Miniprojekter, efterår 2013 Strategisk ledelse. 1. Fra agil entreprenør til trusted stabil samarbejdspartner Lille Dansk virksomhed som vokser meget.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Spørgeord/Spurnarorð
Advertisements

Gammelheds-Philosophy
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
At bruge disse to ord rigtigt
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
Værktøjer/tips og tricks - til implementering af ændringer i egen organisation Hvorfor benchmarking/evaluering Er der nogen, der ved, hvorfor vi laver.
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
Lean Salgskonsulentuddannelsen
Roskilde Tekniske Skole
Vindmøller Mathias Turac, Devran Kücükyildiz & Daniel Thyrring
Hvordan kan du arbejde med meningsfuldhed?
E-Læring Gruppe #3. Definition af E-læring Udgangspunktet med E-læring er, at læringsprocessen bliver individuel og der bliver taget højde for den enkeltes.
Modul 1 - Processer.
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
Vi gennemførte en række interview ifm
Erfaringer med og visioner om implementering af Office 365 på Tårnby Gymnasium Nicolai Schaarup.
VERDENS BEDSTE NYHEDER HVAD SIGER DE LAVT HÆNGENDE FRUGTER? Interview med en forældre fra min datters Vesterbro-vuggestue.
Dagens program Ankomst og morgenbuffet 9.00 Velkomst v/ OC Visionen for MED Gennemgang af MED-aftalen Pause Hvordan går arbejdet i TRIO? Hvad.
IS-Strategi.
Hvad kan vi gøre for at få psykiske sårbare tilbage i arbejde ?
Visioner for udvikling af brugen af it i laboratoriespecialerne Nu i et nyt perspektiv…! 1 Dansk Selskab for Klinisk Biokemi ∙ Middelfart ∙
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
Problemliste Listen laves vilkårligt – herefter udvælges det problem der har 1. prioritet
Ved rådmand, Dorthe Laustsen
Fortællinger fra kanten
Innovation – et mindset hos ledere og medarbejdere Tina Lambrecht Danske Fysioterapeuter.
En ganske from historie….
Budgetkontrol KAPITEL 12 ss. 504 – 519 samt
Fremtidens ledelse af en kulturvirksomhed
Virksomheder - definition
Den professionelles 3 handlingsdomæner Humberto Maturana
Boligsocial årskonference 2012 Bag om nyhederne, 1. oktober 2012 Troels Mylenberg Ansv. chefred. Fyns Amts Avis.
E-læring på Virk.dk Præsentation på Myndighedsforum
Hvem vinder? Hvem vinder? Øl versus kvinde. 1. Øl er altid fugtig. Kvinder skal først bearbejdes. Øl er altid fugtig. Kvinder skal først bearbejdes. 1.
1 Lektion 26: rep. af erhvervspolitik og afløsningsopgave 1.Økonomiske nyheder 2.Repetitionsspørgsmål i erhvervspolitik 3.Opsamling på hængepartier, I.
BackIIBasic En undervisningscase i entrepreneurship
Vækstgruppen Vordingborg Erhverskonference 30. maj 2013 Vordingborg – Herning.
Konstruktiv dialog kan forebygge smerter i muskler og led
Procesværktøjer.
SKANKOMP ARBEJDSPAKKE Opstartsworkshop blev afviklet i oktober med 55 deltagere fra Skandinavien. Her havde vi oplægsholdere og tid i arbejdsgrupper.
It-hjælp til mindre it- parate virksomheder Kjersti Lunde, Projektleder, Erhvervsstyrelsen.
Lederseminar 2014 Varde Kommune
1 Folkebibliotekernes it-læringsaktiviteter set fra staten Internat 29. november 2012 for Digitale kontaktpersoner i Roskildes CB område Jonna Holmgaard.
Ledelsesmæssige og kvalitets- udviklingsmæssige overvejelser Ved udarbejdelsen af Handlingsplan for øget gennemførelse 2013 på SOSU C Oplæg på orienterings-
HR i Nice Topledelsens krav til HR ! V/ Gert R. Jonassen - Arbejdernes Landsbank den
1 Senior Erhverv Søhøjlandet Nye tider, nye muligheder…! PP er sendt pr.mail.
Randers Kommune IT-udviklingsprogram Temadag for IT-afdelingen den 21. Maj 2007.
Oplæg fra EPOS på Augustseminar 2014 Nyborg 15. august
Den digitale kløft Professor Birgit Jæger Institut for Samfund og Globalisering Roskilde Universitet.
Program Erfagruppen d. 2. februar Velkommen og introduktion til ”moodygrafen” Forbrugerstyrelsen tegner deres ”moodygraf” Interview.
Mandag den 14. april Gymnastiksal 14 – 15. Bo syg.
Hvordan spørger man anerkendende?
H. LUNDBECK A/S Kortlægning af modstandene. H. LUNDBECK A/S Mine medarbejderes synspunkter Ingeniørerne inddrager os ikke De inddrager os i sidste øjeblik,
Videregående pc-vejledning 60+Bornholm Velkommen til.
Implementering og brug af BPM i Lån & Spar Bank 24. september 2013, Get F'IT - Processer og IT Ved IT-Direktør Casper Gjerris.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
5 år med ESCO- hvad er erfaringerne og alternativerne? Jesper Ole Jensen, Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet Susanne Balslev Nielsen,
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Region Midtjylland i Shanghai.
Implementering af strategi
Carsten Lindorf Lean Forandringer Problemstillinger.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Københavns Kommune Styregrupper set fra chefens/styregruppe medlemmets perspektiv Bo Jelved Koncernservice, Københavns Kommune 28. September 2011.
Dagens temaer –Baggrunden for personalepolitikken og servicetjekket –Regler og rammer i personalepolitikken –Den lokale proces: præsentation, forberedelse.
SUF - gevinstrealisering
KONCERNSERVICE STRATEGI 2020
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Morale og dannelse i uddannelse
Præsentationens transcript:

