Bicycletrip Grade 7 Copenhagen Int. School

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Advertisements

Førstehjælp for unge knallertførere
Fortæl med PowerPoint XP
Til alle der kommer og besøger os I Grækenland Her er en lille guide så I nemt kan finde frem til huset.
James Bond går tur i en park...
Ubetinget vigepligt Ubetinget vigepligt
Jeg er flyttemand Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
Jeg kører bus Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
Sådan cykler du mest sikkert til og fra vores skole:
Kørekort og højresving
I dag er temaet Visualisering
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
MG Production Den 75-årige Stig besøger sin læge for at få sin sperm undersøgt !
Farvandsafmærkning Farvandsafmærkning er søens vejskilte og trafiklys, som markerer hvor på havet du kan sejle sikkert - og hvor du skal holde dig væk.
Kære lejer af Skovhytten Vi er glade for din interesse og sender hermed rutebeskrivelsen.
Med OmniFleet til Android kan chaufføren: OmniFleet Android  Modtage en prioriteret liste af ordrer fra administrationen.  Redigere og sende ordrer tilbage.
Den teoretiske undervisning og teoriprøven
Relationer – Omgangstone
Brugerstyret animation Nu skal du lære at lave en animation. Det er vældig sjovt for den der laver præsentationen, men ikke altid for den der skal se.
Spørgsmål: 1 Hvad er en knallertansvarsforsikring? Svarmuligheder: Ja
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
RUL Grønlænderrulninger. Næsten alle kajakroere ønsker at beherske et rul, men det er ikke alle det lykkes for. Et tilbagevendende problem er ”hoftevrikket”.
Uligheder.
Ældre fodgængere og cyklister i byerne Formål: –at belyse de ældres trafikale situation risikoopfattelse adfærd brug af tiltag påvirkning af mobilitet.
På det efterfølgende dias (startsiden) er vist formationen.
Genkendelse af rytmemønstre 1 Klik med musen eller tast højre-pil for at skifte til næste side. Bjørn Petersen genkendelse af rytmemønstre.
Cykelprøven i 6.klasse.
UDKØRSELSREGLER FOR BILER V/EVENTYRHAVEN
Ældres Trafiksikkerhed Og Trafikcafeer. De ældre er over repræsenteret i ulykkesstatistikken med 28% hvis vi tager fra +65 år, men de udgør kun 14% af.
HANDLEPLAN PÆDAGOGISK IDRÆT Dato:
FOREBYGGELSE AF HØJRESVINGSULYKKER
Jeg kører truck Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
Jeg kører lastbil Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
Kapsejladsregler Kort opsummering. Materiale Kapsejladsreglerne og yderligere forklaringer findes i Dansk Sejlunions regelkursus:
Køresikkerhed for chauffører Navn på underviser 1.
VAC-pumpen - ”Trin for trin” Power On/Off knap Tryk på ”On” Tryk på ”Ok” Følgende billede kommer frem, kaldes også ”Patient-menu” for her er der kun følgende.
Manøvrering med bybus Skadernes omfang og betydning Psykologiske faktorer De enkelte manøvrer Når skaden sker Opgaver Praktik Program.
Power up Your PowerPoint Udarbejdet af Irene Krainer Larsen Irla.
CV funktionen i PU:RE Her ses ens profilinformation i PURE, hvor man kan se sine publikationer, aktiviteter, presseklip og cv’er. Nye cv’er skal oprettes.
Regionalt d.13.juni Biblioteket flytter mennesker er et projekt som kombinere følgende ting: motion, at være social og teknologi. Det gøres i dette tilfælde.
Hvilken vampyr er størst? Du kan flytte rundt på dem.
Førstehjælp for unge knallertførere
Køreteknik Sæt I gang Før du kører ud i trafikken, skal du kunne køre din knallert sikkert. Du skal kunne holde balancen, trække, sætte i gang, standse,
Homemonitor App-menuer
Typiske ulykkessituationer
Statistik, bøder m.m. Statistik
Kryds og rundkørsler.
Grundejerforeningen 1DO Båstrup
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
Forplejning og toilet ved Savværk
Oprettelse Af Dreamviewer Site.
Køreteknik.
Andre trafikanter.
Instruktion s. 1/3 : Introduktion CAMPUS+ forberedelse.
Øveprøve – lille knallert
Tæt trafik.
Placering, orientering og tegngivning
SketchUp En intro i 3D tegning.
Typiske ulykkessituationer
Hvem bestemmer dine valg? Tobaksforebyggelse i Sønderborg Kommune
Færdselsundervisning
Færdselsundervisning
Future Vejle inspiration
Jeg kører lastbil Branchearbejdsmiljøudvalget for transport og engros
Præsentationens transcript:

Bicycletrip Grade 7 Copenhagen Int. School Fortæl dem, at det er den samme rute, som de skal bruge næste år til cyklistprøven, så de skal øve sig på den.

