Hvilken historie var de vise mænd drevet af?

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Advertisements

Menneskets fald og genoprejsning
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Tag en gave til børnene Et pinse-opgavehæfte fra Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler.
En guddommelig vækkelse (4), Salomo
Havde Luther en teologi om Guds rige?
Tabuer Hvad gør de ved os? Hvad gør vi ved dem?
Et barn er født i Betlehem
Overvældet af Jesu opstandelse!
”Men ved Jesu kors”.. Joh.19:25 Hvem blev ved Jesu kors?
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
At vente på Guds time.
Introduktion til Kongen og hans Rige
Gud trøster dem, der venter med forventning.
Dejlig er den himmel blå, lyst det er at se derpå,
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Dejlig er den himmelblå
Hvem er du i Juleevangeliet?
Bespisningen af de fem tusind Da apostlene vendte tilbage, fortalte de Jesus om alt det, de havde gjort. Han tog dem så med og trak sig tilbage til en.
Du kom til vor runde jord, barn, på bare fødder, midt i engles julekor, med Himlens frakkeskøder. Du var dreng i Nazareth, stod i tømrerlære,
»En mand havde to sønner
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
Kristen mystik – den spirituelle gudsopfattelse..
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Quiz om ”Bibelen for børn” del 2
Kampen om troen, kap.6.. Daniel 6:1-6 Dareios besluttede at indsætte satrapper over kongeriget, hundrede og tyve fordelt over hele riget, og over dem.
Den barmhjertige samaritaner
Samson Og Dalila.
Historien om Jesus’ fødsel
Dommen og Evangeliet …………….. 1.Mosebog 3:8-13 Ved aftenstid hørte de Gud Herren gå rundt i haven. Da gemte Adam og hans hustru sig for Gud Herren mellem.
Moses del 1. Barnet i Sivkurven
Den opsøgende Gud. Matthæus 21:1-7 Da de nærmede sig Jerusalem og kom til Betfage ved Oliebjerget, sendte Jesus to disciple af sted og sagde til dem:
Et rige, hvor Kristus besejrer mørket Esajas 9-10 Bibelcamping Fårevejle 2015.
Når Helligånden taler Lektion 1: Helligånden taler gennem Bibelens forfattere Lektion 2: Helligånden taler gennem nulevende mennesker.
Påskeouverture Med en duft af kærlighed 20. marts 2016 | Amagerbro Frikirke | Henrik Friberg.
The Wounded Healer ”Det var vore sygdomme, han tog, det var vore lidelser, han bar……ved hans sår blev vi helbredt.” Esajas kapitel 53,4.
116 – Et barn er født i Betlehem 1, S1 Et barn er født i Betlehem, thi glæde sig Jerusalem! Halleluja, halleluja!
Josef og hans brødre - I forbindelse med projektet Søskendejalousi.
Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen. Vi tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
Hoseas 1:1-3 Herrens ord, som kom til Hoseas, Be'eris søn, dengang Uzzija, Jotam, Akaz og Hizkija var konger i Juda, og dengang Jeroboam, Joashs.
Juleevangeliet i LEGO. Tra la la la la la la la la la la la la!
Den kommunikerende Gud (4), Lukas 4. Evangeliets formidling, Jesu virke, Kirkens kald.
Hvordan kom Moses over 1, S1 Hvordan kom Moses over Rødehavet? da han flygted’ fra Ægyptens land?
Indsættelse og åndelig bemyndigelse Søndag d. 26. juni 2016.
Livet i menigheden Ap.G. 4,23-37 Nicolaifællesskabet d. 27/
JEHOVA RAFA – HERREN SOM HELBREDER DIG!. ”Jeg er Herren, der læger dig!” Jehova Rafa - ES
I lære hos Jesus, om samtale og bøn JOHANNES EVANGELIET KAP. 18.
Jesus Kristus indvarsler Guds rige her i verden
Tilbedelsen af Jesus Kristus
Hvem er så egentlig min næste?
At forholde sig til sin muslimske næste i en terror tid
Den gældbundne tjener med Lego-figur
Juleevangeliet Af evangelisten Lukas.
Julens symboler Matthæus 2
At forholde sig til Bibelens voldelige tekster i en terror tid.
Det inviterende fællesskab
Da Israel var i Ægyptens land 1, S1
De hellig tre konger så hjertensglad
Se, en stjerne Se, en stjerne i det fjerne!
Mark. 10:17-22 Og da Jesus gik ud på vejen, kom der én løbende og faldt på knæ for ham og spurgte: »Gode Mester, hvad skal jeg gøre for at arve.
Lev livet bedre At lære er at leve.
Hvem er du i Juleevangeliet?
Jeg sad ved vejen Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
Hvilken historie ønsker du at være en del af?
Hvad siger Bibelen om tro?
Hvilken rolle vil du spille i Guds historie?
Se, en stjerne Se, en stjerne i det fjerne!
John. 20:31 Men dette er skrevet, for at I skal tro, at Jesus er Kristus, Guds søn, og for at I, når I tror, skal have liv i hans navn.
Ap. G. 2:1-4 Da pinsedagen kom, var de alle forsamlet. Og med ét kom der fra himlen en lyd som af et kraftigt vindstød, og den fyldte hele huset, hvor.
Guds rige - En Guds riges etik.
Præsentationens transcript:

