Klosterkærprojektet Fase 1: Øst for vejen ©SDFE: Luftfotografi 2016

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Når to mennesker gør det samme… …og så alligevel ikke.
Advertisements

Information om anlæggelse af Bassinledning langs Kystvejen
DK Klimaforandringer og forsikring. DK Hvem er F&P?
Nikodemus´ hjørne 1. maj Joh 3:1-8 Der var et menneske, en af farisæerne, ved navn Nikodemus, medlem af jødernes råd. Han kom til Jesus om natten.
GoMINIsite – og få en ny og bedre hjemmeside på minutter 0.
Den lamme mand ved Bethesdas dam. Derefter var det en af jødernes fester, og Jesus drog op til Jerusalem. Ved Fåreporten i Jerusalem er der en dam, som.
Ådalens Skole Innovative legeplads og LAR projekt Mellemtrinnet.
1 Løsningsfokuseret tilgang Fremtidens mål Fortidens successer.
Repetition fra 3.aften Mælkebøtterne blomstrer og den 1. udvidelse Påsætning af flere magasiner En dronning bliver til.
Århus Kommune Busprioritering – støttede projekter i Århus Trafik og Veje Rigmor Korsgaard Århus Kommunes ansøgninger om puljestøtte 1. runde – fem ansøgninger.
Globalisering ANNE ROSENDAHL KRISTIANSEN 1.B NGH.
Uddelegering af opgaver til personalet. Hvem tænker hvad om uddelegering? LÆGEN: Aflastning Mere tid Mere kvalitet Jeg slipper for opgaver Mindre stress.
EnviNa Erfamøde om indsatsplan for gundvandsbeskyttelse 1-2. februar Pesticidindsatser i Sønderborg Kommune Henrik Züricho.
Hilda Olsen er opvokset på gården ”Overhold” i Grødde. Her har hun fotograferet vejen til gården sidst i 1950erne.
Hvordan laver jeg en pude efter mit hoved? Følg denne enkle vejledning, så er du godt på vej.
Hvad er jeres kerneopgaver? Institutionen? Hvordan oplever du, at kerneopgaven i din organisation har ændret sig de sidste 5 år – og hvordan vil den forandres.
. Livreddende førstehjælp. I skal lære: Nødflytning, vurdering af hjerte- kredsløbsfunktion, tilkalde passende hjælp, hjerte- lunge redning, stoppe store.
Forside uden yderligere tekst. Du kan vælge andre forsider ved at højreklikke på slidet og vælge ”Formatér baggrund”. I boksen, der dukker op, vælger du.
Træets vækst Hvordan. Stil spørgsmål 1. Et frø 2.Nærings transporten 3.Vækstperioder i tempereret egne 4.Tværsnit af stammen Disse spørgsmål er vejledende,
Anlægteknik Trinvis vejledning for anlæg af en belægning med fald 1.
Læhegn og beplantninger i landskabet.
Gigabredbånd Udrulning 2017.
Malthe Stenstrup Hansen Bjergsnæs Efterskole
Tagformer i forskellige lande
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
Geoiden Geoiden: Figuren viser 0-niveauet på jorden
Målet med at give nogle elever en transitmentor
Efter Karl Henrik Flyums modeller
Mundpleje v/Mette Bernberg Hospice Limfjord
Frederiksværk Højvandssluse
Misbrugsgruppe på sengeafsnit S1/32 i Psykiatrien Syd Baggrund og opstart Gruppen i praksis Udsagn Effekt, udfordringer og udvikling Spørgsmål Misbrugskonsulent.
Montagevejledning Saxi 900 Februar 2012.
Figur 6.4 Konsekvenser af arteriosklerose.
TømiddelHåndbogen.
Indhold Visualiseringer Trafiksikkerhed Støj og Støv Der henvises i øvrigt til strategisk miljøvurdering, Lokalplan samt beslutningssag inklusiv bilag.,
Placering af 100 prs. ved 15 borde
4. Vandrådsmøde Ringkøbing Fjord 4. august 2017
Fælles ledelsesgrundlag
Historien om Ib Madsen er skrevet af: Mette Eike Neerlin
Program for dagen Gennemgang af mål. De næste dage. Hvad er miljø.
Tjernobyl Nordlige Ukraine.
Det er sidst i februar. Potter med
Danmark på overfladen Hvad har formet de danske landskaber?
Jorden er flad Jorden er flad – det er os, der er runde!
Erfaringer fra virksomhedsbanken
Vinduer Frejeasvej 16CD.
Medarbejderaktier TDC
Tjernobyl Nordlige Ukraine.
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder med en trekantstage. Det var en meget almindelig form for lysestage for 150 år.
Placering, orientering og tegngivning
Skolebestyrelsens dialogmøde 2008 Kom og mød din skolebestyrelse
Koordinatsystem.
Retinas fysiologi og anatomi
Hab.2.1-2: v1 Jeg vil stå på min post, jeg vil stille mig på vagt og spejde for at se, hvad han vil sige til mig, hvad jeg får som svar på min klage. v2.
Naturplan for Sydhavnstippen
Hab.2.1-2: v1 Jeg vil stå på min post, jeg vil stille mig på vagt og spejde for at se, hvad han vil sige til mig, hvad jeg får som svar på min klage. v2.
Livets tog Forfatter ubekendt.
Future Vejle inspiration
Borgermøde Sørvad Tirsdag d. 19. februar 2019.
Dine læber er fyldte af toner 1, S1
Velkommen til ROADSHOW i GeoDanmark!
Læhegn og beplantninger i landskabet.
Naturplan for Sydhavnstippen
Future Vejle inspiration
Borgermøde i Hvidovre Tirsdag den 21
Kystbeskyttelse – når der er risiko ved erosion
Præsentationens transcript:

