os Præsentation og gennemslagskraft TUP ”Transfer i AMU” ZBC, tirsdag d. 16. august 2011.
Konflikter og kommunikation
Interview-teknik.
Robuste Fællesskaber.
Metoden fælles beslutningstagning
Klinisk biokemi frem mod 2020
Mit valg - PowerPoint 1. ”Sofie går i 9. klasse, og hun er meget usikker på, hvad hun skal vælge. Sofie synes, det er svært, og hun tænker meget på,
Præsentationens transcript:

RBU Jon Kristian Lange

Symbol-forskning

Symbol-forskning Cirklen: vælges af personer der er meget medmenneskelige, medløbere og uopfindsomme. De er flinke, men ikke synderligt kreative. De har som regel fabriksarbejde eller andet kedsommeligt, og elsker at slappe af med mange timers tv. Trekant: Vælges af folk der er magt mennesker. Det er den typiske leder, der aldrig kan holde sin mund i større forsamlinger, men som bare vil lede og fordele det hele. Desværre er det også her fra denne gruppe, at de fleste psykopater kommer Firkant: Er de typiske kreative. Der er mange kunstnere fra denne gruppe. Vi elsker deres kunst og deres skæve syn på tilværelsen, men hader at bo sammen med dem. Derfor er der også mange singler fra denne gruppe. Kryds: Folk der har valgt krydset er de typiske intellektuelle. De vil finde den dybere sandhed i alt, og gerne på den mest besværlige og filosofiske måde. De tror aldrig på den nemme løsning, og kan godt lide indviklede sætninger. Det er fra denne gruppe at næsten alle computernørderne kommer.

- Og det var så ”løgn og latin” …

Hvorfor opstår konflikter? Vi måler os mod andre Vi tænker i stereotyper og faste roller, der er svære at bryde med Vi personificerer problemer Vi vil have ret Tal til tandlægerne …

Faste roller Som mennesker har vi det med at tænke meget i faste roller Vi har det rigtigt godt med at kategorisere ting og personer Det er meget svært at bryde ud af den rolle man er blevet tildelt

Brown's human universals At kunne agere i et samfunds regler (1) Vi sammenligner os med andre (5) Selvkontrol (15) Sex (22) Personlig hygiejne (48) 7

Konflikttrappe Krig - adskillelse Trusler Andre involveres - dialog opgives - alliancer skabes Fokus flyttes fra sag Til person – personen bliver modstander Møde Konfrontation Samtale Uenighed eller problem

Quiz … Hvor meget betyder kropssproget i en samtale? Er det under 10%? Er det omkring 50%? Er det over 90%?

Kropssprog Stemmen Krops-zonerne Hænderne Håndtryk Øjenkontakt Rapport eller matching af fysik værdier, stemme og vejrtrækning.

Smilet betyder meget

Kunne I lide smilet?

Smilet betyder rigtig meget UPS !

Kursustema - Konflikthåndtering Kropssprog Soundbites 360 graders perskeptivering