Matt. 28:8-10 Og de skyndte sig bort fra graven med frygt og stor glæde og løb hen for at fortælle hans disciple det. Og se, Jesus kom dem i møde og hilste.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Advertisements

Opstandelsesfest.
Nøgler til menighedens vækst
Løgnen er en åndsmagt Joh 8,42-51  Indledning. Løgnen i vores tid.  Sammenhængen med dagens andre bibellæsninger.
Gud og penge Penge som en test på vores administration af ’de sande værdier’.
Døbt til discipelskab! Matthæus Evangeliet 28:18.
Overvældet af Jesu opstandelse!
”Religion er opium til folket”
”Men ved Jesu kors”.. Joh.19:25 Hvem blev ved Jesu kors?
Holstebro Frimenighed At være en Jesu discipel. Discipel En der er i lære, men mere end det. Norm for lære og liv Den mundtlige tradition blev overleveret.
Påskedag 2012 Jesu opstandelse forandrede verden Livs-vandringen mod Emmaus Luk 24.
Hvilken slags kirke ønsker vi at være
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Hvordan mærker jeg, at Gud findes?. a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? Men I,
Hvorfor er Bibelen troværdig? 66 bøger Ca. 40 forskellige forfattere Ca år Guds ord!
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
Introduktion til Kongen og hans Rige
Livet i Helligånden TEMA: Pinse TEXT: Rom. kap. 8 MÅLGRUPPE: kristne og endnu ikke kristne FORMÅL: At forstå og kalde os til at praktisere fællesskabet.
”…stil jer til rådighed for Gud… som redskaber for retfærdighed!”
Kate-QUIZ-mus.
Præsenteret af cand.theol. Finn B. Andersen
Vi tror på Jesu genkomst kap.7.
18. Søndag efter Trinitatis Søndag d. 4. oktober 2015 Gudstjeneste kl
Opstandelse, bortrykkelse og dom. Teksten 1 Thess 4,13-18 (1084) så sandt som vi tror, at Jesus døde og opstod Gud vil føre de hensovede sammen med ham.
Romerbrevet v. Rolf W. Jørgensen De herliges lidelser er nåde Romerbrevet 8,17-39 De herliges lidelser er nåde Søndag, den 9. august 2015 Aalborg Frimenighed.
Når Helligånden taler Lektion 1: Helligånden taler gennem Bibelens forfattere Lektion 2: Helligånden taler gennem nulevende mennesker.
Liturgiens evangelium. En god gudstjeneste er som et H.C. Andersens eventyr tematisk - genkendelig - overraskende.
Den vidunderlige Gud Lektion 1: Den vidunderlige treenige Gud Lektion 2: Fællesskabet med den vidunderlige Gud.
138 – Med strålekrans om tinde 1, S1 Med strålekrans om tinde forklaret Jesus stod, det varmer os herinde, ved dybest hjerterod.
Jesus på korset Lektion 1: Hvorfor alt det blod? Lektion 2: Hvordan blev det en sejr?
Jesus på korset Lektion 1: Hvorfor alt det blod? Lektion 2: Hvordan blev det en sejr?
Temaer i Johannes Evangeliet Kap. 13, 1-11 Søndag d. 13. september 2015.
Galaterne 1-2 Nåde og Fred fra Gud Fra Paulus, apostel, ikke fra mennesker, ikke udsendt af et menneske, men af Jesus Kristus og Gud Fader,
Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen. Vi tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
Trosbekendelsen med billeder. Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen.
Du blev skabt til lighed med Kristus Det målrettede liv 4. del.
Johs. Evangeliets formål Søndag d. 3. april 2016.
Hvad skal vi gøre? Ap. G. kap 2, v Nikolaifællesskabet d. 18/ Christian Backer Mogensen.
Hvad i alverden er jeg her for? Det målrettede liv – 1. del.
Indsættelse og åndelig bemyndigelse Søndag d. 26. juni 2016.
Nadver 1, S1 Indbydelse: Lad os rejse os og modtage indbydelsen til Herrens nadver. Menigheden rejser sig Jesus sagde: ”Jeg er livets brød. Den, der kommer.
JEHOVA RAFA – HERREN SOM HELBREDER DIG!. ”Jeg er Herren, der læger dig!” Jehova Rafa - ES
163 – Gak under Jesu kors at stå 1, S1 Gak under Jesu kors at stå, hans sidste ord at agte på; fra korsets træ hans nådes røst skal lyde dig til liv og.
063_Kvindelil, din tro er stor 1, S1 ”Kvindelil, din tro er stor, ske dig, som du ville!” I det rige nådens ord sprudler livets kilde.
Oplæg: Samtale: Nådegaver til at helbrede og forbøn for syge
Pilgrimsvandring.
Prædiken Ånd og kød.
Nu fryde sig hver kristen mand 1, S1
2. Tim. 3:16-17 Ethvert skrift er indblæst af Gud og nyttigt til undervisning, til bevis, til vejledning og til opdragelse i retfærdighed, så.
Det inviterende fællesskab
Hvem har magten: Kristus, kejseren eller Konsumerismen?
Vor Gud han er så fast en borg 1
Jesus var bange i ørkenens sand, bange for fristerens stemme:
Frelse af nåde ved tro Hvordan syndere bliver forligt og kan leve i fællesskab med den levende Gud Kristian Guttesen.
HVOR GUD MØDER OG FORVANDLER OS
Levende og virksom Tro i Frikirken!
Herren er min hyrde salme 23
Mark. 10:17-22 Og da Jesus gik ud på vejen, kom der én løbende og faldt på knæ for ham og spurgte: »Gode Mester, hvad skal jeg gøre for at arve.
Guds arvinger og Kristi medarvinger
Gud vor Fader, Gud vor Fader,
Hvilken historie ønsker du at være en del af?
Hvad siger Bibelen om tro?
372 – Hvem kan forstå 1, S1 Hvem kan forstå, at også jeg
John. 20:31 Men dette er skrevet, for at I skal tro, at Jesus er Kristus, Guds søn, og for at I, når I tror, skal have liv i hans navn.
201 – Glæd dig, din Herre Gud 1, S1
Kærligheden frø plantet på en høj Kristus måtte dø
Ap. G. 2:1-4 Da pinsedagen kom, var de alle forsamlet. Og med ét kom der fra himlen en lyd som af et kraftigt vindstød, og den fyldte hele huset, hvor.
Jeg tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
Fra Himlen kom en engel klar 1, S1
Præsentationens transcript:

