Øde Ø Rasmus Seebach 2013 1. Hvis det føles lidt som om at livet er en test og hvis du kun møder modstand på din vej ved du jeg stiller op med hel' mit.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
A.G.S.D (Klik gennem i dit eget rolige tempo).
Advertisements

Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!
Her kommer en gammel kinesisk fortælling…
En fejl ved kvinder. Da Gud skabte kvinden, var han kommet til sin sjete dag med overarbejdstid. En engel dukkede op og sagde: “Hvorfor bruger du så lang.
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Music: Nightengale Serenade
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Helt Sikker Solen skinner meget. Hele kroppen bliver brændt.
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
Musik: Nightengale Serenade
Livets Ord April 2009 "Våg derfor, for I ved ikke, hvad dag jeres Herre kommer." (Mt 24,42).
Ta Dig tid….
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
Nøgler til menighedens vækst
Livets tog.
Du kender det… man vil prøve dette eller hint, man vil prøve dette eller hint, for at opdage - lige midt i - for at opdage - lige midt i - at det skulle.
Smileyen, som fik en ven.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
BP – dit og mit frihedsbrev. Muligt at leve et liv i frihed – pga
En guddommelig vækkelse (4), Salomo
Musik: Nightengale Serenade
...Slap af... HJGHK. Hvis du er rigtig træt af af den daglige stress som du skal til at gå igennem..
Fodbolddrengene. Her kommer Jes løbende hen til John, fordi de har aftalt at spille fodbold. Hej John. Undskyld, jeg kom for sent. Det gør ikke noget.
Gud trøster dem, der venter med forventning.
Rasmus Seebach Glad Igen.
Kære Gud. Tak for livet du har givet os, og denne gudstjeneste.
DIT LIV Tænd for lyden og læn dig tilbage -.
Historien om skatteopkræveren Zakæus
Skatteopkræveren Zakæus
Livet.
Mit liv - nu med DAT MIT LIV - nu med DAT.
Godmorgen - og velkommen til alle de nye. Kulhuse-sangen Melodi: I en kælder sort som kul Nu vi samlet er igen og et år er gået Karlslunde vi sidst tog.
Der var engang en lille vikinglandsby, hvor den gamle viking Jacob Von Riizz boede. Han var den bedste og den stærkeste viking af alle i landsbyen.
min sommerferie på malorca
“Gud kommer og frelser jer” (Esajas 35, 4)
“Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile” (Matt 11,28). Livets Ord Juli 2017.
Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!
Hver en ny dag er bedre end i går,
Inspiration spørgsmål og Billeder
609 – Jeg, som skabte hav og jord, 1, S1
Linedanser Per Krøis Kjærsgaard
Øde Ø Rasmus Seebach Hvis det føles lidt som om at livet er en test og hvis du kun møder modstand på din vej ved du jeg stiller op med hel' mit.
Du har åbnet en dør som ingen kan lukke i Du har banet den vej
Jonathan Back to Back 1. Jonathan har ingen venner Han lever for sig selv Dagen går med tunge skridt Mod dybet i hans sjæl Og pigen skrev det sidste brev.
001 - O, gid med tusind tungers magt 1, S1
Olivia Rasmus Seebach Olivia siger ja til din fest, men til kærlighed siger hun nej Olivia hun lukker ikk' nogen ind i sit hjerte, heller ikk' dig Du kan.
Gud, du mig ser Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen
Sangen i mit hjerte Er en tak for korset Gud At du tog mig ind til Dig
Midt om natten Strisserne kom før vi ventede dem Midt om natten
Lille store verden Rasmus Seebach
Hej her er noget om min ferie !!!
I mine øjne Rasmus Seebach
Jalousi Hun har langt lyst hår og fregner
Over byen Noah vers Højt over skyen, langt over byen Tog du mig med Himlen ku' nå dig, stjernerne så mig, falde ned (et sted) Drømmene vågner, fordrivende.
Herren er min hyrde salme 23
Med kærlige hænder Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen.
Jesus er kærlighedens kilde
Linedanser Per Krøis Kjærsgaard
Ord skaber Da du kom hertil fra et underfuldt sted,
Alt er forbi 1 vers Jeg svæver, forsvinder. Falder ud i ingenting.
Olivia Rasmus Seebach Olivia siger ja til din fest, men til kærlighed siger hun nej Olivia hun lukker ikk' nogen ind i sit hjerte, heller ikk' dig Du kan.
Kvinde min Kim Larsen Kvinde min, jeg elsker dig og jeg, du elsker mig og hvad der så end sker,  åh lad ske for jeg din og selvom om vi har skændtes.
Hvilken historie ønsker du at være en del af?
John. 20:31 Men dette er skrevet, for at I skal tro, at Jesus er Kristus, Guds søn, og for at I, når I tror, skal have liv i hans navn.
Ansvar og forandring frihed.
Ansvar og forandring frihed.
Præsentationens transcript:

Øde Ø Rasmus Seebach 2013 1. Hvis det føles lidt som om at livet er en test og hvis du kun møder modstand på din vej ved du jeg stiller op med hel' mit band og holder fest fordi jeg ved at du vil gør det samme for mig Er du blevet hustled har du fået dit hjerte knust vil jeg be tossen pænt om at gå sin vej Tag dig med ud i byen for at glemme det hel og få en sjus fordi jeg ved at du vil gør det samme for mig fordi jeg ved at du vil gør det samme for mig Omk. Og hvis vi styrtede ned på en øde ø hvis vi kun havde hinanden til den dag vi skulle dø så vil jeg være lykkelig og ikke engang forsøg på at tilkalde hjælp eller sejle hjem jeg vil ikke engang savne dem jeg ved at vi to kan gå igennem ild og vand og jeg vil elske dig til verdens ende de sagde det vil gå galt for os stik imod alle odds der står vi her baby langt om længe er det stadig dig og mig (oh oh oh) Er det stadig dig og mig (oh oh oh)

Øde Ø Rasmus Seebach 2013 2. Tog du ud i verden men kom for langt væk hjemmefra savner du København og sommerregn vil jeg hop på en flyver få at hent dig hjem så bare gør dig klar og jeg ved at du vil gør det samme for mig Vågner du op en morgen og har lidt ondt i selvtillid står du og stir dig blind på de mindste fejl siger jeg du er helt perfekt som du er det skal du vide og jeg ved at du vil sig det samme til mig ja du vil lyve men du vil sig det samme til mig Omk. Og hvis vi styrtede ned på en øde ø hvis vi kun havde hinanden til den dag vi skulle dø så vil jeg være lykkelig og ikke engang forsøg på at tilkalde hjælp eller sejle hjem jeg vil ikke engang savne dem jeg ved at vi to kan gå igennem ild og vand og jeg vil elske dig til verdens ende de sagde det vil gå galt for os stik imod alle odds der står vi her baby langt om længe er det stadig dig og mig (oh oh oh) Er det stadig dig og mig (oh oh oh)

Øde Ø Rasmus Seebach 2013 Omk. Og hvis vi styrtede ned på en øde ø hvis vi kun havde hinanden til den dag vi skulle dø så vil jeg være lykkelig og ikke engang forsøg på at tilkalde hjælp eller sejle hjem jeg vil ikke engang savne dem jeg ved at vi to kan gå igennem ild og vand og jeg vil elske dig til verdens ende de sagde det vil gå galt for os stik imod alle odds der står vi her baby langt om længe er det stadig dig og mig (oh oh oh) Er det stadig dig og mig (oh oh oh)