OS2indberetning – tjenestekørselsindberetning og ferie

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Klar til håndtering af fritagelse af borgers fra Digital Post
Advertisements

Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Tilbudsportalen Introduktion for de 5 socialtilsyn Januar 2014
Sådan kommer I i gang med digital signatur
Roller og rettigheder I Administrationsportalen
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Udlægning af en ny cache
ERFA DRUPAL Open Source CMS Erfaringer fra Ballerup Kommune og Headnet 12:30 – 13:
Gør kasserens arbejde lettere
v. Erik Thorlund Jepsen Funktionsleder, Biblioteksudvikling
SMA Vores nye dagligdag ☺.
Lægens Uddannelsesbog
Kommunikation / it.
Med OmniFleet til Android kan chaufføren: OmniFleet Android  Modtage en prioriteret liste af ordrer fra administrationen.  Redigere og sende ordrer tilbage.
Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt?
1. Ordreside: Køretøjerside: Brugereside: Timesedlerside: Beskederside: Oversigtskortside: Themeside: 19.
Problemløsning på D!ng og fælles kommunikation Ewan Andreasen
Digital Post til foreninger Kommunikation mellem det offentlige og din forening.
Adgangsstyring og brugeradm.
Workflow information - februar 2009
Elektroniske holdkort
Hvilke regler skal iagttages, når man behandler personoplysninger i whistleblower-systemer Professor, dr.jur. Henrik Udsen
UOPFORDREDE ANSØGNINGER
Indhold af EASY-A version 05.1 Personale Steen Eske Christensen.
Brønden. Brøndopkoblingen Ved DBC Ding Ding - Hosting Den server som Ding løsningen kører på. ● Internt hos biblioteket ● Hos kommunen ? ● Tredje udbyder.
Det nationale ICS og DUBU superbrugerseminar 13. november 2014 Hotel Nyborg Strand.
Nyt Fælles Bibliotekssystem
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Økonomi og Jura Ø90 Online Ø90-Opgørelse og arbejdsgange Kursus efterår 2005 Helle Hovgaard Ledende økonomikonsulent.
KIGO og kommunernes opgaver
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Oplæg.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
UDVIDELSE Automatisk backup Introduktion Se, hvordan du opretter cron jobs til automatisk backup med Akeeba Backup. Rita Linde, 10people, Maj 2015.
Erfagruppen Epos Bolig Genberegning Tirsdag, den 6. marts 2012.
Børneruden – en del af MinRude Her får du informationer fra børnehuset: - Billeder - Dagbøger fra hverdagen - Nyheder fra børnehuset - Opslag (fx husk.
Call Center, adm kursus, indledning Indledning (registrering af kursister & præsentation) 10 min. Hjælpeværktøjer 5 min. System overblik 30 min. Administrator.
FMK på apoteket Anvendelse af data - udfordringer Danmarks Apotekerforening Kredskonsulent Lena Skov Andersen.
Decentral lønadministration i Roskilde Kommune v/Theis Dankert Theis Dankert Lønkoordinator i Roskilde kommunes HR -afdeling. Projektleder på decentral.
Ændr 2. linje i overskriften til AU Passata Light 10. NOVEMBER 2015SYSTEMADMINISTRATOR METTE VIGEN AARHUS UNIVERSITET AU Tidshåndtering i AU Brugertest.
Introduktion til Badminton People. Spiller/forældre 2 – i – 1 Denne del af BadmintonPeople erstatter den gamle KLUBPORTAL og det gamle INFOSPORT Denne.
Vejledning til efterskoler om EFI I denne præsentation har vi samlet lidt information om EFI og hvordan skolen kan blive oprettet i systemet. Først fortæller.
Ny version af Stofmisbrugsdatabasen Webserviceindberetning 15. november 2011.
Elektroniske holdkort
IndFak Velkommen til Workshop for NYE Rekvirenter
Organisationsdiagram for SLB´s arbejde med medicinskabeloner
Gaffeltruck konference Koldingfjord 22 August 2017
STS Administrationsmodul
NA DLM status VULA Videreudvikling – møde 6. november 2015 Vers. 1.0.
Administrationsmodulet
Introduktion til Badminton People
Tre lags arkitektur.
Implementering og dokumentation
Agenda Temadag om anvendelse af klassifikationer i det offentlige
Workflow information - februar 2009
Foreningsguide koege.kultur.egon.dk/forening
IndFak Velkommen til Intro for NYE Rekvirenter
Hvorfor SAPA har input til STS
Nye digitale løsninger
Introsidernes betydning
Workshop om Den tværkommunale løsning til automatiseringsegnede processer 26. januar 2018.
Virksomheden og Elevplan
Identitet Organisation AAU Org1 Org2 Org3 Org4 Org5 Org6
Klassifikation & Organisation
Ny proces for mellemværende
HR-Portalen HR-data i QlikView
Arbejdstidsopgørelse 2018: Tjek tiden
Arbejdstidsopgørelse 2018: Tjek tiden
Opsætning.
Præsentationens transcript:

OS2indberetning – tjenestekørselsindberetning og ferie ERFA og udviklingsmøde d. 6.12.2017 Hvorfor er jeg her i dag Hvem jeg er og kort om min baggrund. Har arbejdet med Open Source igennem de sidste 10 år. Primært aktiv i Drupal communitiet.

