Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Pårørende og efterladte
Advertisements

Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Anders Holm Sociologisk Institut, Københavns Universitet og
DOMSTOLENE & KRIMINALITET
Gammelheds-Philosophy
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
At forholde sig professionelt Anne Skov
[indsæt selv arbejdspladsnavn og dato]
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
Hvem er vi? Martin Dahl Karin Dam Nielsen
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Pårørende-professionel relationer
Mine roser Jeg elsker alle blomster, men aller mest roser Roser er aldrig ens men er lige så forskellige som os mennesker Det er hvad der gør dem så fascinerende.
FORSTÅ DIN NABO! VI ER FORSKELLIGE.
RBU Jon Kristian Lange.
? At sige NEJ Vrede uden autopilot Integritet & Samarbejde
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
Den svære ungdom Om unge i gråzonen.
Leder Oase 2011 Hvorfor tjene mennesker ?. 5.Mosebog Du skal give ham, og du skal ikke være ked af at give ham. For gør du det, vil Herren din.
Hvad er korruption? En kort introduktion
Indhold Problemstilling Virkemidler Hvem stoler vi på?
Tv til hverdag. •Størstedelen af det der sendes, har et markant andet menneskesyn og værdigrundlag end biblen, og når vi ser det, påvirker det os! •Tv.
Advisory board-møde, MDI, den 17. april 2013, Mathilde Hjerrild Carlsen, Holger Højlund Oplevelser fra felten.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
1 Der er så meget, der kan trykke, gøre dagen trist og grå.
”Udsatte unge med Sjældne Diagnoser” Oplæg til Sjældne Diagnosers repræsentantskabsmøde d. 15.september 2006.
Sprog/billeder på Internettet
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Løgnen er en åndsmagt Joh 8,42-51  Indledning. Løgnen i vores tid.  Sammenhængen med dagens andre bibellæsninger.
Havde Luther en teologi om Guds rige?
Mindre grimt, tak.
Å.
Livets Ord Livets Ord Maj 2012 Maj 2012 « Ild er jeg kommet for at kaste på jorden, og hvor ville jeg ønske, at den allerede havde fænget ! » ( Luk 12,
Irak.
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Hvilke rusmidler appellerer til de unge?
Fortæl om din seneste succes i klasseværelset. Hvordan påvirker fraværet de klasser, du underviser?
3. Klasses troldetræ Her i troldetræet bor larmetrold, sjusketrold, rodetrold, glemmetrold og tavse trold. Nogle gange bor de også inden i os og tager.
Relationer – børn og voksne
Kate-QUIZ-mus.
Samfundslære: Styreformer
Relationer – børn imellem
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
»En mand havde to sønner
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Børn og unge som er pårørende til selvmordsadfærd eller som er efterladte efter selvmord. Hvordan hjælper vi dem? Ved Elene Fleischer, PhD
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Forældreinddragelse Støt dit barn til et liv uden tobak.
1 Socialrådgiver Rikke Holme Otterup Kommune Unge – Forældre – Skoler – Læge – Sygehus - Andre Opfølgning Fagligt beredskab Kontaktperson Handleplan Kommunalt.
Velkommen til Drachmanns Have. Sig godmorgen til Peter.
Moses 3. del.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Unges holdninger til kriminalitet, staf og behandling
Enhed. Klynge/ Netværk Vidnefortælling (anvendes på Område- og BUF-niveau) En fortælling om de ledelsesmæssige faglige overvejelser og nye handlingsperspektiver.
Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum
Børn og voksnes rettigheder.
Ti bud på det gode menighedsrådsmøde Inspirationsdag for menighedsrådsmedlemmer, præster og medarbejdere ved kirkerne i Fyens Stift Odense 18. april 2015.
Omsorg for børn og unge, der har en hjerneskadet mor eller far
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
... Hvis du sender det til (mindst ) 2 venner... Får du 3 år med masser af held!!! ***
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Stormen på bastillen.
Unge og mobning Sarah Amann Mortensen 1.
Sociale Medier Er min virkelighed digital? Og er det digitale virkeligt? SØS idrætsefterskole 28/
John. 20:31 Men dette er skrevet, for at I skal tro, at Jesus er Kristus, Guds søn, og for at I, når I tror, skal have liv i hans navn.
Præsentationens transcript:

Justitsmord: Danmark – RYD OP NU! Tavshed er magtens ultimative våben. Charles de Gaulle Lad os tvinge dem i dialog!

Justitsmord: Danmark – RYD OP NU! December 2005 I Norge.

Justitsmord: Danmark – RYD OP NU! December 2005 I Norge.

Justitsmord: Danmark – RYD OP NU! December 2005 I Norge. I Danmark nøler magten endnu trods de ved den er helt gal. Hvad er de bange for?

Justitsmord: Danmark – RYD OP NU! Den pensionerede dommer Trygved Lange-Nielsen har gjort det til sin livsopgave, at få genoptaget incestsager og der er flere end hundrede at tage af. I 2006 er næsten 30 sager gået om og alle vundet.

Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!

Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!

Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!

Justitsmord: Danmark – RYD OP NU! Flere Norske sager er blevet genoptaget, bl.a. fordi børnene er blevet voksne og nu fortæller at de aldrig har været seksuelt misbrugt.

Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!

Justitsmord: Danmark – RYD OP NU! Ikke et nederlag??? Åh, mon så ikke det må blive den sidste løgn?

Justitsmord: Danmark – RYD OP NU! Det lyser ud af Morten Holmboe, at han har problemer med samvittigheden. Men bedre sent end aldrig at få renset den sorte samvittighed.

Justitsmord: Danmark – RYD OP NU! Vigtigt for Norge? Hvor er det synd for Norge! Hvad med de brodne der har gjort det muligt? Hvad med justitsmordsofferet og dennes pårørende og bekendte?

Justitsmord: Danmark – RYD OP NU!

Justitsmord: Danmark – RYD OP NU! I Danmark er de forbryderiske galninge ikke nået længere end til Maren Splids tid.

Justitsmord: Danmark – RYD OP NU! Kilde: DR’s dokumentarfilm ”Den hårdeste dom” Her er hele beviset for, hvorfor og hvordan det går galt. Ganske uden skrupler fortæller anklager Peter Rask fra Ålborg, hvordan det Danske retssystem fungerer. Ca. 6,45 minutter inde i filmen, siger Peter Rask, at han afviser, at det er et problem at dømme udelukkende på børnenes forklaring. ”Det er det der er fastslået i retspraksis, at sådan gør man, det er så også fastslået i denne sag.” Det er underforstået, at børnene ikke bare er børn, men det er teenagere og unge voksne, unge utilpassede og pengehungrende, oftest kriminelle eller med et hævnmotiv fra den "gamle familie – ekskonen” nogle gange presset af brodne pædagoger, plejefamilier, psykologer osv. Dette ER hamrende ulovligt og det er at udstede en blanco check uden tanker for de fatale følger, det har for den ”nye” familie, der forinden måske havde tiltro til systemet. Men det er åbenbart legalt at begå justitsmord i Danmark, som der begås æresdrab i Langtbortistan. I sidste ende er de børn der bliver presset til falske anklager et dobbeltoffer - systemets værk.

Justitsmord: Danmark – RYD OP NU! De rigtige gangstere, er dem der har møvet sig til magt i det juridiske system og skruppelløst sigter og dømmer uden beviser, men på fordrejede historier. Det fører uværgeligt til mange uskyldig dømte og får ofte fatale konsekvenser for hele familier. Særligt børn i justitsmordsramte familier lider under det og får et knæk for livet – og det rager systemet en høstblomst. Psykopati eller hvad? Alle ved, at særligt psykopater søger derhen hvor de kan få magt og misbruger den… I fordums tid, blev magthaverne ved og ved i århundrede, at brænde hekse uden bevis for at de var hekse. I dag har de syge magthavere i årtier rettet heksejagten mod andre forsvarsløse, de dømmes uden beviser, fordi det har de gale mennesker bestemt. Historien om ”Kejserens Nye Klæder,” lever stadig i bedste velgående. Sådan er den skinbarnlige virkelighed. Giv os en chance, lad os bevise, at vi har sandheden på vores side. Før eller siden kommer sandheden frem, man kan ikke tie sandheden ihjel med løgnen for altid. Så RYD OP NU, hvis DU har modet!!! Med venlig hilsen Maren Splid og efterkommere.

Justitsmord: Danmark – RYD OP NU! Sean Penn fortæller om justitsmord.

Justitsmord: Danmark – RYD OP NU! Sean Penn har påtaget sig opgaven som fortæller på en ny TV dokumentarfilm, fordi den behandler et emne, han brænder for. "Witch Hunt" skildrer de overgreb, der tilbage i 1980'erne blev begået mod snesevis af uskyldige forældre, som blev fængslet på falske anklager om misbrug af børn. Den Oscar-belønnede skuespiller sprang til med det samme. Penn vil nemlig gerne være med til at udstille de offentlige ansatte, som ødelagde masser af menneskers liv. "Folk fik deres tilværelse smadret, fordi nogen hos statsadvokaten og politiet havde personlige kager at mele", siger Penn og tilføjer, at det værste næsten er, at mange af de involverede stadig beklæder stillinger i det offentlige. "Der er alt for mange eksempler på, hvordan den offentlige opinion påvirkes af irrationelle beslutninger, urene beviser og opkørte følelser. Det kollektive hysteri, der omgav denne sag, er ligeså vigtigt at diskuteret som korruption", mener Penn og minder om, at folk er uskyldige indtil det modsatte er bevist, også selv om pressen og betalte psykologer skriger skandale. I en konkrete sag fra Californien kom der historier frem om pædofile, som udførte sataniske ritualer med børn. Otte personer blev idømt flere hundrede års fængsel for misbrug og afsonede op til 12 år inden de blev frikendt ved den efterfølgende appel.

Justitsmord: Danmark – RYD OP NU! Der er et par danske politikere, der er så straffeliderlige, at de burde kastreres. Vi har ikke blot ansvar for, hvad vi gør, men også for, hvad vi undlader at gøre. R. Ehateley

Se følgende link Den hårdeste dom Farvel far Farlige forklaringer Eller se dem fra link siden på: Landsforeningen Justitsmordsoffer Deltag i debatten på: Borgerdebat