Kort Smilyen kører rundt på ruten

Before start Før start skal ungerne stille op på række i skolegården. Der er billede af hvor på næste slide. De skal have cykelhjelm på på turen

CIS-start Opstilling på en række på den røde linie

Jeg foreslår, at I trækker over fodgængerfeltet og så starter på turen, når alle er parat. Højresving ved Strandvejen og ved Gammel Vartov Vej

Strandvejen Husk at kigge tilbage inden stop. At give tegn til stop selv om der er rødt lys og at kigge tilbage og til siderne når I kører rem i krydset. Husk at der skal stoppes for fodgængere og husk at give tegn til højresving

Dessaus Boulevard Igen – husk at kigge tilbage inden I kører ud i krydset og holde tilbage for fodgængere. Husk at give tegn til stop/højresving

Højresving ved Ryvangs Alle og venstresving ved Hellerupvej

Ryvangs Alle Der er hajtænder så I skal holde tilbage for syklister på cykelstien på Ryvangs Alle. Det bedste er at stoppe og kigge. Husk at give tegn til stop hvis I stopper og til højresving hvis I vælger at køre langsomt frem, medens I kigger jer til siderne og tilbage.

Hellerupvej I skal svinge til venstre ad Hellerupvej. I skal kigge jer tilbage og give tegn til stop inden I stopper, hvis der er rødt, når I kommer til krydset. Når det bliver grønt skal I kigge jer for inden I kører ud i krydset. Hvis der er grønt, når I kommer til krydset skal I kigge tilbage, inden I kører ud i krydset. På vej over krydset skal I kigge jer tilbage og give tegn til stop inden I stopper på det modsatte hjørne. I skal holde foran fodgængerfeltet men ikke så langt fremme, at I generer den øvrige færdsel. Når lyset i den nye retning skifter til grønt skal I kigge jer tilbage inden I kører over krydset.

Højresving ad Rygårds Alle og lige over i krydset ved Bernstorffsvej

Rygårds Alle Højresving – husk orientering, tegngivning og fodgængere

Bernstorffsvej I skal lige over over. I kan placere jer helt til højre, men skal så være ekstra opmærksom på bile (lastbiler) der skal til højre eller I kan holde til venstre for højresvingsbanen. Så skal I være opmærksomme på, at der skal være plads til at bilerne kan komme ind i højresvingsbanen. Når man er mange er det bedst at holde helt til højre. Husk at kigge jer for og tilbage inden i kører ud i krydset og husk at give tegn til stop inden I stopper.

Venstresving ad Niels Andersens Vej og venstresving ad Kildegårdsvej

Niels Andersens Vej Husk at holde til højre på cykelstien, medens I venter på at det bliver jeres tur til at krydse. Pas på cyklister og husk at kigge tilbage inden i giver tegn og sætter i gang

Kildegårdsvej ! Pas på de billister, der skal til højre – kig tilbage inden I kører forbi og gør plads, hvis I holder mange og venter på at komme over krydset I skal svinge til venstre ad Kildegårdsvej. I skal kigge jer tilbage og give tegn til stop inden I stopper, hvis der er rødt, når I kommer til krydset. Når det bliver grønt skal I kigge jer for inden I kører ud i krydset. Hvis der er grønt, når I kommer til krydset skal I kigge tilbage, inden I kører ud i krydset. På vej over krydset skal I kigge jer tilbage og give tegn til stop inden I stopper på det modsatte hjørne. I skal holde foran fodgængerfeltet men ikke så langt fremme, at I generer den øvrige færdsel. Når lyset i den nye retning skifter til grønt skal I kigge jer tilbage inden I kører over krydset.