Den lille Mads.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Advertisements

Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
Tyskeren fortæller at han købte en lille gave til sin kone i går.
Nonne historie.
Arbejdsløs.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
James Bond går tur i en park...
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
Den svære ungdom Om unge i gråzonen.
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Loven om skilsmisse Matt 5,31-32
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
MG Production Den 75-årige Stig besøger sin læge for at få sin sperm undersøgt !
En dag besluttede en kvinde at tjekke om hendes 3 svigersønner virkelig kunne lide hende, eller om de blot idet mindste påskønnede alt det hun gjorde for.
Grizzly Dream – Din Hundemassør / ved Anette Englykke
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
Menneskets fald og genoprejsning
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
1 De fem mest brugte regler… der ikke eksisterer. Fem regler, der ikke eksisterer…
Du er ved at gå ind i en magisk verden.... Om et øjeblik...
Joken, der bringer dig held!
Det kan være, du tror, du har set denne før…. da især mænd har synes, det har været vældig sjovt at videresende den…. MEN… se den igen og se den kloge.
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Engelbert H – og den sidste chance
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
Der var engang et slot, hvor der boede en konge
For nydlig kl foran hoveddøren. En fyr følger sin veninde hjem. Lige ankommet og udveksling af godnatkys, får ham til at føle sig en smule opstemt.
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
...Slap af... HJGHK. Hvis du er rigtig træt af af den daglige stress som du skal til at gå igennem..
Fortællinger fra kanten
Hvilken del af “vær stille” forstod du ikke??
At vente på Guds time.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Hold fast, hold ud eller hold igen
En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:
Joken, der bringer dig held!
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Hvis jeg havde mulighed for at fange regnbuen ville jeg have gjort det
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
Mr. Raggys begyndertest. Velkommen til begyndertesten. Vi går 9 hullers slagspil sammen, dig og mig. Jeg stiller dig ét regelspørgsmål på hvert hul. Der.
Børn og unge med handicap siger deres mening
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Den Glade Internationale Venskabsuge!
Den barmhjertige samaritaner
„Gå til H&M og køb et par bukser"
Skabt som mand og kvinde
Dommen og Evangeliet …………….. 1.Mosebog 3:8-13 Ved aftenstid hørte de Gud Herren gå rundt i haven. Da gemte Adam og hans hustru sig for Gud Herren mellem.
Moses del 1. Barnet i Sivkurven
Bulbjerg.
Den lille Mads.
Præsentationens transcript:

Den lille Mads

En grundskolelærerinde går til rektor og beklager sig: „Den lille Mads i 1. klasse er næsten ikke til at holde ud!  Han ved alting bedre! Han siger, at han er mindst lige så klog som sin søster, og hun går i 3. klasse. Og nu vil han også gå i 3. klasse!"

Rektor siger: „Rolig, rolig Rektor siger: „Rolig, rolig. Hvis han virkelig er så klog, så kan vi jo bare teste ham."

Som sagt, så gjort, og den næste morgen står den lille Mads sammen med sin lærerinde foran rektor. „Mads," siger rektor, „der er to muligheder.

Vi stiller dig et par spørgsmål Vi  stiller dig et par spørgsmål. Hvis du svarer rigtigt på dem, kan du starte i 3. klasse i morgen. Men hvis du svarer forkert, går du tilbage i 1. klasse og opfører dig ordentligt!!" Mads nikker ivrigt.

Rektor: „Hvor meget er 6 gange 6. " Mads: "36 Rektor: „Hvor meget er 6 gange 6?" Mads: "36." Rektor: „Hvad hedder Danmarks hovedstad?" Mads: „København."

Og så videre og videre, Rektor  stiller sine spørgsmål og Mads kan svare rigtigt på alt. Rektor til  Lærerinden: „Jeg tror virkelig, at Mads ved nok til at komme i 3. klasse."

Lærerinden: „Må jeg ikke også stille ham et par spørgsmål Lærerinden: „Må jeg ikke også stille ham et par spørgsmål?" Rektor:  „Jo, selvfølgelig."

Lærerinden: „Mads, hvad har jeg to af, men en ko har fire Lærerinden: „Mads, hvad har jeg to af, men en ko har fire?" Mads, efter en lille tænkepause: "Ben."

Lærerinden: „Hvad har du i dine bukser, som jeg ikke har Lærerinden: „Hvad har du i dine bukser, som jeg ikke har?" Rektor undrer sig en smule over disse spørgsmål, men da svarer Mads allerede: „Lommer."

Lærerinden: „Hvad gør en mand stående, en kvinde siddende og en hund på tre ben?" Rektor  står med munden åben, men Mads nikker og siger: „Giver hånd."

Lærerinden:  „Hvad er hårt og rosa, når det kommer ind, men blødt og klæbrigt når det kommer ud?" Rektor får et hosteanfald, bagefter svarer Mads roligt: „Tyggegummi."

Lærerinden: „Hvor har kvinder det mest krusede hår Lærerinden: „Hvor har kvinder det mest krusede hår?" Rektor falder sammen i stolen, men Mads svarer helt spontant: "I Afrika!"

Lærerinden: "Godt, Mads, et sidste spørgsmål Lærerinden: "Godt, Mads, et sidste spørgsmål. Hvad griber kvinderne helst fat i hos en mand?„ Det sortner for Rektors øjne, og Mads svarer: „Pengepungen."

Rektor: „Godt, godt. For min skyld kan Mads også starte i 4 Rektor: „Godt, godt. For min skyld kan Mads også starte i 4. klasse eller i gymnasium hvis han vil. Jeg svarede selv forkert til de sidste 6 spørgsmål ..."