Hvilken historie var de vise mænd drevet af?

Hvilken historie var de vise mænd drevet af? Hvilken historie er vi en del af i Amagerbro Frikirke? Hvilken historie bør vi være drevet af?

Hvilken historie var de vise mænd drevet af? Hvilken historie er blevet fortalt om de vise mænd fra Østerland?

Hvilken historie var de vise mænd drevet af? Hvilken historie er blevet fortalt om de vise mænd fra Østerland? Hvilken historie vil jeg selv gerne være en del af?

Hvilken historie var de vise mænd drevet af? Hvilken historie er blevet fortalt om de vise mænd fra Østerland? Hvilken historie vil jeg selv gerne være en del af? Hvilken historie vil jeg gerne se Amagerbro Frikirke være en del af?

Hvilken historie var de vise mænd drevet af? Matthæusevangeliet 2:1-6 Da Jesus var født i Betlehem i Judæa i kong Herodes' dage, se, da kom der nogle vise mænd fra Østerland til Jerusalem  og spurgte: »Hvor er jødernes nyfødte konge? For vi har set hans stjerne gå op og er kommet for at tilbede ham.«  Da kong Herodes hørte det, blev han forfærdet, og hele Jerusalem med ham.  Og han sammenkaldte alle ypperstepræsterne og folkets skriftkloge og spurgte dem, hvor Kristus skulle fødes.  De svarede ham: »I Betlehem i Judæa. For således er der skrevet ved profeten: Du, Betlehem i Judas land, du er på ingen måde den mindste blandt Judas fyrster. Fra dig skal der udgå en hersker, som skal vogte mit folk, Israel.«

Hvilken historie var de vise mænd drevet af? Matthæusevangeliet 2:7-12 Så tilkaldte Herodes i al hemmelighed de vise mænd og forhørte dem indgående om, hvornår stjernen havde vist sig.  Og han sendte dem til Betlehem og sagde: »Gå hen og spørg jer nøje for om barnet; og når I har fundet det, så giv mig besked, for at også jeg kan komme og tilbede det.«  Da de havde hørt på kongen, tog de af sted, og se, stjernen, som de havde set gå op, gik foran dem, indtil den stod stille over det sted, hvor barnet var.  Da de så stjernen, var deres glæde meget stor.  Og de gik ind i huset og så barnet hos dets mor Maria, og de faldt ned og tilbad det, og de åbnede for deres gemmer og frembar gaver til det, guld, røgelse og myrra.  Men i drømme fik de en åbenbaring om ikke at tage tilbage til Herodes, og de vendte hjem til deres land ad en anden vej.

Hvilken historie var de vise mænd drevet af? Hvilken historie er blevet fortalt om de vise mænd fra Østerland?

Hvilken historie var de vise mænd drevet af? Hvilken historie ser du dig som en del af? Hvilken historie ser vi os som en del af? Hvilken historie er det egentlig, Amagerbro Frikirke er en del af?

Hvilken historie var de vise mænd drevet af? Vi ønsker at være deltagere i Guds mission i mennesker omkring os med et fokus på Amager?

Hvilken historie var de vise mænd drevet af?

Hvilken historie var de vise mænd drevet af? Vi ønsker at være deltagere i Guds mission i mennesker omkring os med et fokus på Amager?