SKI Principper for roaming

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Om Mobitech Mobitech har 15 års knowhow inden for teleindustrien og er førende på innovative SMS tjenester til erhvervslivet. I tæt samarbejde med markedets.
Advertisements

Automatic Delivery Rewards Hovedtræk. Automatic Delivery Rewards •ADR eller Automatic Delivery Rewards er et program, hvor en distributør eller kunde.
Dato og tid • 13. juli juli 2013 – Mulighed for selv at rejse videre – To landsdele har turer der støder til… • Tidligt om morgenen d. 13. til sent.
- en kort introduktion.
Overskrift her Tilføj presentations titel i Sidehoved / sidefod. Vis > Sidehoved / sidefod Underoverskrift her Platform for mobilbetaling - Få overblik.
1 Video-regelquiz - Inkl. svar. 2 I denne lille video-regelquiz bliver I stillet over for ni regelsituationer i slagspil. Hver situation beskrives i en.
Digitalt tv til Nødebo Nødebo Kro, 1. april 2009.
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
BESØG VORES HJEMMESIDE JÆVNLIGT. GERNE HVER DAG - DOG MINDST ET PAR GANGE OM UGEN. Her finder du vigtige informationer om SFO Asgårds dagligdag. VIGTIGT.
Simpel pris-sammenligning
1 De fem mest brugte regler… der ikke eksisterer. Fem regler, der ikke eksisterer…
Obligatorisk projekt 5: ERP-systemer
Skal du digitalisere en fuldmagt, du har fået på papir fra en borger?
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus for stedfortrædere
2014 MobilePeople All Rights Reserved Digital selvbetjening - der giver glade brugere MobilePeople MP Telebetaling & MP Mobilbetaling En nem løsning til.
Elektroniske holdkort
Hvad bruger vi mobilen til nu? Hvad kommer vi til at bruge den til i ”morgen” / Martin Lausten.
Efterår 2012Korrespondancemeddelelsen Korrespondance- meddelelsen (KM)
Århus KommuneSocialforvaltningen Resultatopgørelse +/- 5 % RAMMEAFTALE 2008.
Pressemeddelelse om - Mobilt bredbånd og internet på mobilen Tal fra Q danskere har deltaget i undersøgelsen.
Præsentation af den statslige telefoniaftale
Nyt Fælles Bibliotekssystem
1 © Copyright AK-Samvirke – 2014 Diverse nye regler fra 2015.
ADR & SCANNERKORT. Automatic Delivery Rewards (ADRs) Den enkle måde at handle produkter på, med levering hver måned. Du får fordelen af en rabat på 5.
Telefagligt Forum 12. november 2014
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Planlægge et Lync-møde Du kan planlægge et Lync-møde ved at bruge Outlook tilføjelsesprogrammet.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Sende data til Shop Nav integrationsmodulet til eSellerCloud indeholder 3 forskellige måder at sende data til.
Onsdag 5. september 2007 Telefoni Telefoner i Gribskov - anvendelse - betjening – kultur 18. januar 2007 onsdag 5. september 2007.
UN godkendt emballage (papkasser) Tirsdag d Allan Bracher (Bureau Veritas HSE) unun.
BRUGERVEJLEDNING NY SMS PLATFORM 1 Ikon forklaringside 2 Udsend en alm. smsside 3 Tidsindstillet sms udsendelseside 5 Udsend en sms med billedmateriale.
Tilbagetrækningsreformen Ændring af efterlønsordningen Version 1,
Dansk ICYE Hvad skal DU lave efter sommer?. Udvekslingsorganisation for unge mellem 18 og 30 år Udveksling med henblik på at skabe større kulturforståelse.
Projekt betalingsmodel Formålet med projektet: Projektet har til formål at etablere en betalingsmodel, der kan afløse de nuværende positive budgetreguleringer.
Vejledning til efterskoler om EFI I denne præsentation har vi samlet lidt information om EFI og hvordan skolen kan blive oprettet i systemet. Først fortæller.
Power up Your PowerPoint Udarbejdet af Irene Krainer Larsen Irla.
Assistance Service(1/2) Velkommen til Nespresso Club, du taler med, hvad kan jeg hjælpe dig med? Medlemsnummer Har du dit medlemsnummer tilgængeligt? (hvis.
Bredbåndspuljen Tidsplan, produkter og bred information
Elektroniske holdkort
Anden lovgivning afsætning.
Hvad er en rammeaftale/indkøbsaftale
ViasatOverblik Nye kunde Eksisterende kunde
Møde Fakturering af projekter 2016
Formular designer – Basis Efterår 2016 Tilst
Automatic Delivery Rewards
Energierhvervsanalyse
Trin-for-trin guide til s1 autorisation
Baggrund for DM Media Opbygning af permission base
Fede år i dansk økonomi En top 10 liste over aktuelle økonomiske temaer Oktober 2017 Cheføkonom Niels Rønholt
Vintermodeller og servicekontrakter
Valutaregning Hvornår bruges regning med valuta?
Grønlandsvejens Antenneforening eller Tre-For/Profiber
Møde Fakturering af projekter 2016
20. september 2018 Ny 02.08, Tele og data, 2014 Tom Kjærsgaard Larsen.
Hold dit NemID for dig selv
Bestilling og ordrebekræftelse
Bestilling og ordrebekræftelse
Møde Fakturering af projekter 2016
Grundbeløb 2018.
Et spadestik dybere Aalborg 17. marts 2015
Bestilling og ordrebekræftelse
Tillægsprocent 2018.
Nyt fra YouSee Lars Techen Nielsen/YouSee Sørup Herregård
Nyt fra YouSee Lars Techen Nielsen/YouSee Bakkebølle, 3. marts 2015.
Sådan bruger du Shakespeak
Regnskab
Præsentation af den statslige telefoniaftale
10. august 2019 Ny 02.08, Tele og data, 2014 Tom Kjærsgaard Larsen.
Præsentationens transcript:

