…ny Muhammed krise ??.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
Advertisements

Les meilleures photos de
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Den lille Mads.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Her kommer en gammel kinesisk fortælling…
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
At bruge disse to ord rigtigt
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
Nonne historie.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Manga.
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
Det svære liv i en sportstaske
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
Hvad er ligheden mellem en blondine og Netto?
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
”Vind gratis sex når du tanker”
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
3 Historier fra det virkelige liv
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
”Fatter vi Guds hjerte for de fattige”? Guds glæde gennem generøsitet.
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Den urolige chef kigger på uret,
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Telefonen ringer.
Sofies dejlige dag.
Børn og sorg - og sprældøde døde
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Mia bliver væk Serpil og Aishe Her er historien om Mia.
Smileyen, som fik en ven.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Doktor utomaten Georg beklager sig over smerter i sin hånd og fortæller sin ven, at han absolut må gå til læge, da han ikke kan holde det ud mere. „Hvorfor.
Et stort danseshow.
”Men ved Jesu kors”.. Joh.19:25 Hvem blev ved Jesu kors?
For nydlig kl foran hoveddøren. En fyr følger sin veninde hjem. Lige ankommet og udveksling af godnatkys, får ham til at føle sig en smule opstemt.
Kapitel 4 – nogle citater
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Dette diasshow er udarbejdet af:  Gitte Larsen  Charlotte Pedersen Fra O 27.
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
At vente på Guds time.
Livet som kristen - det koster -
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Her står Mina Gilia Saber og Zaira Kousar Mina er væk.
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Fodbolddrengene. Her kommer Jes løbende hen til John, fordi de har aftalt at spille fodbold. Hej John. Undskyld, jeg kom for sent. Det gør ikke noget.
Ria Slides I dette indkøbscenter kan fruerne vælge mellem forskellige mandetyper...
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
Bespisningen af de fem tusind Da apostlene vendte tilbage, fortalte de Jesus om alt det, de havde gjort. Han tog dem så med og trak sig tilbage til en.
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Du ønskes en rigtig glædelig jul
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Skabt som mand og kvinde
Moses del 1. Barnet i Sivkurven
Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
At bruge disse to ord rigtigt
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Præsentationens transcript:

…ny Muhammed krise ??

Nu er der ikke noget der hedder "sorte penge" mere... Næh, nu hedder det bare "anden etnisk indkomst..."

Indvandrere klager over at TV2 sender for lidt indvandrer relaterede programmer TV2 beklager fejlen og vil fremover sende kriminalmagasinet 2 gange om ugen

Dansk folkeparti er kommet med et forslag til en ny udlændingelov: Ved ankomsten til Danmark får alle udleveret et raflebærger + 1 terning Slår man mellem 1 og 5 er man slået hjem Slår man 6 giver det et ekstra slag

Danskeren skal ha’ fisse Tyrkeren skal gøre rent En dansker, en tyrker og en polak går på bordel Hvad skal de der? Danskeren skal ha’ fisse Tyrkeren skal gøre rent Polakken skal hente sin kone

Den ene havde fast arbejde Den anden havde ingen børn Det var 3 tyrkere der var kommet i Guiness Rekordbog Den ene havde fast arbejde Den anden havde ingen børn Den 3. boede i Tyrkiet

En dansker handler i en indvandrebutik… Danskeren spørger: ”Sælger du pinnochio-kugler ?” Tyrkeren: ”Nej – jeg har kun Pepsi kugler og Coca kugler”

En lille indvandrerdreng har været til prøve i dansk og har fået et 10-tal Læreren synes det er flot og roser derfor drengen og siger, at nu kan han godt kalde sig dansker. . Drengen kommer glad hjem og fortæller sin far, at han har fået 10 i dansk, og at læreren har sagt, at nu kan han godt kalde sig dansker. Faderen bliver meget vred og giver drengen en ordentlig lussing. Drengen er meget forundret, men går alligevel hen til sin mor, og fortæller hende den samme historie. Også moderen bliver meget vred og giver ham en lussing. Drengen synes det er mærkeligt og tier, for pludselig at udbryde: "Typisk - Nu har jeg været dansker i tyve minutter og jeg er allerede blevet overfaldet af to indvandrere".

Den lille Somalierdreng kom op til Gud, som gav ham et sæt vinger. Jubii nu er jeg en lille engel! Gu´er du ej, du er en flagermus og skrid så....

Det blev Saddam Hussein, med sangen "Iraker mig hele tiden ned" Vinderen af dette års melodi grandprix er netop fundet. Det blev Saddam Hussein, med sangen "Iraker mig hele tiden ned"

Lille Per: Mor hvorfor spiser mennesker ikke aber??? Mor: Det er fordi vi stammer fra dem. Lille Per: Nå, så er det derfor muslimer ikke spiser svin....

Muhammed skal på diskotek og bliver bedt om at betale 50 kr. i døren. Det er jo falsk reklame udbryder han. På skiltet udenfor står der: Sorte svin 10 kr.

En Tyrker køber en scoter og spørger forhandleren: Er der benzin nok på til, jeg kan nå hjem? Nej siger forhandleren, du skal nok tanke i Tyskland...!

Hvad sker der med små hvide børn, når de dør?????? Svar: De kommer i himlen Hvad får de når de kommer i himmelen???? Svar: De får vinger. Hvad kalder man så de børn?????? Svar: Englebørn. Hvad sker der så når sorte børn dør????? Svar: De kommer også i himmelen. Hvad får de så når de kommer i himmelen?????? Svar: De får også vinger. Svar: Fluer