Året i tekst og billeder VM - DM - Speedway 2007 Årets Sportsnavn i TV SYD 2007 blev speedwaykøreren Nicki Pedersen. Den dobbelte verdensmester vinder.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

Hvor klog er du?? Her er 4 spørgsmål.
Den lille Mads.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Sådan ser vores hjemmeside ud:
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
Nonne historie.
En gennemsnitlig og fiktiv Jonathans dokumenterede forløb på Korsør ProduktionsHøjskole Jonathan starter mandag den 12. oktober på Korsør ProduktionsHøjskole,
Amalie og bedstefar bygger legehus
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
I himlen.dk Et ordenligt Julekort.
Mine roser Jeg elsker alle blomster, men aller mest roser Roser er aldrig ens men er lige så forskellige som os mennesker Det er hvad der gør dem så fascinerende.
Ordentlig Julekort.
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
O store Gud O store Gud O store Gud, når jeg dit værk beskuer
Nr. Vesterskov - Et lille sted - Med store muligheder
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
i Ungdomsuddannelserne
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Onsdag 31 oktober 2007 Jeg ønsker at få mere ud af livet Jeg har taget en beslutning.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Børn og sorg - og sprældøde døde
” Hvorfor lige netop kristendom ? ”
Velkommen 8C Velkommen 8C Håber I har haft det godt- Håber I har haft det godt- Det har jeg, som I får at se...
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
- for dig der vil på søen Der er et hav af muligheder i Skanderborg Skanderborg Junior Sejlklub.
VI KÆMPER FOR GULD TIL DANMARK
SPORT & PENGESPIL. SPILLEPROBLEMER ”Vi spillede hele tiden i pauserne til træning, i tiden mellem træning og kamp, i busserne til og fra kamp. Det kunne.
Cykler Rasmus og Matias.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Fætterjagt oktober 2005 Billeder fra Lauras album.
Et fly er tæt på at styrte ned. Der er 5 passagere om bord, men der er kun 4 faldskærme.
Dansk 1. klasse.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Et fly er ved at styrt ned. Der er 5 passagerer om bord, men der er kun 4 faldskærme.
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
Chicken Af: Louise, Camilla og Johanna..
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
At vente på Guds time.
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
En helt normal samtale ved morgenbordet:
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Et fly er tæt på at styrte ned. Der er 5 passagere om bord, men der er kun 4 faldskærme.
Synger regnvejrsdag i november
 ForrigeForfra X LukNæste  Vis igen Du er her: Niveau 1 - Trin 1 - Opgaven - Indledning Først skal du… Først skal du lige arrangere vinduerne, så de.
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
stilhed Hvorfor er stilhed så svært at have med at gøre?
Venlig hilsen og god fornøjelse Erik Schousboe Hej; Velkommen. For at komme ”videre” i dette PowerPoint show, skal ”højrepilen” på tastaturet benyttes.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
RUL Grønlænderrulninger. Næsten alle kajakroere ønsker at beherske et rul, men det er ikke alle det lykkes for. Et tilbagevendende problem er ”hoftevrikket”.
Du ønskes en rigtig glædelig jul
SPORT & PENGESPIL. SPILLEPROBLEMER ”Vi spillede hele tiden i pauserne til træning, i tiden mellem træning og kamp, i busserne til og fra kamp. Det kunne.
Mr. Raggys begyndertest. Velkommen til begyndertesten. Vi går 9 hullers slagspil sammen, dig og mig. Jeg stiller dig ét regelspørgsmål på hvert hul. Der.
Vi tror på Jesu genkomst kap.7.
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger,
Brugerbladet Februar – Marts 2015 Layout/redaktion Poul Sommer og vinter vi mødes på Atkærcenteret Udgiver Brugerrådet Atkærcenteret Brugerbladet.
Side 1 Trivselsmåling - December 2010 Dansk Kabel TV.
Palle alene i verdenen! Øv livet kan være trist..
Puff den magiske drage Puff, hvor kan man finde drager som dig Du ligger på en klippeø og venter kun på mig Du kan li at lege, du var min ven men kære.
Transistorer.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Hver en ny dag er bedre end i går,
Møde i netværk VEST Jens Bærild Hansen
Nu Jesus kommer gående på vandet
Præsentationens transcript:

Året i tekst og billeder VM - DM - Speedway 2007 Årets Sportsnavn i TV SYD 2007 blev speedwaykøreren Nicki Pedersen. Den dobbelte verdensmester vinder prisen sammen med sin danske klub, Holsted Speedway Klub. Han fik 643 stemmer i TV SYDs SMS-afstemning.

Nicki Pedersen Professionel speedwaykører Født 2/ Klubber: Holsted Speedway Klub England Eastbourne (GB), Bajen (S), Rzeszow (PL) Hjemmeside: •Nicki er endnu en gang klar til at trække i Holsted vesten. Nicki beviste endnu en gang at han hører til i den absolutte verdenstop. Nicki nåede igen op på prispallen i GP sammenhæng da han med en overbevisende sejr i det sidste GP i Bydgoszcz, sluttede på en samlet 3. plads, men det helt store mål for Nicki bliver uden tvivl at vippe Jason Crump af VM tronen. Vi håber og tror på at dette kan lade sig gøre for Nicki.

Mere Guld til Nicki Pedersen 6. januar •Lørdag aften vandt Nicki for anden gang i karrieren Dagbladet BT's Guld-hæder, da han blev kåret foran de andre nominerede, roerne Mads Rasmussen og Rasmus Quist, samt fodboldspilleren Daniel Agger. Prisen uddeles af BT samt 40 af landets ypperligste sportsudøvere, og netop den omstændighed,...

NICKI PEDERSEN VERDENSMESTER 22.september 2007 •Nicki sikrede sig her til aften det andet verdensmesterskab i karrieren. Nicki og Adams som var de eneste 2 der kunne tage titlen de startede begge som lyn og torden og vandt deres første heat. M en det helt store mål for Nicki bliver uden tvivl at vippe Jason Crump af VM tronen.

Holsted Speedway klub Danskemester 12.september 2007 Verdensmester Nicki Pedersen •I årets næstsidste heat sikrede Holsted holdet DM titlen med over Outrup, inden de sidste 2 heat stod der Tillykke knægte det er yderst fortjent!

Holsted Speedway Center Ryttergården •Casper ved Nicki Speedway cykel uhu hvor ser Casper stolt ud. Foto til højre ser vi så Casper Nicki Camilla. Om Ikke Casper står oppe på bordet nå ellers kan han ikke se Nicki

Den rødebrandbil Holsted Speedway Center •Når den Røde brandbil kommer op på langsiden hvor vi står så er Casper på pletten, der skal jo hilses med højre- hånds tommeltot og lidt råb og vinken hej Nicki.

” På gensyn ” Holsted Speedway Center 2008 •Jeg vil til at slutte med mit portpori af speedway Jeg snupper nu min cykel så vi kan værre fremme til seson start på Holsted Speedway Center. På Speesway gensyn 2008