Hotel Thinggaard I Hurup ved Nationalpark Thy

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Dias 1 – kompasset udfoldet for frugt og grønt
Advertisements

med de helt rigtige svar
”Smag og behag er forskellig”.
Slagterkurvens sensorik
Smag, sensorik og chokolade
Bakteriers vækstbetingelser
SKITUREN 2013 INFO MØDE.
CYCLE TOURS TANZANIA MTB –TURE rundt om Mt. Meru og Kilimanjaro
Velkommen til London 2013.
Mad og vin – det lykkelige ægteskab
Menuteori - hvordan man planlægger en menu
Menuteori ved Jesper Rye - hvordan man planlægger en menu til selskab.
Mia bliver væk Serpil og Aishe Her er historien om Mia.
Menu teori.
SUND LIVSSTIL DER BETALER SIG!
Næringsstoffernes køkkentekniske egenskaber
om masseprocent, volumenprocent, promiller og genstande!
Nærings stoffernes Køkkentekniske egenskaber
Menu i Ryttercafeen Dagens ret 45 kr.
Golf N`Wine Tour 2014 Afgang i luksus bus fra Brande onsdag kl
En buffet af uddannelsesmuligheder
SKITUREN 2012 INFO MØDE. Oversigt HVEM SKAL MED FRA UNGDOMSSKOLEN HVOR SKAL VI HEN (Bugge) ”Hvor skal vi bo og hvad kan man” HVORNÅR REJSER VI OG ER HJEMME.
L’Histoire de la Cuisine Française
Kantineordning. KANTINEORDNING - ET TVÆRSNIT AF EN PLAN.
Magistrenes Arbejdsløshedskasse
Carl Warner, en engelsk fotograf, lavede den følgende billedserie. Alle fotomodeller er fødevarer..
Sensorik , form og æstetik
Paris 2013 Informationsmøde. Aftenens program VELKOMMEN Marker fremmødet og tjek mobil samt hjemme nr. HVEM SKAL MED FRA UNGDOMSSKOLEN Præsentation REJSE.
Sanser, oplevelse og beskrivelse
Libanesisk mad.
Menuteori ved Jesper Rye - hvordan man planlægger en menu til selskab.
Silke og støj. Saftig BlødSprød Denne figur er bygget op om de 3 grundlæggende konsistenser – blød, sprød og saftig. Inde i trekanten står de varme ting,
Kvalitet og smag af dansk øl Ølentusiast & landskonsulent Jens Erik Jensen VFL.
Øl fremstilling & smagning Øllets stamtræ.
@mortenmunster. Relation over sag: Fire undersøgelser.
Den nye generation ”Best loved hotels of Denmark” Vores slogan er: ”Fantastisk tid, fantastisk mad, fantastisk respekt” Præsentation ved Koncern chef Hr.
Den Sensoriske rejse igennem et måltid
PARIS 2015 Informationsmøde.
Sund og velsmagende mad til voksne ”Velsmag”.
Høje-Taastrup Idrætsteam
Riverboat Jazz Festival 2011
Billeder af hyrder og får
Frugt og grønt. 600 g om dagen 2 ▪
1 Dias 1 – kompasset udfoldet for frugt og grønt
Sensorik Struktur: Møde på midten. Opgaven er :”Hvad er sensorik ?”
Andre kostkomponenter
Session 7 – Livsstil Undervisere:
Skole Camp Sund og Sjov De 8 kostråd Anbefalinger Kulhydrat E % - heraf max 10 % fra sukker Protein E % Fedt25 – 35 E % For fedt.
Forslag til dagskost for en kvinde med lav fysisk aktivitet
Landbrug & Fødevarer VIDSTE DU, AT… 400 KJ = 95 kcal460 KJ = 110 kcal 3 stykker mørk chokolade, 22 g, indeholder flere kalorier end et stort glas minimælk,
Thomas Albrechtsen Salgs- og markedsføringsansvarlig Aktiv Danmark v. Dansk Turismefremme Ansvarlig for Bed+Bike i Danmark.
Mikroorganismer. Hvad er mikroorganismer Gær og skimmelsvampe Bakterier Virus.
Lokale fødevarer i dit supermarked - Har vi brug for et madmanifest?
Anders Kibbel | Chokolade Julemand
Morgenmad Hvor kommer protein fra? I alt 29,4 g protein
Samfundet i danmark i mellem krigstiden
FEDTINDHOLD I EN SKINKESCHNITZEL
830_Der er så mørkt omkring advent 1, S1
Gud og kirken er som……?.
Foto til Salme 23.
Blomkål/gulerods-salat Kikærte broccoli tagine
Øl og mad tirsdag den 29. august 2017
Frokostmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
I Aarhus, efter foredraget: NatCafé
Møde m. 1. Hovedforløb 2015 kost og sundhed på skemaet
Faciliteter og Aktiviteter ORGANISERET UORGANISERET
Menu teori.
fredag den 25. og lørdag den 26. maj 2018.
05. Oktober 2018 hos Lisbeth og Kjeld
– 13. Årgang Nr. 48 December 2018 December, december fyldt med traditioner, travlhed og hygge. Dagene er korte,
Præsentationens transcript:

Hotel Thinggaard I Hurup ved Nationalpark Thy

Hotel Thinggaard – Hvem er vi Hotel Thinggaard – Hvem er vi ? Hotellet siden 2004 Michael ejer 100% 32 ansatte ca. 16 fuldtid Heraf 5 elever Ca. 10,5 mill + moms Ca. 8500 overnatninger pr. år (6000 værelser) 3200 gæster i kurbadet

Hotel Thinggaard – Hvad laver vi ? Værelsessalg (ophold) 40% Selskaber 20% Kurser og møder 10% Mad ud af huset 15% Restaurant 15%

Ophold vi sælger flest af Fyldte Chokolader fra Thy på værelset ved ankomst Håndbrygget øl eller saft fra Staarup Håndbryg på værelset ved ankomst Gratis kaffe / varm chokolade / te på værelset 1 hel dags entre til Sydthy Kurbad Gratis frugt og isvand – i Kurbadet. Gratis håndklæder i kurbadet 4 retters menu i restaurant med indslag af lokale råvarer Overnatning i dobbelt værelse, fladskærm med kabeltv, gratis internet,. Morgenbuffet pr. person kr. 899,- Tillæg ferie og weekend kr. 250,- pr. person pr. dag

Specielt til Erhverv MONTØRPAKKE Pakken indeholder: Overnatning Dagens ret Madpakke 1 øl / sodavand / glas vin Morgenmad Fra kun kr. 925,- pr. person pr. overnatning

Blodappelsin, mørk og lys chokolade, Gourmet Menu Pocheret torsk med rå skinke og skilt remoulade ***** Terrine af fasan med purløg, rødbedeskum og urter ***** Krondyr fra Nationalpark Thy med blød gulerod, spinatpure, peberrod, syrlige æbler og rustik sauce med kastanier *****   Blodappelsin, mørk og lys chokolade, syltede grønne stikkelsbær og sprøde nødder ***** Fromage med koriander, lime og rålakrids *****