Homemonitor App-menuer

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skattemappen – Hent økonomiske oplysninger
Advertisements

Iværksættelsesmøde Formål: Blive fortrolig med ajourføring – alarmering – reaktionsplan. Mødet vil bl.a. indeholde følgende punkter: Orientering om
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Lidt om pladsholdere.
Et tilbud om øget tryghed i forhold til indbrud Alarmkamera og nabonetværk vogter hjemmet - når du er på arbejde - inviteret i byen - på weekend eller.
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Flickr.com – online billeddeling
Vejledning til Cisco trådløs telefon
Rigtige mænd tager ikke backup - de græder!
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
PC1 Lad os komme i gang…..
Velkommen til vores færdige applikationsdesign til kurset CBC hos PDJA. Nederst på billede står fem kategorier, som indeholder materiale, features og værktøjer.
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Gå for hjertet med Becel - for Hjerteforeningen
Udlægning af en ny cache
Hvordan kommunikerer jeg med min PC
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Visitsite.dk © anja nielsen Forskellige typer websider Søgemaskiner Webshops (betaling) Blog (i forandring – og to-vejs kommunikation) Stationære.
Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside.
FOTOGRAFER Hvordan tage et billede: - Tænd for dine højttalere for bedre forståelse. - Sæt dig foran komputer- skærmen. - Kik direkte i fotoapperatets.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Titeldias (uden baggrundsfarve) Husk at vælge korrekt layout for hvert dias: Klik med højre musetast på dias i ruden til venstre i skærmbilledet og vælg.
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen,
1 Velkommen til brugerinstruktion, It-Universitet.
GP 4, 19/ Grundlæggende programmering Efterår 2001 Forelæsning 4 onsdag 19/ kl. 9:15 – 12:00.
Backoffice præsentation
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Publish Logs Klik på Geocaching.com access Og vælg Publish logs…
På det efterfølgende dias (startsiden) er vist formationen.
Sociale Medier og Jobsøgning - Facebook. Intro  Så blev det Facebooks tur.  Nogen af jer har måske en Facebook profil?  Facebook er endnu et socialt.
2010.  ¤Opslagssider:  Find denne adresse:   Det officielle Danmarks hjemmeside - Statens Information - især med statistik. Oversigt over alle myndigheder.
På det efterfølgende dias (startsiden) er vist formationen.
Fra din mobiltelefon vælger du Nabohjælp.
Alarm fra kamera – Push og mail
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Office365 – Bliv klar (få evt
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Planlægge et Lync-møde Du kan planlægge et Lync-møde ved at bruge Outlook tilføjelsesprogrammet.
Velkommen til Green Field. Hvad er Green Field? På Green Field er alting muligt: Her er ingen restriktioner Her kan man udfolde sig Her er alle imødekommende.
Videregående pc-vejledning Modul 03: Harddisken 2 60+Bornholm.
Introduktion til Lync Windows Store-appen
Lync 2013 på iPhone Oversigtskort for Deltage i et Lync-møde
GP 4, 27/ Grundlæggende programmering Forår 2002 Forelæsning 4 onsdag 27/ kl. 9:15 – 12:00.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Lidt hjælp til hjemmesiden Log ind Første gang du skal logge ind på siden skal du kigge nederst til højre og finde…. Log ind med det brugernavn og det.
Regionalt d.13.juni Biblioteket flytter mennesker er et projekt som kombinere følgende ting: motion, at være social og teknologi. Det gøres i dette tilfælde.
Installation af TimeLog Tracker til Outlook
Dagens program Du skal lære at: finde dine introduktionsforløb
Trin-for-trin guide til s1 autorisation
Guide – Siden skal slettes
GUIDE TIL DELING AF DOKUMENTER
Oprettelse Af Dreamviewer Site.
Lead scanning Med Eventbuizz Lead scanner fungerer din smartphone som en effektiv lead scanner. Inden scanning afsluttes, skal deltagerne acceptere at.
Kontakter, tilstedeværelse og chat
NEXUS MOBILE PIXI BOG Det hurtige overblik over ændringerne fra Mobil Omsorg til KMD Nexus Mobile.
Din firmabrochure Dette er et godt sted at placere et idegrundlag
Velkommen til PowerPoint
DinAlarm indbrudskonceptet
Log ind Du modtager login på din mail til appen I mailen finder du:
Præsentationens transcript:

