Tyskeren fortæller at han købte en lille gave til sin kone i går.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Den lille Mads.
Advertisements

Hvordan bruger vi hans og sin?
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
Hvem er vi? Martin Dahl Karin Dam Nielsen
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Nonne historie.
Politikontrol En bilist bliver stoppet af politiet pga hastighedsoverskridelse. Følgende samtale udvikler sig:
Billeder.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
James Bond går tur i en park...
Filipperbrevshymnen.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Det svære liv i en sportstaske
EN HELHEDSORIENTERET UNGEINDSATS? ERFARINGER FRA NULPUNKTSANALYSEN AF ROUTE 25 V/ANNE MØLGAARD, RAMBØLL Alternative title slide.
Hvad er ligheden mellem en blondine og Netto?
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Progression i arbejdsmarkedsparathed
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Den urolige chef kigger på uret,
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
1 Video-regelquiz - Inkl. svar. 2 I denne lille video-regelquiz bliver I stillet over for ni regelsituationer i slagspil. Hver situation beskrives i en.
Sofies dejlige dag.
Blondinen og den manglende 710. En blondine går ind i en autoforhandlers show- room og henvender sig til en af medarbejderne ”har du nogen 710 til salg.”
Menneskets fald og genoprejsning
PPS med lyd. Klik for Næste billede Jeg stillede nogle få spørgsmål Til ånden i lampen.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
”Der er ingen sår der ser godt ud”
Denne præsentation er specielt for begyndere. Se hele serien igennem før start. Hav værktøj og ler klart. GOD FORNØJELSE.
Dansk 1. klasse.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Der var engang et slot, hvor der boede en konge
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
Kapitel 6 – nogle citater og overvejelser.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Udviklingsseminar - om sociale og personlige kompetencers betydning for fastholdelse af psykisk sårbare medarbejdere.
KATTE. NY KAT  Du skal kæle med din kat i en time være dag  Og gør den tryg vis den er ny  Og husk at gi den mad og vand.
De ville ganske enkelt have spurgt om vej.
En Moderne Saga Frøkongen.
Joken, der bringer dig held!
Kaj og to fjæs historie Skrevet af Jonas og Benjamin.
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Mekanikeren ser spørgende på hende: „Hvad er en "710"???"
Mit første spil Extreme Racing. Som det første, da jeg havde fået ideen til at lave et bilspil, lavede jeg bilen Jeg startede med at lave en rød kasse.
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Visionssangsang 2006 Mel: Sofacyklen.
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Progression i arbejdsmarkedsparathed Et kvalitativt forløbsstudie af aktivitetsparate kontanthjælpsmodtageres forløb mod arbejdsmarkedet Sophie Danneris.
......der møder han en rigtig Bond-pige og stopper op....
I forlængelse af ”Katar” ● Husk det tekstnære arbejde. I skal ikke først og fremmest sige, hvad meningen med novellen er. ● I skal først og fremmest sige,
Samson Og Dalila.
Politikontrol En bilist bliver stoppet af politiet p.g.a. hastigheds overskridelse. Følgende samtale udvikler sig:
Historien om de gode venner.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
MADS, JONAS, RONNI & JESPER CAR APP. PERSONA Rasmus er 28 år og har arbejdet som automekaniker i 3 år og har som følge godt styr på biler. Rasmus lever.
Enhed. Klynge/ Netværk Vidnefortælling (anvendes på Område- og BUF-niveau) En fortælling om de ledelsesmæssige faglige overvejelser og nye handlingsperspektiver.
De ville ganske enkelt have spurgt om vej.
Blondinen og den manglende 710. En blondine går ind i en autoforhandlers show- room og henvender sig til en af medarbejderne ”har du nogen 710 til salg.”
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Skabt som mand og kvinde
To kvinder tager i byen for at slå sig løs.
Bulbjerg.
Sammenligningsspejle
Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den.
Præsentationens transcript:

Tre millionærer, en tysker, en italiener og en amerikaner sidder i en sauna og snakker. Tyskeren fortæller at han købte en lille gave til sin kone i går. Han vil ikke sige hvad det var, men vil dog fortælle at den er sølvfarvet og går fra 0 – 150 på 10 sek.

Gav du hende virkelig en sølvfarvet BMW, spurgte italieneren og amerikaneren? Ja, jeg var sku i godt humør, så hun skulle lige have en lille gave.

Italieneren fortæller så at han faktisk også købte en lille gave til sin kone i går. Han vil heller ikke sige hvad det var, men vil dog fortælle at den er rød og går fra 0 – 150 på kun 8 sek.

Gav du hende virkelig en rød Ferrari, spurgte tyskeren og amerikaneren? Ja, jeg syntes at hun skulle forkæles lidt.

Amerikaneren vil da heller ikke holde sig tilbage og siger så, at han også købte en lille gave til sin kone i går. Den er også sølvfarvet sølvfarvet men går fra 0 – 240 på bare 2 sek.

Det er sku da løgn siger italieneren og tyskeren i munden på hinanden, så hurtig er der da ingen bil der er! Bil, siger amerikaneren, hvem snakker om biler? Min gave var da en …