vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen Med Spejdernes Lejr 2017 vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
1. Melfar til Scotland Hvor skal vi hen • Stirling • Inverstrosachs (primitiv lejrplads i Highland) • Bonaly (spejdercenter ved Edinburgh)
Advertisements

Fra mandag den 2. juLi til torsdag den. 5. juli
Sommerlejr Kandersteg Forældremøde 3/6-2014
Skitur 2015 – fra den 15/2 – den 21/ Klub Roskilde Øst.
Skitur 2015 – fra den 13/2 – den 18/ KLUB UNG Roskilde Øst.
BRUGERPEJLING PÅ SOFIELUNDSKOLEN OG ELVERDAMSSKOLEN FORÆLDRE UDARBEJDET AF FOLKESUNDHED MAJ 2016.
Hvad laver en skolebestyrelse? Skolebestyrelsen har indflydelse på alle områder, der vedrører skolens virksomhed inden for rammerne af folkeskoleloven.
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Danmarks Matematiklærerforening for Finansrådet. PengeSpillet (Arbejdshæftet: Viden om penge)
Skitur 2016 – fra den 19/2 – den 24/ KLUB UNG Roskilde Øst.
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Danmarks Matematiklærerforening for Finansrådet. OPLÆG TIL GÆSTEUNDERVISNING 2016 BUDGET, OPSPARING OG LÅN (Til.
GoMINIsite – og få en ny og bedre hjemmeside på minutter 0.
VELKOMMEN til KLUB ROSKILDE MIDT ARENA. KLUB ROSKILDE NORDKLUB ROSKILDE SYD KLUB ROSKILDE ØST KLUB ROSKILDE VEST KLUBBERNE I ROSKILDE KLUB ROSKILDE MIDT.
INFO.MØDE FOR BØRN OG FORÆLDRE Før turen Afgang Praktisk Dernede Hjemkomst.
Sommercamp Kaløvig 27/6-1/ Indhold ► Deltagere ► Transport til og fra Sommercamp ► Sommercamp ► Aktiviteter ► Regler og opgaver ► Pakkeliste.
7. juni 2016 i spejderhuset. Dagsorden Hvem skal afsted – Ringsted og Rungsted på tur sammen Inden vi skal afsted - forberedelse og pakkeliste Når turen.
FDF FAMILIE Kom godt i gang! Foto: Kim Djernæs. INDHOLD 1.Definition af FDF Familie 2.Mødekoncept/struktur/indhold 3.Målgruppe 4.Ledelsesstruktur. 5.Fysiske.
Velkommen til Nordregårdsskolen Informationsmøde for forældre til 5-6 årige børn.
19.4 Grønne regnskaber 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo.
Velkommen til forældremøde Gruppesommerlejr 2016.
Fakta om skilsmisse Ca. 1/3 af alle danske børn oplever, at deres mor og far går fra hinanden, inden de bliver 18 år Der er pt. ca delebørn i.
Uge 30……. Snart..! Vi mødes på Verninge kro lørdag D kl. 7.30
Skitur 2017 – fra den 20/2 – den 26/ KLUB UNG Roskilde Øst.
SPEJDERNES LEJR 2017.
Fra Dansk Golf Union Juniorugen Landsseminar Juniorkonsulenter
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen Med Spejdernes Lejr 2017 vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen.
Arbejdsopgaver til de frivillige
DIT LIV Tænd for lyden og læn dig tilbage -.
Sæt kryds ved lørdag den 2. september 2017
Forældrenetværk Hvad – hvordan – hvilke emner
Arbejdsmiljørundering /tjeklister
Danmarks største forening for slægtsforskere fejrer
Juniordivi maj DIVISIONSTURNERING. NEJLINGEGRUNDEN V. HELSINGE Juniordivi er turen hvor alle juniorpatruljerne i hele Mølleå division mødes,
Værktøj 2: Kan og skal krav - fokus på kerneopgaven
Det gode møde i folkeskolen
Spejdernes Lejr 2017.
Indianerweekend for mikro og mini D. 18. – 19. november
VELKOMMEN TIL SÆSON I HOLTE
Medlemsweekend FAKS Ved Fysioterapeut Maria Balslev Larsen.
Robusthed på Lillebæltskolen
Skitur 2018 – fra den 19/2 – den 25/2 KLUB UNG Roskilde Øst.
NYHEDSBREV December 15. HVE230
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
Valg om frokostordning
Livets Ord November 2018.
Bestilling af spåner Kære alle
Styrk foreningen Fællesskab og samarbejde
Erfaringer fra virksomhedsbanken
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Onsdag den 4. til fredag den 6. juli
Trafikpolitik for (skriv skolens navn)
Unge med angst set fra et vejlederperspektiv
Forebyggelse Station Syd
Velkommen til forældremøde
Vi mødes lørdag kl. 10:00 og slutter søndag kl
Hvordan kan man støtte sit barn i at blive skoleparat
Søskendekurser Handicapcentret for Børn, Aarhus Kommune
Velkommen Pårørendekursus Den sidste tid – og tiden efter
Borgermøde.
Introduktionskursus på ungdomsuddannelserne
Information om Aula til forældre
Info Tysklandstur uge 24 Selve lejren hedder: LAPFILA
Velkommen til forældremøde
Oplæg om Sommerudflugt
NÅR DIT BARN SKAL HAVE ET TILBUD OM SKOLEFLEX, TILBAGESLUSNINGSFLEX
BRUG FACEBOOK TIL AT SKABE STÆRKE, FRIVILLIGE FÆLLESSKABER
Værktøj 6: Omgangstone og kollegialitet
Overvej spørgsmålet. Interview en makker.
En tryg start i vuggestue – samtaleværktøj til opstartsdialog
Præsentationens transcript:

vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen Med Spejdernes Lejr 2017 vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen

Vi sætter fokus på bæredygtighed Vi sætter fokus på bæredygtighed. Både det vi kan gøre i flok, og det vi kan gøre hver især. Deltag i GloFo's konkurrencer, og sæt fokus på bæredygtighed i fællesskab.