Klosterkærprojektet Fase 1: Øst for vejen ©SDFE: Luftfotografi 2016 Ved broen er Døde Å udvidet til 17 meter i bredden (A). Den passerer vinkelret under broen og fortsætter ligeud ca. 60 meter, før den opdeles i en nordgående gren på 13 meters bredde og en østgående deltaarm på 9 meters bredde (B).   Efter ca. 250 meter når Døde Å til det punkt, hvor den plejer at bryde ud af sit leje ved store afstrømninger (C). Her laver vi udtaget til den næste deltaarm på 9 meters bredde, der løber mod syd indtil den rammer den første deltaarm (D). Om vinteren løber der vand og sand i åen, og når de to deltaarme mødes, vil der opstå oversvømmelser og sandaflejringer. Resten af vandet og sandet vil følge deltaarmen syd om den værdifulde naturtype rigkær (E). Herefter må vandet selv finde vej ud i søen, og sandet skulle gerne aflejres i de dybe dele af kæret. Efter indsnævringen af Døde Å til 9 meter fortsætter den forbi rigkæret til endnu et punkt, hvor den plejer at bryde ud gennem sin sydlige brink (F). Her laver vi den sidste deltaarm, der bliver meget kort, og som har retning stik syd ud i det lave område af kæret. Resten af Døde Å’s løb (G) mod Mossø laver vi ikke om på, men vi fjerner dog noget af det aflejrede sand. Så skulle sommervandføringen gerne kunne være i Døde Å, så der ikke kommer for meget vand ud i kæret og generer afgræsningen. Når det alligevel flyder over kanten (K), bliver det indenfor det blå område, hvorfra der er to afløbsmuligheder ud i søen.   Der skal også graves nogle afvandingskanaler. De er stiplede på figuren (H). To af dem findes allerede, men de bliver udvidet til 2 meters bredde. Den midterste er helt ny. Det brune område på figuren viser hvor, vi vil fylde jord på i en tykkelse på op til 30 cm (I). Langs Klostermøllevej vil der på vestsiden blive lavet et dige på op til ca. 0,5 meters højde (J). Det skal redde vejen for oversvømmelser fra vest i forbindelse med ekstreme hændelser. ©SDFE: Luftfotografi 2016

17 m Projektoversigt vest for Klostermøllevej. Projektet er realiseret øst for vejen. Desuden er den gule strækning færdig.

Klosterkærprojektet