SKI 50.48 Principper for roaming

Roaming - SKI 50.48 GÆLDENDE FOR UDLANDSABONNEMENTER 6,7 og 8 Principper for anvendelse af telefonen i udlandet Indenfor EU Resten af verden Priser – Tale og SMS Fri tale og fri SMS SKI 50.48 specifikke priser. Priser er angivet på ski.dk. Priser - Data Fri data op til abonnementets Fair Use Limit Forbrug ud over Fair Use Limit takseres Priserne angivet under fanen ”Mobil Bredbånd” gælder også for voice abonnementerne 6, 7 og 8 Velkomst SMS tale/SMS Indenfor EU: fx Sverige:   Kære Kunde. Velkommen til Sverige. Maks priser du kan komme til at betale når du roamer i EU: Foretaget opkald: Samme som når du er hjemme. Modtaget opkald: Det koster ikke noget at modtage opkald i EU. SMS: Samme som når du er hjemme. Nødopkald er gratis (112 i EU). Du kan få oplyst priser gratis på +4546959695. Denne sms kan afmeldes ved at svare Prisstop på denne SMS. Vh. TDC    Der udsendes velkomst SMS, som beklageligvis indeholder forkerte priser lige nu. Men der faktureres korrekt, selvom der optræder forkerte priser i SMS’en. Der tages forbehold for ændringer og fejl

