Konference IT og læring

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Etablering af virksomhed
Advertisements

Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Electrolux Marketing koordinator, web Michael Skrydstrup HR Konsulent Anne Mette Hildebrand Udvælg en elev, der skal sige til, når der er gået 5, 10 og.
Fælles kompetenceudviklingsdag 25. september 2012, CABI
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
FORSTÅ DIN NABO! VI ER FORSKELLIGE.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Mandag den 6. oktober 2008 VIP2 Jobpakkeambassadør kursus.
Skolereformen - mål Ambitiøst løft af folkeskolen: •Børnenes læring og faglige niveau skal styrkes •De unge skal have de bedste muligheder for at tage.
Borgernes barrierer for brug af IT
©Jenny Bohr – Til underviserne At arbejde med mål kan være udfordrende for voksne med ADHD, og selvom du tilrettelægger arbejdet med vægt.
Vækstforum Hovedstaden
Brug en bydel som dit bæredygtige show-room 28. oktober 2010.
Digitale medier og mobning
Profilering af dig selv - vha de sociale medier
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
Idrættens Hus torsdag 26. april 2012 Forbindelse: WWKkMA Password: OkuJ4F Idrætsforeninger og Facebook.
Kommunikationsstrategi Scleroseforeningen
Vinterman seminar 28. April SIDE 2 Vinterman seminar 28. april Ca. 80 personer: • 30 kommuner (23 Vinterman, 5 -Light og 2 -Melding) • 5 Vejcentre.
Velkommen Niels Møller.
Elevernes digitale dannelse
LKS Du opdager, at din nabos søn på 5 år til har mange blå mærker, bl.a. på overarmene. Hvad gør du?
UU og Jobcentre: hvad virker? Og hvordan?
Dialogmøder 2012 De private tilbud og kommunerne - fælles udfordringer og muligheder Geert Jørgensen.
2011XXXXX Golfklub FLERE GOLFSPILLERE I DANMARK •”Et overblik” •Udviklingskonference.
Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at.
Hold Fast Oplæg ved UUO-møde om De gymnasiale uddannelser Christian Alnor rektor ved Middelfart Gymnasium og HF.
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Bjergprædikenen (26) Rigets konge Matt 7,28-29.
Efteruddannelsesindsatsen 2007 Analyse Danmarks undersøgelse januar 2008 Oplæg på Kompetencerådets møde den v./ Merete.
Velkommen til Fællesskaber for Alle for Folkeoplysningsklubberne!
Velkommen til Export Steps Agenda AGENDA Velkomst v/ Lis Brink, tovholder for Export Steps, Væksthus Midtjylland 14.05Introduktion af.
Guldkorn til vækst! Samarbejdspartnere:. Guldkorn til vækst! Penge og Kapital Få information om struktur, kapital og nye muligheder - og vær med til at.
Folkeskolereform Version 1.0
Tekstslide med bullets Brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at skifte mellem de forskellige niveauer Hold Fast: EUD Temadag
SMALL BUSINESS er BIG BUSINESS Small Business Specialist Community Partner Development Manager Lotte Rahbek.
Informationsmøde tirsdag den 10. juni Reformen - formål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2.Folkeskolen.
Midtvejsseminar den november 2010 Midtvejsseminar for modelkommunerne november 2010.
10 konsortier Mentor Opsam- ling Praktik- pladser IT og læring Intro- duktion Indslus- ning.
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Infomøde for mentorerne Tirsdag d. 29. juni 2010 Kl –
Guldkorn til vækst!. Skab vækst og værdi i din virksomhed Onsdag den 17. november, 2010 kl
Forældremøde 8. kl. UEA-undervisning
Biblioteket som læringscenter
Lederseminar 2014 Varde Kommune
Frank Paulsen.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Nørre Aaby Realskole - en skole jeg er stolt af Velkommen til info-møde om Ællinger 2015 tirsdag den 4. november 2014.
Udvikling i GODS Transporten Sammenfatningsrapport maj 2010.
Virksomhedsservice og mentorprojekt for unge. Virksomhederne kommer ind her Virksomheder ringer til vores callcenter på Virksomhedsservice sidder.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" 1. november.
Aalborg Lærerforening Skole- og Kulturforvaltningen Lærerstartordninger, der nytter Sådan gør vi i Aalborg 2010/2011.
Projekt X:IT -Støtter dit barn til et liv uden tobak Forældremøde 7. klasse – Projekt X:IT.
Velkommen til Konference om det opsøgende arbejde 13. Oktober 2011 Anne Birch, UNIC.
Mandag den 14. april Gymnastiksal 14 – 15. Bo syg.
Odense, d. 4. feb Kl Velkommen Kommissorium version 2 Kl Ny skole- og ny klubstruktur i Randers v. Henrik Bille, afd.leder, og Ina.
Orienteringsaften på Byhøjskolen tirsdag den 2. februar 2015 kl. 17.
It i de gymnasiale uddannelser Udstyr og anvendelse, 2010.
Strategiseminar 28. og 29. januar 2008, Bogense Velkomst Praktiske forhold Programoversigt for de to dage.
Dialogmøde Den åbne skole 26/ – Hundelev – Løkken - Vrå.
Velkommen Styrk erhvervsklimaet i Viborg 17. marts 2015
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Kompetencerejsen netværksmøde den 17. august 2002.
Offentlige data i spil. 10: :05 Velkomst 10: :30 ”Offentlige data i spil”, Christian Lanng, IT- og Telestyrelsen 10: :00 “Tal i bevægelse”,
SMALL BUSINESS er BIG BUSINESS Office 2003 kampagne Gitte Casparij, Marketing Manager.
Guldkorn til salgssucces!. Sælg dig ud af krisen Onsdag den 21. oktober, 2009 kl
PROGRAM FOR UDVEKSLING 8. – 18. APRIL TIRSDAG DEN 8. APRIL  Islændingene ankommer til banegården.  Velkomst på Tornbjerg. Fællesspisning.
2011 for forretningen 1. Butikkens resultater 2. Begivenheder i butikken 3. Begivenheder i kæden 4. Begivenheder i Coop 5. Ansvarlighed.
Program Velkomst Introduktion til talentprogrammet Unge Forskere
Præsentationens transcript:

