Stxstudentereksamen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Præsentation af forskningsrapport DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard
Advertisements

GRAFISK FORTÆLLING 1.
NGG.
Undervisningsmiljø undersøgelse fase 2
i Ungdomsuddannelserne
Midtvejsseminar Læringsmiljø på hhx
Et målrettet uddannelsesforløb i 3 trin påLæssøesgades Skole, Århus Produktionsskole og en ungdomsuddannelse.
Agenda Reformen kort fortalt Hvad er det vigtigste nye? Nytter det?
HF på Falkonergården 2011.
Optagelseskrav på hf Afsluttet 10. klasse og direkte på hf
En Ny Folkeskole fra 1. august 2014
Roskilde Katedralskole stx – det almene gymnasium
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2011 UU Lolland-Falster.
International Linje.
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2012 UU Lolland-Falster.
Skolereformen på Søndersøskolen
Dialogisk læsning – Eksempler på spørgsmål
- Et dagbehandlingstilbud til unge hashmisbrugere
Det Danske Uddannelsessystem
Ud af skolen – og hva’ så? UU Ringkøbing Fjord
Program for orienteringsmøde d. 23. januar 2014 kl Velkomst og orientering/ Karin Hestbech 1. Elever og lærere fortæller om undervisning.
Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider.
Fortæl om din seneste succes i klasseværelset. Hvordan påvirker fraværet de klasser, du underviser?
En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Hvordan søger man om optagelse?
Et målrettet uddannelsesforløb i 3 trin på Læssøesgades Skole, Århus Produktionsskole og en ungdomsuddannelse. Projektet er lavet i samarbejde med Århus.

Mit første spil Extreme Racing. Som det første, da jeg havde fået ideen til at lave et bilspil, lavede jeg bilen Jeg startede med at lave en rød kasse.
Hvilke ord betegner bedst din oplevelse af at skulle vælge en ungdomsuddannelse efter 9./10. klasse? (sæt gerne flere kryds)
Rollespil om 2. verdenskrig
Evaluering og IT Brøndby Gymnasium
UU Ringkøbing Fjord Ungdommens Uddannelsesvejledning
STX og idræt. Naturvidenskabelige: Matematik A, Fysik A, Kemi A, Biologi A og Bioteknologi A, Dansk A, Historie A andre kulturfag Samfundsvidenskabelige:
Bygdeskoleledermøde Qaasuitsup Kommunia Ilulissat den november 2011.
7. klasse.
Overgangsproblemer i matematik ”Det sværeste var at forstå hvad læreren prøvede at sige - altså formuleringerne.” 1g-elev, stx.
Oplæg om lektieintegreret undervisning Data og overvejelser.
Dialogredskab - uddannelsesparathed. Hvordan er redskabet blevet til? Samarbejdsprojekt Involvering af de unge Støtte fra region Syd.
Velkommen til Kulhuse!. Velkommen – og hvem er vi? Anne Louise Nanna.
Godmorgen - og velkommen til alle de nye. Kulhuse-sangen Melodi: I en kælder sort som kul Nu vi samlet er igen og et år er gået Karlslunde vi sidst tog.
Når det perfekte bliver det normale Niels Ulrik Sørensen Brandbjerg Højskole 18. marts 2016.
Elvis Aaron Presley Solstrålerne har i musik arbejdet med et stort projekt om Elvis. De har lært meget om rockens konge. Det mundede ud i en flot præsentation.
UU Aarhus og Samsø – læs mere på 7. klasse.
Praktikvejlederuddannelsen Fjernundervisning. Hvad er fjernundervisning? ”Fjernundervisning betegnes som undervisning, der ikke som udgangspunkt forudsætter,
Generalforsamling i IDA Vestjylland Aarhus University, 21. marts 2017.
handel, event og mediegrafik
STX Uddannelse.
hf står for højre forberedelseseksamen
Program for orienteringsmøde d. 19. januar 2017 kl
Kollektiv vejledning 8. klasse, første gang
STØVRING GYMNASIUM Studieretningsønske 2017.
Hvorfor valgte jeg SOSU skolen?
Klassesamtale om resiliens
Mit passionerede projekt
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Velkommen til Introdag med skills-aktiviteter!
Lektion 5 Formålet med denne lektion er at følge op på, hvordan det går med fællesskabet og klassekulturen samt at afrunde makkerskaberne. Alle rettigheder.
PROGRAM mandag den Kl.9:30-10:00
Ung til Ung aftener 2016/17 Margrethe Tovgaard
Ungdommens Uddannelsesvejledning Ungecenter Mariagerfjord
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Lektion 5 Formålet med denne lektion er at følge op på, hvordan det går med fællesskabet og klassekulturen samt at afrunde makkerskaberne. Alle rettigheder.
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
Morale og dannelse i uddannelse
Velkommen til fagligt samspil
EGU – hvad virker? EGU – et godt redskab til inklusion af unge til
Mulighederne i ungdomsuddannelserne - PowerPoint
Præsentationens transcript:

Stxstudentereksamen

Hvordan blev jeg modtaget på uddannelsesstedet? Jeg blev mødt af en åben vejleder der hjalp mig med at finde rundt og fortælle hvor klasselokalerne var henne. Efter jeg var blevent vist rundt blev jeg puttet i en klasse sammen med mange andre fra 8.klasser og så skulle vi have timer

Hvad lavede jeg på kursuset På STX skulle jeg have almindelig timer med en lærer fra STX, hvor jeg så skulle til timer. Jeg havde fysik, matematik, engelsk og spansk. Ellers skulle vi lave evaluering til sidst på dagen

Hvad var mest spændende/mest overraskende/ mest interessant på kurset? Det jeg syntes der var rigtig spændene inde på STX var at man skulle gå frem og tilbage til klasserne det kunne jeg godt lide man skulle gøre. Det mest overraskende var at skolen var så stor, det havde jeg ik lige regnet med den var så stor. Det mest interessante var timerne det var at de tog sig godt af vejr en person og hjalp.

Hvordan var de elever, som var i gang på uddannelsen? de var rigtig søde, de tog i mod os, vi snakkede også med eleverne (1.g´ere) i engelsk timen, hvor vi skulle arbejde sammen med dem. Men når man kom gående på gangen kiggede de rigtig meget.

Hvordan var undervisningen? Undervisningerne var rigtig gode, der var nogle gode lærer der inde. De var rigtig gode til og forstå folk fx hvis du ikke var så god til tysk ville de gerne hjælpe mere.

Hvilke uddannelser kan unge tage på uddannelsesstedet? Man kan tage mange forskellige uddannelser på Herning Gymnasium.

Er der noget, som er svært i forhold til uddannelsen/uddannelserne? Der er ik noget specifikt svært, på Herning gymnasium, selvfølgelig er det lidt op til hver person hvor svært man syntes det er.

Kunne du tænke dig at starte på uddannelsen når du er færdig med folkeskolen? Jeg kunne godt tænke mig og gå på STX men vil gerne på efterskole først inden jeg går på gym.

Er der noget, du skal arbejde mere med, for at blive klar til at gå på den pågældende uddannelse? Ja der nogle ting jeg gerne vil arbejde med er som f.x. matematik, tysk, engelsk og mange andre ting