Velkommen Agenda: OS2indberetning – Kørsel version 3.1.1. – kort beskrivelse af nye funktioner Mulighed for at stille spørgsmål til systemet Version 3.2. – muligt indhold? IT-Arkitektur, cloud, mv? Ideer til ændringer og videreudvikling Økonomi OS2, OS2viden og kommunikation generelt Koordinationsgruppens arbejde nu og fremad… Status på OS2indberetning - Ferie (og enkeltudlæg)? Andet

OS2indberetning – Kørsel version 3.1.1 Nye funktioner; Mailadvis til administrator, hvis der opstår fejl Leder kan se de kørsler, som en stedfortræder skal godkende 60 dages reglen Medarbejder kan redigere i og derved genindsende afviste indberetninger 4 km reglen – der fratrækkes kun 4 km en gang dagligt, selv om reglen anvendes flere gange dagligt…

Version 3.2. – muligt indhold? SAML (mangler endelig dokumentation) Sikrer adgang for ikke AD brugere Tager udgangspunkt i OS2SAML Installeres pt hos Ballerup Kommune Cloud løsning – drift af løsningen hos en driftsleverandør (estimering i gang). Fordele: Nemmere at supportere og fejlsøge. Nemmere at opgradere Ulemper: Altid samme version i alle kommuner Der kan stadig være plads til kommunespecifikke tilretninger (opsætninger) Ændring af datasæt (estimeret – ca.17 timer) Skal tage højde for at leder ikke altid er ansat i samme organisation som medarbejder Mangler endelig dokumentation (ballerup Kommune/Miracle) Kræver mindre ændring i SOFD

Ideer til ændringer og videreudvikling? Planlagte: Ideer?

Ideer til ændringer og videreudvikling? Mulighed for at differentiere i mellem administratorer Markering af om administrator skal have adviseringer om adressevask, log'en mm. Alternativt får man ingen mails, men har en administrators rettigheder Konfigurerbar mailtekst til udsendelse af mails om manglende godkendelser Mulighed for at administrator kan ændre teksten i den mail der sendes ud omkring manglende godkendelse af kørsler. Datoer i mailadviseringer Den dato der står som næste lønkørsel i mailen er datoen før den angivne dato for lønkørsen (fejl). Administrator skal kunne godkende indberettede kørsler Fx ved sygdom, dog skal der sendes et mailadvis herom til leder og indberetter, (hvis de er ansat). Skal fremgå hvem der har godkendt/afvist kørslen. Automatisk overførsel af fil til lønsystem med selvvalgt kalenderfunktioner

Ideer til ændringer og videreudvikling? Mulighed for at kunne tilknytte en specifik transportform på brugerniveau Fx hvis kun enkelte brugere må køre til hør takst. Skal det sættes på afd. eller medarbejder? Mulighed for at kunne tilknytte flere stedfortrædere på en organisatorisk enhed Specielt relevant for større organisationer hvor fx samme person skal godkende et stort antal kørsler Ingen oprettelse af afvigende adresse der ikke findes Det skal ikke være muligt at oprette adresse under afvigende adresser, der ikke er valgt fra drop down. Ændring i tekst når taksten er skattepligtig Er det mon et ændringsønske? 10. Andre ideer?

Økonomi Alle tilsluttede kommuner betaler 2 x 20.000 kr/år Har i 2017 fået opgjort fejlregistreringer af timer på klippekort Ca. 200 timer på klippekort til brug i 2018 ved udgangen af 2017 Større projekter vs. mindre betaling i 2019?

OS2, OS2viden og kommunikation generelt OS2 sekretariatet kommer til at spille en større rolle i forhold til kommunikation og information til nye kommuner OS2indberentings-koordinationsgruppen vil primært tage sig af support, ændringer, videreudvikling og tests Modtager I advis, ses ting på Yammer – og kan de genfindes? Overgang til OS2viden på sigt… Kommunikation generelt – nok nyhedsbreve og udmelding i forhold til, hvad der sker med OS2indberetning? Skal der flere fysiske eller skype-møder til?

Status på OS2indberetning – Ferie/fravær Mulighed for indberetning af ferie, 6. ferieuge, omsorgsdage, seniordage og andet planlagt fravær. Ved indberetning af andet fravær sker der ikke nogen overførsel til lønsystemet, og det kan bruges til eks. flex, afspadsering og godkendte fridage. Andre nye faciliteter i ferie-/fraværsindberetning: Nye farver til fravær på oversigter, således at gul angiver, at leder endnu ikke har taget stilling til fraværet. Grøn angiver, at lederen har godkendt fraværet og rød angiver, at lederen har afvist fraværet. Overblik, så du kan se dine nærmeste kollegers fravær. Saldo, så lederen kan se, hvor meget ferie og 6. ferieuge, hver medarbejder har til gode.

Ferie/fravær Overgår til Miracle snarest, hvorefter Syddjurs og Ballerup Kommune kommer på. KMD og SD løn har meldt priser ud til snitflader… Er I interesserede i ferie-/fraværsindberetning er I velkomne til at kontakte Karsten Karlsen, karsten.karlsen@skanderborg.dk, for yderligere information og/eller demonstration.

Andet