FDF landslejr 2011 Vi skal med!.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Kredsen i centrum En gennemgang af din kreds!. Kredsen i centrum, intro • Undersøgelsen består af 6 emner med 2-3 underemner • Vi diskuterer et underemne.
Advertisements

Møde om Spejdernes Lejr efterår Information om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os og forandrer.
Møde om Spejdernes Lejr efterår Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os.
Møde om Spejdernes Lejr efterår Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os.
FDFs Værdigrundlag 1. Det kristne menneskesyn Vi tror på, at mennesker har brug for et udgangspunkt for deres pejling i livet, og at kristendommen er er.
Velkommen til en aften i Landslejrens tegn!
Møde om Spejdernes Lejr efterår Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os.
Kredsens udviklingsplan Del 1. Visionen - Vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
Møde om Spejdernes Lejr efterår Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os.
FDF.dk/landslejr.
FDF.dk/landslejr.
Igls 5. juli – 13. juli 2013 Målsætning  deltagerne skal opleve en stor og fleksibel lejr i landsdel 6  oplevelser i en anderledes natur  deltagerne.
INN Indbudte kredse: Marselisborg Netværk: Århus 2. Kreds, Århus Midtby, Musik kredsen, Sø kredsen, Fredensvang, Århus 9. Kreds. Århus Syd Netværk:
Amtsorientering 27. juni-5. juli Indhold •Hvorfor deltage i et Landsstævne? •Hvem står bag ved L09? •Priser •Bredetved •Program •Tilmelding •DGI.
Rt Camping 2006 Turen går i år til Vikjær-Diernæs Strand camping.
Velkommen til ledermøde. Aftenens program •Ryste-sammen-løb •Orientering om tiltag i kvarteret •Generel orientering om lejren •Aktiviteter på lejren.
FDF.dk/landslejr. Indledning •Struktur og planlægning –Hvad skal holdlederen overveje inden lejren –Hvad er holdlederens rolle på lejren •Alle skal trives.
9. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er sommerferien slut og det er blevet hverdag i Solsikken. Der er sket en del i Sommerferien.
Mit hus Små børns drømmehus.
Nyt om Regionslejr for Øresund 2014 Udvalget består af: Jette (Frb.), Lydia (Vanløse), Louise (Valby), Krista og Nadia (RL)
Blå Sommer 2009 Besøg i Ravnsholt Division 21. oktober 2008.
Landslejr 2011.
Kredsens udviklingsplan del 2
Forældremøde Ellepilen 11. April Hvem er vi?
Kredsens udviklingsplan Del 1. Visionen - Vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
Relationer – børn og voksne
Relationer – børn imellem
FDF Landsdel 8, Boområde udvalg, 6/ THA
Unge og Kirke Hvordan virker vi sammen. Smittende tro… ”2010 har været et helt fantastisk år for mig. Jeg vil huske det igennem hele mit liv for at være.
Aktiviteter tiltrækker Relationer fastholder
Oplæg til Strategi for kreds-FDF HB møde februar 2012, bilag 4.2 Status – februar 2012 Ver.2.5.
KREDSEN I CENTRUM Forenkling. ENKELT OG OVERSKUELIGT Grundlæggende konflikt mellem tid til familie og tid til FDF Vi skal gøre FDF-hverdagen enkel og.
KREDSEN I CENTRUM Ambitioner. HØJE OG SYNLIGE AMBITIONER Hvad er godt FDF hos os? FDF skal være sjovt – både for børn og voksne Ambitioner tager ofte.
Kredsens udviklingsplan Del 2. Strategi og manøvrer - Er vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