Homemonitor App-menuer Klik på Y-cam ikonet på din mobiltelefon. Så ser du skærmbilledet til højre. Tak fordi vi måtte komme og fortælle om vores App DinAlarm. DinAlarm er en app som kan hjælpe naboer med at hjælpe hinanden, når der opstår akut behov for hjælp. Det kan være i forbindelse med sygdom, hjertestop, ulykke, kriminalitet- - herunder specielt ved indbrud. Det startede oprindeligt med, at vi skulle bruge en app, som kunne alarmere de 100 nærmeste beboere, når ejer var ude og konstaterede indbrud via sin tyverialarm. MEN da vi gik i gang viste det sig, at vi for få midler kunne udbygge den til at alarmere de 100 nærmeste i mange forskellige situationer, hvor man har behov for det, og på den måde bliver DinAlarm interessant for mange flere. Især fordi den som udgangspunkt er gratis. Vi siger, at den giver 360 graders tryghed i nærområdet, og vores vision er at udbrede den til hele landet, så hjælpen vil være lige ved hånden lige meget hvor man befinder sig i Danmark. Da den har et ædelt formål, og det som udgangspunkt er en gratisapp, har det vist sig, at den er meget nem at udbrede for den som tager fat på det. Det kan være en grundejerforening, som går forrest, eller det kan være en ildsjæl, som beslutter sig for at arbejde for udbredelsen. Det har vi mange eksempler på - f.eks. Veddelev, Høng eller Kalundborg. Vi vil starte med at fortælle om indbrudskonceptet.

Venstremenuen Klik på de tre vandrette streger øverst til venstre, så får du dette skærmbillede. Det kaldes venstremenuen. Her kan du administrere din konto. Tak fordi vi måtte komme og fortælle om vores App DinAlarm. DinAlarm er en app som kan hjælpe naboer med at hjælpe hinanden, når der opstår akut behov for hjælp. Det kan være i forbindelse med sygdom, hjertestop, ulykke, kriminalitet- - herunder specielt ved indbrud. Det startede oprindeligt med, at vi skulle bruge en app, som kunne alarmere de 100 nærmeste beboere, når ejer var ude og konstaterede indbrud via sin tyverialarm. MEN da vi gik i gang viste det sig, at vi for få midler kunne udbygge den til at alarmere de 100 nærmeste i mange forskellige situationer, hvor man har behov for det, og på den måde bliver DinAlarm interessant for mange flere. Især fordi den som udgangspunkt er gratis. Vi siger, at den giver 360 graders tryghed i nærområdet, og vores vision er at udbrede den til hele landet, så hjælpen vil være lige ved hånden lige meget hvor man befinder sig i Danmark. Da den har et ædelt formål, og det som udgangspunkt er en gratisapp, har det vist sig, at den er meget nem at udbrede for den som tager fat på det. Det kan være en grundejerforening, som går forrest, eller det kan være en ildsjæl, som beslutter sig for at arbejde for udbredelsen. Det har vi mange eksempler på - f.eks. Veddelev, Høng eller Kalundborg. Vi vil starte med at fortælle om indbrudskonceptet.

My Videos (mine videoclip) Klik på “My Videos” Så vises de videoer, der er optaget 8 dage tilbage. Du kan se dato og antal videoer, der er optaget. Tak fordi vi måtte komme og fortælle om vores App DinAlarm. DinAlarm er en app som kan hjælpe naboer med at hjælpe hinanden, når der opstår akut behov for hjælp. Det kan være i forbindelse med sygdom, hjertestop, ulykke, kriminalitet- - herunder specielt ved indbrud. Det startede oprindeligt med, at vi skulle bruge en app, som kunne alarmere de 100 nærmeste beboere, når ejer var ude og konstaterede indbrud via sin tyverialarm. MEN da vi gik i gang viste det sig, at vi for få midler kunne udbygge den til at alarmere de 100 nærmeste i mange forskellige situationer, hvor man har behov for det, og på den måde bliver DinAlarm interessant for mange flere. Især fordi den som udgangspunkt er gratis. Vi siger, at den giver 360 graders tryghed i nærområdet, og vores vision er at udbrede den til hele landet, så hjælpen vil være lige ved hånden lige meget hvor man befinder sig i Danmark. Da den har et ædelt formål, og det som udgangspunkt er en gratisapp, har det vist sig, at den er meget nem at udbrede for den som tager fat på det. Det kan være en grundejerforening, som går forrest, eller det kan være en ildsjæl, som beslutter sig for at arbejde for udbredelsen. Det har vi mange eksempler på - f.eks. Veddelev, Høng eller Kalundborg. Vi vil starte med at fortælle om indbrudskonceptet.