Rejser er sammenhængende aktivitetsforløb, som patruljer deltager i sammen med alle øvrige spejdere samme aldersgruppe fra samme underlejr. Foto: Monica Lautsen

FABtown giver deltagerne på Spejdernes Lejr 2017 muligheden for at løse problemstillinger sammen med virksomheder. Foto: Heine Dransfeldt

Frie aktiviteter giver mulighed for at planlægge ugen, som man vil. Foto: Søren Therkildsen Frie aktiviteter giver mulighed for at planlægge ugen, som man vil. Hele lejren er der mange forskellige typer af aktiviteter for alle fra tre år og opefter.

ALLE DE PRAKTISK INFORMATIONER Rejsetidspunkter: Vi skal med bus til og fra Sønderborg. Afrejse: lørdag den 22. juli 2017 - mødetid kl.7.30 – fra Brøndby Hallen, Brøndby Stadion20, 2605 Brøndby. Husk madpakke og drikkedunk til frokost til turen over. Hjemkomst: søndag den 30. juli 2017 kl. 16.15 – samme sted som ved afrejse. Medbring: Alle skal medbringe deres sygesikringsbevis Se pakkelisten på hjemmesiden for hvad der ellers skal i rygsækken. Husk navn i alt! Vi skal gå fra bussen til vores lejrplads så ALLE SKAL kunne bære deres egen bagage Lommepenge: Spejdernes Lejr bliver kontantløs. I stedet for kontanter bruger vi en chip på lejrambåndet til at betale med. Det kalder vi Skejser. Forældrene sætte lommepengene ind på en konto tilknyttet den enkelte spejder. Se separat informationsseddel herom. Minier og juniorer må maksimalt få 300 kr. sat ind på deres konto. Tropsspejderne aftales separat. Allergier/medicin mv. Det er meget vigtigt at lederne får oplysninger om allergier og er der nogle af børnene der tager medicin skal det også oplyses. Al medicin bliver opbevaret af lederne.

ALLE DE PRAKTISK INFORMATIONER Send et brev til os: Alle spejdere bliver glade for en hilsen hjemmefra under lejren. I kan skrive til os på følgende adresse: Spejderens navn Ulf Jarl Kaffemøllen Møllen Spejdernes Lejr 2017 6464 Sønderborg Men for at være sikker på at posten kommer frem vil vi opfordre til at I forældre skriver to brev som I aflevere til lederne ved afrejse. Vi deler så brevene ud i løbet af lejren – fuldstændig som var de kommet med postbuddet  Det er altid trist at være den spejder der ikke får en hilsen hjemmefra - så alle forældre opfordres til at aflevere et til to breve/postkort til jeres børn – omvendt er for meget nyt heller ikke godt – de skal jo også nå at føle at de er på ferie uden mor og far  så MAX to breve på lejren. Undgå at skrive at I savner barnet – det kan godt give hjemve for nogen. Skriv i stedet, f.eks. at I glæder jer til at høre om alt det spændende de oplever. Kom i kontakt med os under lejren: I nødstilfælde kan I komme i kontakt med os ved at ringe til Torsten 4056 1630 Torben 4222 2573 Rikke 5138 4838

Lejr uden kontanter – ”Skejserkort” Man får et armbånd med en chip i. Man kan let ”sætte penge ind på armbåndet” og tanke op, hvis man løber tør. Det er frivilligt at anvende armbåndet som betalingsmiddel, men det vil være begrænset, hvor du kan bruge andre betalingsmidler. Alle handelssteder på Spejdernes Lejr vil benytte kontantløs betaling. Der vil være nogle enkelte steder, hvor vi accepterer kreditkort og kontakter, men det er primært for, at du kan få tanket dit armbånd eller gæstekort op. Dagsmaksimum på alle armbånd. Du kan selvfølgelig selv vælge dit eget dagsmaksimum, og der vil også være mulighed for at “spare op”, hvis du ikke fik brugt dit dagsmaksimum dagen inden. Du kan fylde penge på hjemmefra og under lejren via vores hjemmeside. Hjemmesiden er også tilpasset tablets og smartphones. https://www.skejser.dk/ - her fyldes på. Tilbagebetaling efter lejren Hvis det indbetalte beløb på armbåndet ikke bruges op, vil det være muligt på hjemmesiden at få det overskydende beløb tilbagebetalt. Man anmoder om tilbagebetaling efter lejren, og beløbet vil så blive overført til ens bankkonto. Dette skal gøres inden 31. januar 2018. Andre funktioner i armbåndet Nogle steder vil armbåndet virke som adgangskontrol. Hvis du er jobber, vil du få adgang til madteltene via dit armbånd, og alle over 18 år kan få adgang til voksenområdet ved hjælp af armbåndet. NB! Alle forældre skal have udleveret information om nr. på Skejser-armbåndet inden Spejdernes Lejr, og indsat penge på det . Vi anbefaler ca. 30 kroner per dag – i alt max 300 kroner på armbåndet, så er der til lidt guf og en lille souvenir eller lignende.