Miniprojekter, efterår 2013 Strategisk ledelse

1. Fra agil entreprenør til trusted stabil samarbejdspartner Lille Dansk virksomhed som vokser meget. De har været agile indtil nu, men begynde at nå en hvis størrelse, hvor de ikke længere kan være enterenører. De er på vej over imod at være mere standardiserede. De er i medical. De er ved at sejre sig selv ihjel, men behøver det være sådan? Hvordan bliver kulturen ændret, så virksomheden kan komme videre på en god måde. Kan der være plads til både entreprenøren og forsat vækst?

2. SKAT er blev omstruktureret (i april) og har fået ny direktør (i december) og skal spare en milliard De bruger Scientific management, men hvordan kunne man undersøge den transition som SKAT har været igennem? Kunne man gøre det på en anden måde? SKAT er også under pres udefra pga. flere dårlige sager i pressen - hvordan mon de ser ud i den kommende tid?

3. Analyse af klassisk IT-strategi hos MAN Diesel - men set fra Stacey's briller Hvordan kan MAN Diesel udnytte deres IT-strategi set fra Stacey's perspektiv? Hvordan tager en organisation i mod sådan en "hardcore" strategi? Hvad betyder strategien for medarbejderne? Hvordan kan en "Klassisk" strategi ses fra Stacey (rammer 400 mennesker, i hele org)

4. Sparer planer på vej…? Hvordan bliver en "negativ" strukturel ændring formidlet i en organisation? Hvordan for man framet og fortalt sådan en historie på en fornuftig måde?

5. Outsourcing (i Danske Bank) Hvordan outsourcing lykkes? Hvad har andre gjort rigtigt? Hvordan gør orgs hvor det virker gjort - hvordan har orgs der ikke har lykkedes med det gjort? Forskelle og ligheder og learning…

6. Does IT matter…? (Carr, N.) / Sammenhæng mellem IT strategi og Forretningsstrategien Er der en alignment i en org mellem IT udviklingen og så den overordnede forretningstrategi? Gør strategien det muligt at udvikle IT? Hvordan bliver IT strategien skabt ud fra forretningsstrategien? Er der en sammenhæng? Er de alignet eller er de decouplet? Hvor kommer de fra?

7. DR har fået nyt IT system, der blevet fyret 20% og nu laver de LEAN Hvilke historier er der omkring LEAN i DR? Kan vi forstå hvad det er der sker i DR vha. Stacey - hvad er det LEAN-projektet skal / gør. LEAN-projektet er lige startet og skal køre i et år (altså efter slut på dette kursus). Hvordan er LEAN i talesat? Hvad er fokus områderne og hvad er det virkelig outcome? LEAN er fremtiden - vi fyrer først, så går vi i gang med LEAN.

8. Hofstede og CRP? - Nationale forskelle i mennesker Hvordan kunne nationale forskelle influere CRP? Hvordan kunne CRP forklare kulturelle forskelle? Hvad er årsagerne til at organisationer i et nationalt perspektiv. Hvorfor er Tyske organisationer på en måde og hvorfor er Danske organisationer på en anden måde?

9. Hvordan bruger man Stacey? (Lidt for abstrakt) JOHN: Tænk hellere: Hvordan kan en leder bruge Stacey? Hvad ville implikationerne være hvis en leder brugte Stacey som ramme?

10. NLP og CRP - Er der et link? Kunne man forenkle CRP og forklare det "lettere" ? JOHN: Det er lidt problematisk, da NLP er cognitiv og CRP er figurativt / relationelt

11. Ledelse i innovationsprocesser (mangler en case!) Hvor kommer novelty fra ? Hvordan skaber man nyskabelse? Eller Creative; socialøkonomisk organisation?

12. Ledelse og strategi i DSB Der er kommet ny ledelse fornyelig. De sidste 4-5 år har DSB tabt penge. Men nu laver den nye ledelse penge ! Hvordan er det blevet muligtgjort? Hvad gør den nye ledelse anderledes sådan så de kan tjene penge nu?

13. Eyvind K Ledelsesstil – hvorfor afskediget?

14. Devoteam Alternativ organisering – med Stacey’s perspektiv

15. Produktivitetskommisionens rapport Mulighed for case!

16. Fælles offentlig digitaliseringsstrategi Mulighed for case!

17. Implementering af BI strategi hos Novo Mulighed for case!