Konference IT og læring Simon Mørch, 14 år, fra Oksbøl ved Esbjerg, hvor han går i 8. klasse. I 2009 stiftede han i virksomheden onlinefactory, der hjælper andre virksomheder med online markedsføring. Onlinefactory.dk, et koncept, hvor kunden kun betaler, hvis annonceringen udmønter sig i et egentligt salg, gav hurtigt en enorm vækst. I begyndelsen af 2010 blev han partner i Gosocial, hvor han primært arbejder med at optimerer virksomheders online-marketing på de sociale medier, primært Facebook.

Konference IT og læring 16-årig dropper skolen og satser på iværksætter-vejen Den kun 16-årige iværksætter, Sune Raun Madsen, har valgt at lægge kræfterne sit eget firma MusicUpdates.dk, som efter blot knap tre år allerede  er en af Danmarks største musiknyhedsportaler. Jeg har valgt at tage et sabbatår. Jeg vil rigtig gerne arbejde på at gøre firmaet endnu større. Men det er meget svært både at passe firma, fritidsjob og skole, siger Sune Madsen til Hals Avis og tilføjer: - MusicUpdates.dk er en nyhedsportal for unge, der også drives af unge. Vi er cirka tilknyttet 25 frivillige i hele Danmark, som arbejder som journalister, teknikere og tv-værter. 

