Powerpoint-præsentation

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE KORT TIL HANDLING - PSYKISK ARBEJDSMILJØ I SYGEPLEJEN.
Advertisements

Intern kommunikation – hvordan arbejder vi mere bevidst med den?
Tid Til Dansk Tid Til Dansk er et komplet dansksystem for klasse.
Webs med PowerPoint Lettere kan webs ikke laves. PPT eller webside? PowerPoint er et udmærket redskab til fremstilling instruktionsmateriale. Hvis man.
Opgaver og svarark – til individuel brug
Generelle regler for brug af PowerPoints
Søgeord og konverteringer En webtekst skal på samme tid skabe synlighed i søgemaskinerne og motivere brugerne til at udføre en handling, vi som afsendere.
E-case eksamen En unik eksamensform Du laver et PowerPointshow
Trykte reklamer og tv-reklamer
Velkommen 8C Velkommen 8C Håber I har haft det godt- Håber I har haft det godt- Det har jeg, som I får at se...
Hvad er en brugergrænseflade
- en smart mellemting mellem overheads og lysbilleder (dias)
Den mundtlige præsentation/PowerPoint: Rammer
Mindre grimt, tak.
1. november 2012Erling Birkemose Eksaminators rolle Censormøde 1. november 2012.
Design effektive PowerPoint præsentationer Enkelt Konsekvent Tydeligt Stort Progressivt Afslut.
Undervisning Klasseundervisning Elev oplæg Fælles læsning Fig. Beskrivelse (analyse) Opgaveløsning Film og efterfølgende diskussion Gruppearbejde Laboratorium.
Vær opmærksom at Peg på og Klik på er to forskellige funktioner
Regionalmøder i dansk – sept Indhold:
Den gode fremlæggelse Præsentationsteknik.
Animation.  Det er ganske let at indstille en brugerdefineret animation – blot klik på Tilføj effekt og vælg mellem mange forskellige effekter. PowerPoint2.
Videre med praksis - fremlæggelse af praksisopgave
Bogstaver og tekst i design
Hjertelig velkommen til arrangementsrækken: ”Selviscenesættelse som fænomen”
Overblik over kompenserende teknologier lbc/ /2.0.
Præsentation 28: Eksamen Objektorienteret Middleware.
Eksempler på skabeloner til bøger i powerpoint
Min præsentation Varighed – ca. 3 minutter Vurdering af blog i 8 faser I dybden med 5 af faserne Formål.
Sørg for at skriften er stor nok – minimum str. 28 Brug den samme skrifttype igennem hele præsentationen – Flere skrifttyper i samme præsentation forvirrer.
Demens, sanser og bolig Maj-Britt Joost Demenskonsulent
Perception og disposition af grænseflader
Mundtlige oplæg Talepapir Helene Qvistgaard Roskilde Katedralskole.
CSS - Cascading Style Sheets HTML-koder for tekststruktur og for formatering HTML-koder for tekststruktur CSS-koder for formatering FørNu Lettere at redigere.
Kildekritik Historie.
Kortfilm Et overblik.
Virtuelle verdener og rum, forår 2002 Lisbeth: Baggrund BA i Litteraturvidenskab & Medievidenskab MA i Image Studies (University of Kent) Cand.mag i Litteraturvidenskab.
© gudmandsen.net 2005 IT-præsentationsværktøjer - praktisk anvendelse med en kommunikationsteoretisk indgangsvinkel.
Modul 6 Præsentationsprogram. Mål Formålet med dette modul er at teste kandidatens færdigheder i at oprette en præsentation med et standardpræsentationsværktøj.
Brev At skrive et brev.
Overblik over kompenserende teknologier. Kompenserende teknologier Ikke alle anvender kompenserende teknologier –Det gør især blinde, svagsynede, døvblinde,
Lektion 2. Netsprog Helene Brøndholt Nielsen, Tekstformidling på Internet, Forår 2004 Dagens program Kommunikationssituationen At skrive til nettet Pause.
Udstillingsprincipper. Kunsten at læse et museum Skrevet på ”portugisisk” Ør i hovedet og tung i benene.
Specialeforsvar d. 25/ , IT-Universitetet København Mette Gamborg Jensen & Karina Kold Foldager STORYTELLING - Markedsføring af en kunstorganisation.
Lektion 3. Tekstens byggeklodser Helene Brøndholt Nielsen, Tekstformidling på Internet, Forår 2004 Tekstens byggeklodser.
Særlige udfordringer til læseforståelsen i fiktionstekster
CSS - Cascading Style Sheets HTML-koder for tekststruktur og for formatering HTML-koder for tekststruktur CSS-koder for formatering FørNu Lettere at redigere.
Lidt om PPT funktion navigation layout præsentation Frants Mathiesen
Pjecefremstilling Hvad er en pjece?
Sprogbaseret læring i naturfag
Flemming B. Olsen, Tornbjerg 1 Lektier - i ny didaktisk belysning.
FORTÆL I POWERPOINT - FANTASTISKE FABLER. FORTÆL I POWERPOINT Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at lave fortællinger med tekst,
Sociale historier – et pædagogisk værktøj
Kontekst: Formålet er at lave en let overskuelig og hjælpsom guide til billedanalyse i 8. klasse. Målet er at eleverne skal opnå en god forståelse for,
DESIGN C FAGETS INDHOLD: Produktdesign Kommunikationsdesign Arkitektur Stilhistorie.
Kontakt mellem borgere med handicap og den kommunale forvaltning GAP-analyse af Det Centrale Handicapråd.
Reklamen AirFresher - i denne præsentation vil i få et ind- blik i arbejde bag projektet der handler om: Reklamation af AirFresher. - i vil også finde.
Power up Your PowerPoint Udarbejdet af Irene Krainer Larsen Irla.
Oplæsningens byggeklodser. Oplæsning Publikum skal kunne høre din oplevelse og forståelse af teksten, når du læser op. Dette kan du træne ved at gøre.
Den gode præsentation … med PowerPoint, SMARTboard eller lignende.
Retningslinier for din præsentation
WBS for JB Plastics Level 1 Level 2 Level 3 JB Plastics design og
Naturfag.
Oplæsningens byggeklodser
Essay.
Introduktion af PowerPoint 2007
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
Karrierelæring i dansk på HF
Kommunikationsbøger i Phrase-it
Præsentationens transcript:

Powerpoint-præsentation GJ - Bearbejdet udgave af en PP af Jesper Bek

powerpoint-præsentation Hvorfor powerpoint-præsentation ? Powerpointens visuelle side hjælper beskueren til at bevare overblikket opfatte de vigtigste pointer se billeder

Baggrund 1/3 Gruppe 2 Kurt, Olfert og Yvonne STORBYEN

Baggrund 2/3 Gruppe 2 Kurt, Olfert og Yvonne STORBYEN

Baggrund 3/3 Gruppe 2 Kurt, Olfert og Yvonne STORBYEN

De kedeligste skrifttyper er de nemmest læsbare

Times New Roman Antiquaskrift Edwardian Skriveskrift Skrifttype 2/2 De kedeligste skrifttyper er de nemmest læsbare Arial groteskskrift Times New Roman Antiquaskrift Edwardian Skriveskrift

Effekter er en tidsrøver Effekter stjæler opmærksomheden Så la’ være med at bruge effekter

Billeder 1/4

Billeder 2/4 Gruppe 2 Kurt, Olfert og Yvonne Overgangsritualer

Billeder 3/4 Frank o’Gehry, Vitra Design Museum En visuel formidling kan være klarere end en sproglig … Frank o’Gehry, Vitra Design Museum

Billeder 4/4 Frank o’Gehry, Vitra Design Museum En visuel formidling kan være klarere end en sproglig … Frank o’Gehry, Vitra Design Museum

Den betydningsanalytiske metode Teksten 1/3 Den betydningsanalytiske metode Den betydningsanalytiske metode er en indholdsanalyse. Arkitekturen læses som betydningsbærende, og som et billede eller et symbol på forskellige virkelighedsforståelser. Arkitekturen betragtes som et udsagn og en fortælling. Man lægger vægt på de elementer i arkitekturen, der i særlig grad kan tilskrives en historie, og udsmykninger, lys og farver studeres derfor med særlig interesse. For at kunne analysere arkitekturens fortællinger er det vigtigt, at man ved, hvorledes forskellige symboler skulle opfattes, da arkitekturen blev bygget. Den betydningsanalytiske metode forudsætter ofte, at man har en litterær eller mytologisk viden og et kendskab til det miljø eller den tid, arkitekturen blev bygget i. I en betydningsanalyse vil man stille spørgsmål som: Hvilken overordnet fortælling giver arkitekturen os? Hvad er den bagvedliggende mening med arkitekturens former? Hvordan er arkitekturens udtryk? Du kan læse en mere udførlig analysemodel på http://www.arksiteplus.dk/wm142205

Den betydningsanalytiske metode Teksten 2/3 Den betydningsanalytiske metode Den betydningsanalytiske metode er en indholdsanalyse. Arkitekturen læses som betydningsbærende, og som et billede eller et symbol på forskellige virkelighedsforståelser. Arkitekturen betragtes som et udsagn og en fortælling. Man lægger vægt på de elementer i arkitekturen, der i særlig grad kan tilskrives en historie, og udsmykninger, lys og farver studeres derfor med særlig interesse. For at kunne analysere arkitekturens fortællinger er det vigtigt, at man ved, hvorledes forskellige symboler skulle opfattes, da arkitekturen blev bygget. Den betydningsanalytiske metode forudsætter ofte, at man har en litterær eller mytologisk viden og et kendskab til det miljø eller den tid, arkitekturen blev bygget i. I en betydningsanalyse vil man stille spørgsmål som: Hvilken overordnet fortælling giver arkitekturen os? Hvad er den bagvedliggende mening med arkitekturens former? Hvordan er arkitekturens udtryk? Du kan læse en mere udførlig analysemodel på http://www.arksiteplus.dk/wm142205

Den betydningsanalytiske metode Teksten 3/3 Den betydningsanalytiske metode Arkitekturen som symbol Samtidens opfattelse af symbolet Litteratur Mytologi Historie

Opsamling Brug af baggrund kan give et fællespræg og slå en stemning fast, men den må ikke forstyrre. Læsbarhed ved dårligt lys! Enkle skrifttyper er ofte lettere at læse. Effekter skal kun bruges hvis de forstærker indholdet. Generelt fjerner effekter opmærksomheden fra indhold. Billeder kan understrege og tydeliggøre pointer og de kan forstyrre. PP skal kun støtte hovedpunkter og stikord i den mundtlige fremstilling. Ikke for meget tekst.

Opsamling Brug af baggrund kan give et fællespræg og slå en stemning fast, men den må ikke forstyrre. Læsbarhed ved dårligt lys! Enkle skrifttyper er ofte lettere at læse. Effekter skal kun bruges hvis de forstærker indholdet. Generelt fjerner effekter opmærksomheden fra indhold. Billeder kan understrege og tydeliggøre pointer og de kan forstyrre. PP skal kun støtte hovedpunkter og stikord i den mundtlige fremstilling. Ikke for meget tekst.