My Videos (mine videoklip) Klik f.eks. på “08 AUG” Så vises de de specifikke videoer, der er optaget på dagen. I bunden er der en menu, som giver dig mulighed for at “Add to Favourites”. “Downloade”, eller “Delete” (Slette). Tak fordi vi måtte komme og fortælle om vores App DinAlarm. DinAlarm er en app som kan hjælpe naboer med at hjælpe hinanden, når der opstår akut behov for hjælp. Det kan være i forbindelse med sygdom, hjertestop, ulykke, kriminalitet- - herunder specielt ved indbrud. Det startede oprindeligt med, at vi skulle bruge en app, som kunne alarmere de 100 nærmeste beboere, når ejer var ude og konstaterede indbrud via sin tyverialarm. MEN da vi gik i gang viste det sig, at vi for få midler kunne udbygge den til at alarmere de 100 nærmeste i mange forskellige situationer, hvor man har behov for det, og på den måde bliver DinAlarm interessant for mange flere. Især fordi den som udgangspunkt er gratis. Vi siger, at den giver 360 graders tryghed i nærområdet, og vores vision er at udbrede den til hele landet, så hjælpen vil være lige ved hånden lige meget hvor man befinder sig i Danmark. Da den har et ædelt formål, og det som udgangspunkt er en gratisapp, har det vist sig, at den er meget nem at udbrede for den som tager fat på det. Det kan være en grundejerforening, som går forrest, eller det kan være en ildsjæl, som beslutter sig for at arbejde for udbredelsen. Det har vi mange eksempler på - f.eks. Veddelev, Høng eller Kalundborg. Vi vil starte med at fortælle om indbrudskonceptet.

Camera Settings – (kameraindstillinger) Klik på “Camera Settings” Så vises en oversigt over de kameraer du har tilknyttet kontoen. Du vælger en af dem Tak fordi vi måtte komme og fortælle om vores App DinAlarm. DinAlarm er en app som kan hjælpe naboer med at hjælpe hinanden, når der opstår akut behov for hjælp. Det kan være i forbindelse med sygdom, hjertestop, ulykke, kriminalitet- - herunder specielt ved indbrud. Det startede oprindeligt med, at vi skulle bruge en app, som kunne alarmere de 100 nærmeste beboere, når ejer var ude og konstaterede indbrud via sin tyverialarm. MEN da vi gik i gang viste det sig, at vi for få midler kunne udbygge den til at alarmere de 100 nærmeste i mange forskellige situationer, hvor man har behov for det, og på den måde bliver DinAlarm interessant for mange flere. Især fordi den som udgangspunkt er gratis. Vi siger, at den giver 360 graders tryghed i nærområdet, og vores vision er at udbrede den til hele landet, så hjælpen vil være lige ved hånden lige meget hvor man befinder sig i Danmark. Da den har et ædelt formål, og det som udgangspunkt er en gratisapp, har det vist sig, at den er meget nem at udbrede for den som tager fat på det. Det kan være en grundejerforening, som går forrest, eller det kan være en ildsjæl, som beslutter sig for at arbejde for udbredelsen. Det har vi mange eksempler på - f.eks. Veddelev, Høng eller Kalundborg. Vi vil starte med at fortælle om indbrudskonceptet.

Camera Settings – (kameraindstillinger) Klik på “Kontoret - Riisum” Så vises en oversigt over menuerne. Vi anbefaler at du lader “Audio” være tændt. ”Motion Recording” skal være tændt, hvis du ønsker, at der skal laves videoklip, hvis der er bevægelse foran kameraet. Tak fordi vi måtte komme og fortælle om vores App DinAlarm. DinAlarm er en app som kan hjælpe naboer med at hjælpe hinanden, når der opstår akut behov for hjælp. Det kan være i forbindelse med sygdom, hjertestop, ulykke, kriminalitet- - herunder specielt ved indbrud. Det startede oprindeligt med, at vi skulle bruge en app, som kunne alarmere de 100 nærmeste beboere, når ejer var ude og konstaterede indbrud via sin tyverialarm. MEN da vi gik i gang viste det sig, at vi for få midler kunne udbygge den til at alarmere de 100 nærmeste i mange forskellige situationer, hvor man har behov for det, og på den måde bliver DinAlarm interessant for mange flere. Især fordi den som udgangspunkt er gratis. Vi siger, at den giver 360 graders tryghed i nærområdet, og vores vision er at udbrede den til hele landet, så hjælpen vil være lige ved hånden lige meget hvor man befinder sig i Danmark. Da den har et ædelt formål, og det som udgangspunkt er en gratisapp, har det vist sig, at den er meget nem at udbrede for den som tager fat på det. Det kan være en grundejerforening, som går forrest, eller det kan være en ildsjæl, som beslutter sig for at arbejde for udbredelsen. Det har vi mange eksempler på - f.eks. Veddelev, Høng eller Kalundborg. Vi vil starte med at fortælle om indbrudskonceptet.

