Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Oplæg om Sommerudflugt

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Oplæg om Sommerudflugt"— Præsentationens transcript:

1 Oplæg om Sommerudflugt
SSU den – ÆR den

2 Udvikling i antal deltagere i sommerudflugten
2015: 386 personer 2016: 447 personer 2017: 329 personer Generelt en stor opbakning og glæde ved turen – både busturen, maden, musik ect.

3 Evalueringspunkter Udfordring med at enkelte borgere, der benytter El – kørestol ikke har kunnet komme med på turen Der har været annonceret for sent i Ugeposten med mulighed for IKKE visiterede ældre for at tilmelde sig. Nogle visiterede ældre har ikke fået invitationen via leverandøren i eget hjem. Ikke muligt at betale med kontanter – færre fra plejecentre deltager.

4 Hvad gør vi Fokus på hvor i opgaven løses fra.
Tager tidligt fat i vores leverandører ift hjælp til at invitationerne kommer ud. Bedre kontakt til vores Plejecentre ift at hjælpe med at få tilmelding og betaling på plads – kan man evt lave en samlet tilmelding?

5 For at få flere af de svageste ældre med
Kontakt til busselskaberne om hvordan og hvor mange El- kørestole der kan være med Kontakt til Plejecentrene om der er nok hjælpere med på turne – evt en mulighed at hjælpere kører direkte til spisestedet, det sparer tid. Sidste udvej – nogle ældre i fx EL- kørestole kører med flextrafik og ikke i bus med de øvrige. Dog forbehold for ressourceforbruget.

6 Flere frivillige Administrationen vil i samarbejde med de frivillige, der allerede hjælper på turen, se på hvordan der kan skabes kontakt til flere frivillige til både planlægning og afholdelse af turen. Et vigtigt punkt her er at de frivillige ikke behøver at tage med på alle fire udflugtsdage – men kan dele sig op, da det ellers er en stor belastning/ meget tidskrævende.


Download ppt "Oplæg om Sommerudflugt"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google