Superbrugerdag i Vejle

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vil du have en fuldmagt fra en borger?
Advertisements

Open street maps på GPSén Gå ind på Siden er lang tid om at loade, så hav tålmodighed.
Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
JordWeb: en hjemmeside til anmeldelse af jordflytning.
Posterne vises på en ny måde En ”almindelig” post ser sådan ud – vi har flyttet bestil-knap og links ud til højre for posten Her kan finde de links der.
Velkommen.
1 Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt på vegne af en borger?                 Som betroet medarbejder.
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
Peder Ohrt  Start på Dagens Klik her Start på Dagens Klik her  5 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her 5 grundlæggende funktioner på Fronter Klik.
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
Hvordan man logger ind på Dansk ACL database
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Din uddannelsesplan består af 6 dele: Personlige oplysninger Karakterer Grundlag Uddannelsesønsker Parathedsvurdering Underskrifter Du kan få adgang.
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Torbenfeldvej Vallensbæk strand Tlf.: – – dagligt brug af vores hjemmeside •AGEN LYS har en stor og omfattende.
Indhold af EASY-A version 2.9.X Praktikplads statistik - EASY-S
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Oversigt BRUGER SIDE RETTIGHEDER AlleMedlemmerAdminSuper Admin ca ca GO TIL SIDE OVERSIGT • ingen rettigheder • begrænset adgang til hjemmeside.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Tilmelding til ungdomsuddannelser 2010
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Grundejerforeningen Jægervangen
Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt?
Convergens / Mads Anker Højlund
Skal du digitalisere en fuldmagt, du har fået på papir fra en borger?
Hvordan søger man om optagelse?
Adgangsstyring og brugeradm.
Kursus om borger.dk og brugen af digital signatur
Vil du tilbagekalde en fuldmagt på vegne af en borger?
Oprettelse af Digital Post
Før du starter, skal du sikre dig at du har en digital signatur. Få den gennem den ansvarlige på afdelingen (gyn:Christel Nielsen), el. bestilbestil 1.
Et vejledningsværktøj KOT Ansøgningsflow. Forsiden af Optagelse.dk 2.
 Åben KM Udfyld oplysninger:  Indbakke: NYE  Kommunikerende enhed: Alle beskeder: + hospitalskode Afdelingsspec.: afdelingskode, søg med  Afslut med.
For at få en postkasse på borger.dk, så du kan kommunikere digitalt med det offentlige, skal du være logget på med din digitale signatur. Du klikker nu.
Vejledning til oprettelse af CV
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Data til Excel videre til Nav kan eksportere alle data fra listevisninger til Excel (som så kan videresende.
Optagelse.dk for forældre og elever i grundskolen
Brugerpanel FTU-området
Lave egne visninger - kreditorer
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Kundestatistik Du kan lave statistikker på kryds og tværs i Bridgemaster (og Nav generelt). Statistikker starter.
Vi har valgt at bruge vores egen postsystem til at fortælle lidt om vores kendskab IT verdens kommunikation. G-mail, er ret let at gå til, og der er hjælp.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. VareStatistik Du kan lave statistikker på kryds og tværs i Bridgemaster (og Nav generelt). Statistikker starter.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Publiceringsgenvej i OJS Send din færdigformaterede fil uden om det redaktionelle workflow og direkte til elektronisk publicering Denne publiceringsform.
Informationsmøde 27. maj EU-Udbud af Håndværkerrammeaftaler Prækvalifikation.
UU 10. maj Program Årets ansøgningsrunde Årets udfordringer Kommende initiativer.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
Ændr 2. linje i overskriften til AU Passata Light 21. OKTOBER 2015 VEJLEDNING OG STUDIEINFORMATION, HE AARHUS UNIVERSITET AU OPTAGELSE PÅ KANDIDATUDDANNELSEN.
LÆGELIG VIDEREUDDANNELSE KBU i logbog.net 1. LÆGELIG VIDEREUDDANNELSE Indhold Baggrund Brugere KBU Praktiske oplysninger 2 Slide nr Slide nr. 6.
Ansvarsskader - Sådan anmelder du en skade!. Du skal have dine anmeldelsesdata klar til indtastning. Du skal minimum indtaste: Skadested Skadedato Tidspunkt.
Manual Af Edu-Caching.
Anders Lundby – STIL Bjarne Frandsen, Efterskoleforeningen
Hvordan ændrer jeg teksten på min hjemmeside?
Workshop om Optagelse 2012 November 2011
Gennemgang af ansøgningsflowet for ansøgere til de videregående uddannelser 30. Januar 2017.
Foreningsguide koege.kultur.egon.dk/forening
Workshop om Optagelse 2013 November 2012
Optagelse.dk – ansøgningsrunden 2011
Optagelse.dk – ansøgningsrunden 2011
Nye digitale løsninger
Sådan anmelder du en skade!
Sikker adfærd er vigtig I det offentlige arbejder vi ofte med personoplysninger, som er følsomme eller skal behandles fortroligt Sikkerhedspakken.
Log ind Du modtager login på din mail til appen I mailen finder du:
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
Præsentationens transcript:

Superbrugerdag i Vejle Torsdag den 7. juni

Årets optagelsesrunde Løbende optag Andre ændringer i 2012 Performance problemerne og andre problemer Årets ansøgningsstatistik Hvad med fremtiden?