Camera Settings – (kameraindstillinger) Klik på “Alert Notification” Her kan du vælge, hvordan du vil have notifikationer. Vi anbefaler, at du vælger ”both”, altså både mail og Pushmeddelelse. Tak fordi vi måtte komme og fortælle om vores App DinAlarm. DinAlarm er en app som kan hjælpe naboer med at hjælpe hinanden, når der opstår akut behov for hjælp. Det kan være i forbindelse med sygdom, hjertestop, ulykke, kriminalitet- - herunder specielt ved indbrud. Det startede oprindeligt med, at vi skulle bruge en app, som kunne alarmere de 100 nærmeste beboere, når ejer var ude og konstaterede indbrud via sin tyverialarm. MEN da vi gik i gang viste det sig, at vi for få midler kunne udbygge den til at alarmere de 100 nærmeste i mange forskellige situationer, hvor man har behov for det, og på den måde bliver DinAlarm interessant for mange flere. Især fordi den som udgangspunkt er gratis. Vi siger, at den giver 360 graders tryghed i nærområdet, og vores vision er at udbrede den til hele landet, så hjælpen vil være lige ved hånden lige meget hvor man befinder sig i Danmark. Da den har et ædelt formål, og det som udgangspunkt er en gratisapp, har det vist sig, at den er meget nem at udbrede for den som tager fat på det. Det kan være en grundejerforening, som går forrest, eller det kan være en ildsjæl, som beslutter sig for at arbejde for udbredelsen. Det har vi mange eksempler på - f.eks. Veddelev, Høng eller Kalundborg. Vi vil starte med at fortælle om indbrudskonceptet.

Camera Settings – (kameraindstillinger) Scroll ned og se resten af venstremenuen. Klik på “Motion Zone Settings” Her kan du trække I den blå streg rundt i kanten af billedet. Inden for det område den blå streg indrammer, er kameraet følsomt for bevægelse. Træk f.eks. Den nedre streg op. Så kan din hund løbe rundt I den nederste del af billedet uden at aktivere alarmen. Tak fordi vi måtte komme og fortælle om vores App DinAlarm. DinAlarm er en app som kan hjælpe naboer med at hjælpe hinanden, når der opstår akut behov for hjælp. Det kan være i forbindelse med sygdom, hjertestop, ulykke, kriminalitet- - herunder specielt ved indbrud. Det startede oprindeligt med, at vi skulle bruge en app, som kunne alarmere de 100 nærmeste beboere, når ejer var ude og konstaterede indbrud via sin tyverialarm. MEN da vi gik i gang viste det sig, at vi for få midler kunne udbygge den til at alarmere de 100 nærmeste i mange forskellige situationer, hvor man har behov for det, og på den måde bliver DinAlarm interessant for mange flere. Især fordi den som udgangspunkt er gratis. Vi siger, at den giver 360 graders tryghed i nærområdet, og vores vision er at udbrede den til hele landet, så hjælpen vil være lige ved hånden lige meget hvor man befinder sig i Danmark. Da den har et ædelt formål, og det som udgangspunkt er en gratisapp, har det vist sig, at den er meget nem at udbrede for den som tager fat på det. Det kan være en grundejerforening, som går forrest, eller det kan være en ildsjæl, som beslutter sig for at arbejde for udbredelsen. Det har vi mange eksempler på - f.eks. Veddelev, Høng eller Kalundborg. Vi vil starte med at fortælle om indbrudskonceptet.