FDF vil styrke det lokale samarbejde med kirker, skoler og kommuner Kirken skal holde fokus på børn og unge FDF skal nå udsatte børn og unge FDF skal være.
Troppens sommerlejr 2015 Hvorfor skal jeg med ? Spørgsmål ?
FDF s ambition FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra.
Tag med til Chicago i 1930’erne!!
Uge 51 Mandag: UDEDAG. VI LAVER SNOBRØD PÅ BÅLET. Tirsdag:
Vindmøller Priser på vindmøller, Hvor meget strøm kan den producere?
SPEJDERNES LEJR 2012 Ildsjæle - rundt om lejren. Spejdernes Lejr 2012 HVEM OG HVOR MANGE Hvem: De spejderkorps i Danmark Forventet deltagere på lejren.
Fællesskab i byer. Koncerter Vi synes der skal være nogle flere koncerter. Det behøves naturligvis ikke at være en dyr koncert. Vi tænker vær halve år.
Viborgbørneby ”Kan Viborg blive Danmarks bedste børneby?”
Skriv den gode tekst ”Det er ikke sin mor, man skriver til. Hvis læserens opmærksomhed ikke bliver fanget i de første fem linjer, når han aldrig den sjette.”
Info aften 2. december  Hvad er FDF Landslejr 2016  Livet på landslejren  Landslejrens idéramme  Landslejrsangen  Praktiske oplysninger  Spørgsmål.
?. Hvad er “ANDAGT” ? Andagt: ? Hvornår oplever du “andagt” i FDF? Til møderne? Omkring bålet? På vandre-turen? På sommerlejr? Andre tider og steder?
DGI årsmøde 5-februar-2013 ”MINIton i børnehaven”.
Tilgang 2: Få fat i forældrene Mange børn får (mere eller mindre) blide puf hjemmefra for at komme til FDF. Typisk har børnene store oplevelser, når de.
Tilgang III – synlighed i lokalsamfundet Overvejelse: - Kan man se at der er en FDF-kreds? - Og... Hvad vil en tilfældig person, man møder på benzintanken,
Landslejr 2016 HVAD er en landslejr? HVOR afholdes landslejren? HVEM kan deltage på landslejren? HVORNÅR skal vi på landslejr? HVORDAN forberedes børnene.
Midsommerfest på Kronager – Lørdag d. 1. Juli
Hovborg Borgermøde d. 16. marts 2017
Hvornår har du sidst fået hjemmelavet ?
Storkøbenhavn Rideklub
Østrig 2018.
Spejdernes Lejr juli (uge 30)
Storkøbenhavn Rideklub
Sommerlejr 2018 For Puslinge, Tumling og pilte
Håndbold afslutningsaften for børne- og ungdomsafdelingen.
Leir utenlands?.
Igls Juli. Igls Juli.
i Tinderhøj Skoles Festsal
Hovborg Borgermøde d. 16. marts 2017
Drikkevarer kan kun betales med MobilePay!!
PERU Missionsprojekt.
DGI Lederuddannelsen 17. Og 18. april 2015
Kom og vær stjerner for en aften Stjernehilsener kontaktforældrene
Sommerlejr juli 2017 v. Red Barnet Mariagerfjord
INTERNATIONAL UNGDOMSFODBOLD FOR HOLD PÅ ALLE NIVEAUER
Præsentationens transcript:

FDF landslejr 2011 Vi skal med!

Hvor & hvornår? FDFs lejrområde Sletten, ved Silkeborg 7.-15. juli 2011 Fortræningswekend for Ellehammer 8.-10. april

Tilmelding og pris Tilmeldingen er åben på FDF.dk/landslejr Sidste frist er 15. marts Betal 500,- ved tilmelding på nettet Betal resten til os, gerne via netbank Og hvad koster det så? Vi er i gang med at regne, men venter på de sidste tal

Og hvad skal vi så lave på lejren? Pilte og væbnere Seniorer og Ledere Bygge en hel by Masser af opgaver og udfordringer Sjov, leg, musik Underholdning Opleve ”suset” Seniorcity, en by i byen Opbygning og overblik Være der for- og med børnene Lederuddannelse Ny gejst til det daglige

Hvordan skal vi bo og leve? Hedehusene på én lejrplads Ved siden af de FDF kredse vi kender I telte Lidt primitivt, men ikke meget Mobilen har vi med