Løbende optag Ansøgere uden for skolen - Løbende optag Understøtte ansøgninger uden for ’hovedoptaget’ Flere udbud på et år Ansøgning start, ansøgning slut, studiestart Indeværende års og næste års udbud Institutionen vil hele året kunne modtage ansøgninger

Skoleår

Flere optag i et skoleår

Ansøgere uden for skolen - Ekstra skemafelter Når ansøger har været væk fra skolen i et eller flere år, kan det være nyttigt at få oplysninger om fx Skolebaggrund Uddannelser Erhvervsbaggrund Ansøger kan også være fra udlandet, hvor det kunne være nyttigt at få oplysninger om fx Nationalitet Sproglige evner Særlig SOSU-uddannelserne har mange ansøgere, der ikke kommer direkte fra skolen. Vi har ladet os inspirere af ansøgningsskemaerne til SOSU-uddannelserne, men har sigtet efter at lave et generelt sæt af ekstra skemafelter. 15-01-2019 6 6

Ekstrafelter Skolebaggrund Uddannelsesbaggrund Erhvervsbaggrund Ønsket arbejdsgiver Statsborgerskab Afkrydsningsliste Tekstfelt Bemærk: Vi har tilføjet en ”Vis”-knap, så man kan se hvordan ansøger vil se udbudet! 15-01-2019 7 7

Ekstra felter 15-01-2019 8

Skolebaggrund, uddannelsesbaggrund og Erhvervsbaggrund Sådan ser det ud for ansøger Den øverste skal ændres. Det giver ikke mening at spørge til kvotient og karakterskala. Det er et tilbud at anvende de ekstra skemafelter. Hvis man ikke mener de kan anvendes, lader man blot være. Ekstra skemafelter på et udbud kan ikke ses af ansøgere i skolen, men kun af ansøgere uden for skolen. 15-01-2019 9 9

Ønsket arbejdsgiver og statsborgerskab 15-01-2019 1010 10

Afkrydsningsliste Som opretter 15-01-2019 1111 11

Afkrydsningsliste Som ansøger 15-01-2019 1212 12

Tekstfelt Som opretter 15-01-2019 1313 13

Tekstfelt Som ansøger 15-01-2019 1414 14

Grundlag 1

Grundlag 2

Grundlag – Praktik ophold

Grundlag – Praktikophold tilføjet

Optagelseskriterierne

Optagelseskriterier på den modtagende skole

Bilag - ansøger På underskriftsiden er der en upload bilag knap. 15-01-2019 2121 21

Bilag - ansøger

Bilag - afhentning 2323 23 Bilag som pdf Alle bilag sendes sammen med ansøgningen til 1 ønske 15-01-2019 2323 23

Strøm til skrivemaskinen Kommende ændringer til Skrivemaskineløsningen. Ansøger indtaster Navn og fødselsdato og email. Vi generer et erstatnings CPR og sender ansøger en email. Ansøger klikker på email og kan udfylde ansøgningen Når ansøger glemmer/sletter sin mail med link, så gensender vi email. Hvad med forkert email? De kommer aldrig i gang, fordi de ikke kan komme ind på ansøgninger, da de ikke har modtaget email.

Strøm til Skrivemaskinen

Strøm til skrivemaskinen Vælge ønske 15-01-2019 2626 26

Strøm til skrivemaskinen Print-forside med id Siden printes, underskrives og sendes med posten 15-01-2019 2727 27

Strøm til skrivemaskinen Indtastning af id på ansøgningslisten Indtast ID og tryk på tilføj 15-01-2019 2828 28

Strøm til skrivemaskinen

Performance problemerne i 2012 Den 2. februar konstaterede UNI-C, at Optagelse.dk var ramt af periodevise lange svartider. Efter den første analyse stod det klart, at der ikke var en enkeltstående årsag til dette. UNI-C iværksatte omfattende fejlsøgning og optimering af vores driftsplatform. UNI-C iværksatte i samarbejde med leverandøren forbedringer af selve Optagelse.dk. Ultimo februar var svartiderne forbedret væsentligt.

Andre fejl i 2012 Hvis en ansøger prøver at uploade pdf-filer, der ender på .PDF i stedet for .pdf, så får man fejlen at filen ikke er et pdf-dokument. Vi skal kunne acceptere PDF'er også. Vejleder kan ikke signere efter ansøgningsperiodens udløb Beskrivelse: 3. studieretningsfag fra tidligere kig gemmes i det nuværende kig og kommer derfor fejlagtigt med i uddannelsesønsket

Oversigt over udbudet af uddannelser i ansøgningsåret 2012/2013.

Top 20

Kommende ændringer - 2013 Fokus på performance i forlængelse af de periodevis lange svartider i foråret Prøveforberedende undervisning Adviseringsmails EUX på EUD