Konference IT og læring 17-årig iværksætter sælger sin første virksomhed Den 17-årige iværksætter Oskar Herrik Nielsen har solgt netavisen Ungnyt.dk, der betragtes som Danmarks førende nyhedssite for unge. De nye ejere vil videreføre sitet i samme unge ånd. - Det er selvfølgelig med vemod, at jeg nu siger farvel til Ungnyt.dk, som jeg har ejet og drevet i en femtedel af mit liv, siger den 17-årige Oskar Herrik Nielsen, afgående chefredaktør og nu tidligere ejer af Ungnyt.dk.   Ungnyt.dk er Danmarks første og nu førende netavis for unge, og har eksisteret siden 2008, hvor den – dengang – blot 14-årige Oskar startede netavisen. Han giver dog ikke helt slip på sit første videresolgte projekt, da han skal arbejde som rådgiver for de nye ejere.

Konference IT og læring 21-årig iværksætter bag million-forretning Den 21-årige Søren Larsen fra vestjyske Tarm har på blot et år skabt en vækstvirksomhed. Selvom Søren kun havde en handelsskoleeksamen og et år i en telebutik på bagen, tog han springet i april 2010, hvor han gik fuldtid i firmaet Inmobile ApS, hvor ejerkredsen i dag består af ham selv, faderen Gunnar og broderen Kristian. Firmaet har udviklet et online program, som håndterer ind- og udgående sms-beskeder for offentlige og private virksomheder. Programmet bliver først og fremmest brugt til udsendelse af sms’er til mange modtagere, til påmindelser på aftaler hos frisører og tandlæger, samt til afstemninger og konkurrencer. Bankernes EDB Central, Danisco, Københavns Kommune, Rynkeby og over 200 andre i kundekartoteket Inmobile ApS rundede 700.000 kroner i omsætning i 2010, og ejerne forventer at kunne mere end tredoble dette i 2011, hvor de forventer 2,4 millioner kroner i omsætning.

Konference IT og læring Hvordan kan vi gennem en styrket anvendelse af IT i undervisningen være med til at fastholde flere unge i ungdomsuddannelse?

Konference IT og læring Kunne man ikke forestille sig UU vejledningssamtalen med hjem som podcast? Den unge vejledningssøgende på tur i byen for at fotografere steder, hvor han kunne tænke sig at få job? Den unge sosu-elev afleverer sin opgave om borgeren som podcast? Fast træffetid i den virtuel lektiecafe tirsdag og torsdag aften fra 19 – 22? Pytagoras’ læresætning afleveret som TV reklame på youtube? Eleverne sidder i hver sin virtuelle verdensdel og arbejder på det samme dokument? De vigtigste pointer i undervisningen lagt på youtube eller på et lukket forum, som kun klassen har adgang til? Udvikling af faglig stolthed gennem at de unge fx laver videopodcast, som formidler hvad man laver som færdiguddannet i min ungdomsuddannelse – til oplysning overfor de efterfølgende klasser i folkeskolen?

Konference IT og læring Hold Fast er: 180 partnere – ungdomsuddannelser og UU’er. 2 regioner 6 indsatser Midler fra EU’s socialfond, finansloven, region Midt og Region Syddanmark

Konference IT og læring Indsatser: Mentor på tværs af skoler Indslusning i ungdomsuddannelse Introduktion til ungdomsuddannelsen, gode studievaner etc. Opsamling på potentielle drop-outs IT og læring Håndholdt støtte til praktikpladser

Konference IT og læring 8.30 – 9.00 Registrering og kaffe   9.00 – 9.10 Velkomst v/ projektkoordinator Kirsten Bach Kjeldal, Hold Fast 9.10 – 9.40 Hvordan kan IT støtte læringen og styrke fastholdelsen? v/ Mads Bo Christensen, VIFIN 9.40 – 10.10 "Forstå psykologien bag de sociale medier" v/ internetpsykolog Anders Colding-Jørgensen 10.10 – 10.25 Pause 10.25 –11.20 Præsentation af eftermiddagens workshops 11.20 – 12.00 Frokost 12.00 – 14.30 Arbejde i workshops inkl. kaffe 14.30 Tak for i dag