Camera Settings – (kameraindstillinger) Hvis du vælger “Wi-Fi Settings”, søger programmet efter dit Wi-Fi. Nu vises de tilgængelige Wi-Fi Du kan så vælge dit Wi-Fi. Tak fordi vi måtte komme og fortælle om vores App DinAlarm. DinAlarm er en app som kan hjælpe naboer med at hjælpe hinanden, når der opstår akut behov for hjælp. Det kan være i forbindelse med sygdom, hjertestop, ulykke, kriminalitet- - herunder specielt ved indbrud. Det startede oprindeligt med, at vi skulle bruge en app, som kunne alarmere de 100 nærmeste beboere, når ejer var ude og konstaterede indbrud via sin tyverialarm. MEN da vi gik i gang viste det sig, at vi for få midler kunne udbygge den til at alarmere de 100 nærmeste i mange forskellige situationer, hvor man har behov for det, og på den måde bliver DinAlarm interessant for mange flere. Især fordi den som udgangspunkt er gratis. Vi siger, at den giver 360 graders tryghed i nærområdet, og vores vision er at udbrede den til hele landet, så hjælpen vil være lige ved hånden lige meget hvor man befinder sig i Danmark. Da den har et ædelt formål, og det som udgangspunkt er en gratisapp, har det vist sig, at den er meget nem at udbrede for den som tager fat på det. Det kan være en grundejerforening, som går forrest, eller det kan være en ildsjæl, som beslutter sig for at arbejde for udbredelsen. Det har vi mange eksempler på - f.eks. Veddelev, Høng eller Kalundborg. Vi vil starte med at fortælle om indbrudskonceptet.

Camera Settings – (kameraindstillinger) Når Wi-Fi er fundet kan skal du angive en kode. Nu bliver kameraet koblet trådløst op på dit Wi-Fi. Denne øvelse starter med, at du har kablet dit kamera til din Router. Når du gør det og sætter strøm til kameraet, vil kameraet først lyse rødt. Så vil det blinke rødt, når det søger dit Wi-Fi, og når det har fundet det, vil det lyse grønt. Nu er kameraet på nettet, og du kan koble det på Wi-Fi. Tak fordi vi måtte komme og fortælle om vores App DinAlarm. DinAlarm er en app som kan hjælpe naboer med at hjælpe hinanden, når der opstår akut behov for hjælp. Det kan være i forbindelse med sygdom, hjertestop, ulykke, kriminalitet- - herunder specielt ved indbrud. Det startede oprindeligt med, at vi skulle bruge en app, som kunne alarmere de 100 nærmeste beboere, når ejer var ude og konstaterede indbrud via sin tyverialarm. MEN da vi gik i gang viste det sig, at vi for få midler kunne udbygge den til at alarmere de 100 nærmeste i mange forskellige situationer, hvor man har behov for det, og på den måde bliver DinAlarm interessant for mange flere. Især fordi den som udgangspunkt er gratis. Vi siger, at den giver 360 graders tryghed i nærområdet, og vores vision er at udbrede den til hele landet, så hjælpen vil være lige ved hånden lige meget hvor man befinder sig i Danmark. Da den har et ædelt formål, og det som udgangspunkt er en gratisapp, har det vist sig, at den er meget nem at udbrede for den som tager fat på det. Det kan være en grundejerforening, som går forrest, eller det kan være en ildsjæl, som beslutter sig for at arbejde for udbredelsen. Det har vi mange eksempler på - f.eks. Veddelev, Høng eller Kalundborg. Vi vil starte med at fortælle om indbrudskonceptet.

Account Settings – (Konto indstillinger) Klik på “Account Settings” Her kan du indtaste dine forskellige oplysninger. Fornavn Efternavn Email Email 1 Email 2 Og du kan skifte Password Tak fordi vi måtte komme og fortælle om vores App DinAlarm. DinAlarm er en app som kan hjælpe naboer med at hjælpe hinanden, når der opstår akut behov for hjælp. Det kan være i forbindelse med sygdom, hjertestop, ulykke, kriminalitet- - herunder specielt ved indbrud. Det startede oprindeligt med, at vi skulle bruge en app, som kunne alarmere de 100 nærmeste beboere, når ejer var ude og konstaterede indbrud via sin tyverialarm. MEN da vi gik i gang viste det sig, at vi for få midler kunne udbygge den til at alarmere de 100 nærmeste i mange forskellige situationer, hvor man har behov for det, og på den måde bliver DinAlarm interessant for mange flere. Især fordi den som udgangspunkt er gratis. Vi siger, at den giver 360 graders tryghed i nærområdet, og vores vision er at udbrede den til hele landet, så hjælpen vil være lige ved hånden lige meget hvor man befinder sig i Danmark. Da den har et ædelt formål, og det som udgangspunkt er en gratisapp, har det vist sig, at den er meget nem at udbrede for den som tager fat på det. Det kan være en grundejerforening, som går forrest, eller det kan være en ildsjæl, som beslutter sig for at arbejde for udbredelsen. Det har vi mange eksempler på - f.eks. Veddelev, Høng eller Kalundborg. Vi vil starte med at fortælle om indbrudskonceptet.