Sekretær på studiet Lovgivning

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
Advertisements

Sådan laver Du et POWER POINT program.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Lav design med ord, billeder og meget andet...
Fortæl med PowerPoint XP
Grundlæggende PowerPoint
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
”E-LÆRINGSRESSOURCER” Anne-Grete Roelof René Virtuel læring lyd*tale*billeder*video*handling.
Instruktion i Animation Shop
Hvad kan tabeller anvendes til
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen,
Samj 2.C Startside Tilføj nyt dias, vælg layout, skrifttype, farve osv. Startside Tilføj nyt dias, vælg layout, skrifttype, farve osv. Indsæt Indsæt.
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus for stedfortrædere
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
 ForrigeForfra X LukNæste  Vis igen Du er her: Niveau 1 - Trin 1 - Opgaven - Indledning Først skal du… Først skal du lige arrangere vinduerne, så de.
CFU 1 Center for Undervisningsmidler PowerPoint-kursus Enkle præsentationer.
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
Videregående pc-vejledning
I gang med FrontPage 2003 Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Oversigtsvejledning til Lync 2013 FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken.
Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Planlægge et Lync-møde Du kan planlægge et Lync-møde ved at bruge Outlook tilføjelsesprogrammet.
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Introduktion til Lync Windows Store-appen
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Tilføje en kontakt Listen Kontakter gør din kommunikation lettere og gør det muligt for dig.
Sådan bruger du præsentationen
Gitter- og hjælpelinjer For at se gitter- og hjælpelinjer 1. Klik på Vis 2. Vælg Gitterlinjer og/eller Hjælpelinjer Tip: Alt + F9 for hurtig visning af.
Oplæg om de kompenserende ordninger
Fastholdelse af sygemeldte medarbejdere Rimelige tilpasninger for at afhjælpe funktionsbegrænsning.
FORTÆL I POWERPOINT - FANTASTISKE FABLER. FORTÆL I POWERPOINT Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at lave fortællinger med tekst,
Velkommen Mit navn er Lis Winther Indhold Tekst Punkt Figurer Smart Art Tegn selv Styring Masteren Temaer og skabeloner Til PP Til hele Office Lyd.
Power up Your PowerPoint Udarbejdet af Irene Krainer Larsen Irla.
Om sagsbehandling og subsidiaritet - Susanne Wiederquist
Regionalt d.13.juni Biblioteket flytter mennesker er et projekt som kombinere følgende ting: motion, at være social og teknologi. Det gøres i dette tilfælde.
PowerPoint-skabelon Husk
Interaktiv skærm.
Microsoft® Office Excel® 2007-kursus
SPS på ungdomsuddannelser
Dagens program Du skal lære at: finde dine introduktionsforløb
Foredrag i Historisk Forening
Trin-for-trin guide til s1 autorisation
projekt eller lignende
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
Diasserie – om de handicapkompenserende ordninger målrettet jobcentrets samarbejdsvirksomheder Nedenfor finder I forslag til dias, som I i jobcentret kan.
Modul 3.2 – Forberedelse til læringsteams
Kategori 1 Kategori 2 Kategori 3 Kategori 4 Kategori
Møder Vælge visning Skype for Business
Deling og samarbejde Skype for Business Give styringen til andre...
Hvordan ændrer jeg teksten på min hjemmeside?
Tips og tricks til PowerPoint
Kontakter, tilstedeværelse og chat
Velkommen til PowerPoint
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
Gennemgang af ansøgningsflowet for ansøgere til de videregående uddannelser 30. Januar 2017.
GUIDE TIL OPRETTELSE AF LINKS
Titel med billedlayout
Titel på kursuspræsentation
Velkommen til PowerPoint
Fortæl din makker hvad dine vigtigste arbejdsopgaver er.
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
Velkommen til det nye PowerPoint
Billede med billedtekstlayout
Velkommen Dagens program.
Præsentationens transcript:

Sekretær på studiet Lovgivning Bruger- hjælperformidlingen og det praktiske Brugen af sekretær Min og Sekretærens oplevelser Personlig assistance Spørgsmål

Lovgivning Bekendtgørelse af lov om specialpædagogisk støtte ved videregående uddannelser § 1. Loven har til formål at sikre, at studerende med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, der er optaget på en videregående uddannelse, uanset funktionsnedsættelsen kan gennemføre uddannelsen i lighed med andre studerende. Der søges om SPS ved at rette henvendelse til SPS vejlederen på uddannelsesstedet. Husk at medbringe dokumentation for synshandicap Rammebevilling

Brugen af sekretærordningen Find en sekretær Bruger- hjælperformidlingen: www.formidlingen.dk Time registrering Lønen Sekretærens opgaver

Min og sekretærens oplevelser Balancegangen Gode oplevelser at tage med videre til PA Heidi Eugen Lucas film

Personlig assistance Bekendtgørelse af lov om kompensation til handicappede i erhverv Kapitel 4 § 5 1) stillinger på ordinære løn- og ansættelsesvilkår 2) beskæftigelse i job med løntilskud 3) beskæftigelse i fleksjob 4) deltagelse i tilbud om virksomhedspraktik 5) beskæftigelse i seniorjob § 6 stk 3 Der kan ikke ydes tilskud til personlig assistance, hvis erhvervet er uforeneligt med funktionsnedsættelsen.

Personlig assistance hvordan Ansøgningsprocessen / samarbejde med kommune Hvem skal den personlige assistance være Arbejdsopgaver og formål Personlig erkendelse

? Spørgsmål

Sådan bruger du PowerPoint Designer Sådan fungerer det: 1 Start en ny præsentation ved at gå til Filer > Ny > Tom præsentation. 2 Tilføj et billede på den første slide: Gå til Indsæt > Billeder eller Indsæt > Onlinebilleder , og vælg billedet. Tip: Du skal være online, når du tilføjer billedet. 3 Når PowerPoint beder om tilladelse til at hente designforslag, skal du vælge Lad os komme i gang. 4 Vælg et design, du vil bruge, i opgaveruden Designforslag.

Omform Omform laver jævne animationer og objektbevægelser i præsentationen. Du bruger to ensartede slides til at udføre animationen, men for dit publikum ser det ud til, at handlingen sker på én slide. Afspil videoen til højre for at få vist et hurtigt eksempel. Omform er en funktion, der kun er til rådighed med abonnement. Hvis du har et Office 365-abonnement, kan du prøve den selv via trinnene på næste slide.

Med Fortæl mig det er du ekspert Med feltet Fortæl mig det kan du finde den rette kommando, når du skal bruge den, så du kan spare tid og fokusere på dit arbejde. Prøv det: VÆLG MIG 1 Markér robotbilledet til højre. 2 Skriv animation i feltet Fortæl mig det, og vælg derefter Tilføj animation. 3 Vælg en animationseffekt, f.eks. Zoom, og se, hvad sker der.

Udforsk uden at forlade dine slides Smart opslag bringer research direkte ind i PowerPoint. Prøv det (eksempel på engelsk): 1 Højreklik på ordet office i følgende udtryk: office furniture 2 Vælg Smart opslag, og bemærk, at resultaterne er kontekstafhængige for den pågældende sætning og ikke Microsoft Office-apps. 3 Prøv for sjov skyld Smart opslag igen ved at højreklikke på ordet office på trin 2.

Har du flere spørgsmål om PowerPoint? Vælg knappen Fortæl mig det , og skriv det, du gerne vil vide. Besøg PowerPoint-teamets blog (kun på engelsk) Gå til gratis PowerPoint-kursus I tilstanden Slideshow skal du vælge pilene for at gå til links. KLIK PÅ PILEN I SLIDESHOWTILSTAND