Roaming - SKI 50.48 GÆLDENDE FOR UDLANDSABONNEMENTER 6,7 og 8 Principper for anvendelse af telefonen i udlandet Indenfor EU Resten af verden Velkomst SMS data Der udsendes en velkomst SMS, som indeholder sidste års FUL pris, men der faktureres korrekt. Der udsendes en velkomst SMS, som indeholder de rigtige priser. Varsling - Dataforbrug Der udsendes en varsling, når de er forbrugt 100% i forhold til abonnementets datagrænse. Datagrænse DKK 360,- Grænsen kan ændres. Forbrug ud over datagrænsen Brugeren varsles via SMS og kan vælge at øge sit forbrug med yderligere DKK 360,- Der er ikke en øvre grænse for, hvor mange gange brugeren kan sige ja til at øge med DKK 360,- Speed drop Der speed droppes, når datapakken er opbrugt. Hvis man f.eks. har abonnement nr. 6 med 10 GB data og heraf 2 GB Fair Use, så vil speeddrop først træde i kraft, når de 10 GB er brugt. Dvs. man kan forbruge data up til der samlet (nationalt + EU) er forbrugt 10 Gb, før der speeddroppes. Det der bruges over 2 Gb i EU vil blive takseret. I resten af verden vil der være taksering på alt dataforbrug (her er datapakken ikke aktuel) Ændring af datagrænse I kan ændre datagrænse i TDC Selvbetjening Erhverv Roaming page Brugeren kan se sit dataforbrug på en roaming page. Oplysningerne på denne side er korrekte. Brugeren vil også kunne se FUL og datalimit. Siden kan kun nås via brugerens telefon på dette link.   http://194.182.251.46/dataRoaming/status (wifi skal være slået fra for at tilgå siden) Der tages forbehold for ændringer og fejl

SKI 50.48 Scenarier for roaming

Roaming – SKI 50.48 GÆLDENDE FOR UDLANDSABONNEMENTER 6,7 og 8 Scenarier for anvendelse af telefonen i udlandet til tale /SMS Opkald fra Danmark til EU er ikke inkluderet i dit SKI 50.48 flatrate abonnement, og priserne vil være som angivet i SKI 50.48 prislisten. Jeg benytter min telefon fra Danmark og ringer til et EU land Opkald fra Danmark til ikke EU lande ikke omfattet af dit SKI 50.48 flatrate abonnement og priserne vil være som angivet i SKI 50.48 prislisten. Jeg benytter min telefon fra Danmark og ringer til et ikke EU land Opkald fra et EU land til Danmark er inkluderet i dit SKI 50.48 flatrate abonnement. Jeg benytter min telefon fra et EU land og ringer til Danmark Opkald fra et EU land til et andet EU lander er inkluderet i dit SKI 50.48 flatrate abonnement. Jeg benytter min telefon fra et EU land og ringer til et andet EU land Priserne er angivet i SKI 50.48 prislisten i kategorierne: Mobiltelefoni - Roaming foretaget i udland (opkald foretaget i et andet land end Danmark) Mobiltelefoni - Roaming - modtaget i udlandet (opkald modtaget i et andet land end Danmark) SMS afsendt fra udland Jeg benytter min telefon fra et EU land og ringer til et ikke EU land Jeg benytter min telefon fra et ikke EU land og ringer til Danmark Jeg benytter min telefon fra et ikke EU land og ringer til et EU land Jeg benytter min telefon fra et ikke EU land og ringer til et ikke EU land Der tages forbehold for ændringer og fejl

Roaming – SKI 50.48 GÆLDENDE FOR UDLANDSABONNEMENTER 6,7 og 8 Scenarier for anvendelse af telefonen i udlandet til data Du kan bruge hele din pakke uden beregning. Når du har opbrugt din pakke, vil der ske speed drop. Jeg benytter min telefon i Danmark til data Du kan bruge data op til din Fair Use Limit gratis. Det du bruger derudover, takseres til en takst fastsat af EU (pt. DKK 45 pr. GB) Men totalt kan du kun bruge det antal GB, der er i din datapakke. Dvs. har du opbrugt hele din datapakke, før du tog ud og rejse, så har du ikke noget data at tage med til udlandet. Jeg benytter min telefon i et EU land til data Det data du bruger takseres. Priserne er angivet i SKI prislisten under Mobilt Bredbånd. Jeg benytter min telefon i et ikke EU land til data Der tages forbehold for ændringer og fejl