Matt. 28:8-10 Og de skyndte sig bort fra graven med frygt og stor glæde og løb hen for at fortælle hans disciple det. Og se, Jesus kom dem i møde og hilste dem med et »God morgen!« Og de gik hen og omfavnede hans fødder og tilbad ham. Da sagde Jesus til dem: »Frygt ikke! Men gå hen og sig til mine brødre, at de skal gå til Galilæa. Dér skal de se mig.

1. Pet. 2:22-24a Han gjorde ikke synd, og der fandtes ikke svig i hans mund, han svarede ikke med skældsord, da han blev skældt ud, under sine lidelser truede han ikke, men overgav sin sag til ham, der dømmer retfærdigt; på sit legeme bar han selv vore synder op på korset, for at vi, døde fra synden, skal leve for retfærdigheden.

Rom 6:3,6-7 Eller ved I ikke, at alle vi, som er blevet døbt til Kristus Jesus, er døbt til hans død? Vi ved, at vort gamle menneske er blevet korsfæstet sammen med ham, for at det legeme, som ligger under for synden, skulle tilintetgøres, så vi ikke mere er trælle for synden; den, der er død, er jo frigjort fra synden.

Rom 6:10-11 For den død, han døde, døde han fra synden én gang for alle. Det liv, han lever, lever han for Gud. Sådan skal også I se på jer selv: I er døde for synden, men levende for Gud i Kristus Jesus.

1. Mos 3:15 Jeg sætter fjendskab mellem dig og kvinden, mellem dit afkom og hendes: Hendes afkom skal knuse dit hoved, og du skal bide hendes afkom i hælen.

Han slettede vort gældsbevis med alle dets bestemmelser imod os; Kol. 2:14-15 Han slettede vort gældsbevis med alle dets bestemmelser imod os;

Kol. 2:14-15 Han slettede vort gældsbevis med alle dets bestemmelser imod os; han fjernede det ved at nagle det til korset;

Kol. 2:14-15 Han slettede vort gældsbevis med alle dets bestemmelser imod os; han fjernede det ved at nagle det til korset; han afvæbnede magterne og myndighederne, stillede dem offentligt til skue og førte dem i sit triumftog i Kristus.

1. John. 3:8b Derfor blev Guds søn åbenbaret: for at tilintetgøre Djævelens gerninger.

Ap.G. 2:24 Gud lod ham imidlertid ikke blive i døden, men genoprejste ham fra de døde, for det var umuligt for døden at fastholde ham.

John 11:25 Jeg er opstandelsen og livet; den, der tror på mig, skal leve, om han end dør.

1. Kor 15:54-57 Døden er opslugt og besejret.       Død, hvor er din sejr?       Død, hvor er din brod? Dødens brod er synden, og syndens kraft er loven. Men Gud ske tak, som giver os sejren ved vor Herre Jesus Kristus!

Åb. 21:3-4 Nu er Guds bolig hos menneskene,       han vil bo hos dem,       og de skal være hans folk,       og Gud vil selv være hos dem.       Han vil tørre hver tåre af deres øjne,       og døden skal ikke være mere,       ej heller sorg, ej heller skrig, ej heller pine skal være mere.       Thi det, der var før, er forsvundet.

EM 1992

Men Gud ske tak, som giver os sejren ved vor Herre Jesus Kristus! 1. Kor 15:57 Men Gud ske tak, som giver os sejren ved vor Herre Jesus Kristus!

Mig er givet al magt i himlen og på jorden. Matt. 28:18b Mig er givet al magt i himlen og på jorden.

Jesus har vundet! Jeg har vundet. Det er virkelig en god morgen!