Ansøgning for dummies.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sang: Silent Night med Elvis Presley  Klik på mellemrumstasten for at skifte dias.
Advertisements

LinkedIn Intro.
Vælg layout på masteren: Højreklik på siden / Layout / Vælg mellem ”Fastholdelseskaravenen” eller ”Brug for unge” Overskrift MAX 2 linjer Underoverskrift.
Struktur: ”Quiz og byt”
SEO (Search Engine Optimization) - Hvordan bliver du mere synlig på nettet?
De sidste undervisningstimer
V. Kristoffer Brix Larsen, Phillip Dimsits, Tom Weinreich
Af Andreas og Marlene. Spørgsmål. • Hvornår lavede i en internetshop? • Hvorfor valgte i at lave en internetshop? • Hvordan fik i lavet jeres hjemmeside.
Læring om PV bremser Projektstyret Opgavestyret Talentforløb
Netværk Familie Arbejds- relationer Dig Venner Fritid Perifere
Digital jobklub Velkommen til Digital Jobklub 2. dag.
Den mundtlige præsentation/PowerPoint: Rammer
Kriminalitet og analyse
Sociale Medier og Jobsøgning - Sælg dig selv på nettet.
Engelbert H – og den sidste chance
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
VEJEN TIL JOBBET Det er godt at være bevidst om alle muligheder. Jo større en del af stillingsmarkedet, du bearbejder, jo større er sandsynligheden for,
Mundtlig prøve i engelsk og tysk.
UGE PLAN Mandag 07/10 Tirsdag 08/10 Onsdag 09/10 Torsdag 10/10
SPONSOR ARBEJDET Wischmann Innovation © 13 trin på vejen Mod en god sponsoraftale. Wischmann Innovation ©
Vejlederens kommunikation
NETVÆRK Dit netværk er nyttigt, når du har brug for at få
Ansøgning Uopfordret ansøgning Ansøgning via jobannonce.
Budskabet skal ud Derfor Ingen fugleklatter på ruden Mundret sprog Ingen formelle fejl Spændende layout.
Sociale Medier og Jobsøgning - Facebook. Intro  Så blev det Facebooks tur.  Nogen af jer har måske en Facebook profil?  Facebook er endnu et socialt.
Sådan strukturerer du en Trin-for-trin guide.
UOPFORDREDE ANSØGNINGER
ANSØGNINGEN At søge job handler blandt andet om at skrive ansøgninger
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Læsning.
Udlandsophold, praktik og legatsøgning
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Skift farvedesign Gå til Design i Topmenuen Vælg dit farvedesign fra de seks SOPU-designs Vil du have flere farver, højreklik på farve- designet og vælg.
Indsæt et billede Klik på det lille billedindsættelses ikon, midt på siden og hent et billede Vælg layout 1. Højre-klik uden for dit slide 2. Vælg et passende.
Photo Story Den smarte måde at lære på Tradium – Randers Malerskole.
MUNDTLIG FREMLÆGGELSE De fem arbejdsfaser. Forberedelse Hvordan forbereder man en mundtlig fremlæggelse? Når du skal fremlægge et fagligt indhold for.
Rikke Milling KonradsenTlf.: Hovedgaden 24, 3. th., 8600 Silkeborg Brdr. Madsen A/S Voldgade SilkeborgSilkeborg,
SKRIVEFAGET Modul 1: Skriveproces og struktur Lektion 1: Fase 1: Idéudvikling og fokus.
Den Sociale Højskole/ Introduktionsdag ©Visionpool Aps Spilleregler i en god gruppe Workshop, Den Sociale Højskole, 9. juni 2008.
Inspirationsskabelon til virksomhedsoplæg ”Virksomheder møder flygtninge”
I kan begynde med at fortælle om det! Den måde, I vejleder på efterskolerne, er unik! I gør det i ”det skjulte” – og taler ikke højt om det Få det frem.
Kursus i Wordpress Lær at lave indlæg og kalenderbegivenheder v/ Hjerteforeningens webredaktør Mads Louis Orry.
I mentor ordningen på elevmentor.dk
- En hurtig guide til at lave et godt CV og en mål rettet ansøgning
Anmeldelse af arrangement med affyring af nødblus
Sociale Medier Er min virkelighed digital? Og er det digitale virkeligt? SØS idrætsefterskole 28/
Sælg mere, og finansier din virksomhed. Med statsgaranti.
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Navn: Bjarke Steen Rasmussen
Velkommen til Jobcaféen
Skriv ansøgning 10 gode råd.
Ansøgning for dummies.
- En hurtig guide til at lave et godt CV og en mål rettet ansøgning
1. kontaktmøde Velkommen til Workshop om afkodning af jobopslag og telefonisk kontakt Hils på hinanden  Husk at bestille drikkevarer Præsentér dig.
EN TJENESTE FOR SJÆLEVINDING
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Torsdag den Oplæg ansøgning og cv Start med at lave et cv
GUIDE TIL OPRETTELSE AF LINKS
Torsdag den Oplæg ansøgning og cv Start med at lave et cv
Ansøgning for dummies.
Ansøgning for dummies.
Ansøgning for dummies.
Eksamen D. 18/ Varighed: 30 min
Hvad er en Feltrapportage?
Velkommen Pårørendekursus Livet med demens i eget hjem
- og hvordan du undgår dem…
FÅ MEST UD AF DAGEN: UNDERVISNINGSMATERIALE (9. -10
Præsentationens transcript:

Ansøgning for dummies

Hvor finder man jobs? 80% af alle jobs bliver aldrig slået op!! Jobnet.dk Jobindex.dk Praktikpladsen.dk Netværk - Det eneste fornuftige man kan bruge facebook til !! Undersøg nettet for firmaet. Bank på døren Læs aviser.

Opbygning af ansøgning Først navnet på firmaet Dit navn og adresse. Tid og sted. Evt. Billede Brug en overskrift der fanger ” Motiveret elev søger praktikplads” De 3 – 5 første linjer skal fange læseren…….

Ansøgning ”Hvorfor søger jeg denne stilling – hvad er der ved stillingen/arbejdet der tiltaler mig?” (Nærlæs jobannoncen/se på hjemmeside hvad de kan tilbyde jer) ”Hvilke formelle krav opfylder jeg?” Det vil sige – hvilke uddannelser har jeg og hvordan kan jeg bruge min uddannelse i jobbet. Hvordan kan jeg bruge fagene i jobbet jeg søger? ”Hvilken erhvervserfaring har jeg?” Det vil sige – hvilke jobs har jeg haft, hvor har jeg været i praktik? Hvordan kan jeg bruge det jeg har lært på jobbet/ i praktikken i elevstillingen? ”Hvilken personlige kvalifikationer har jeg?” Det vil sige – nogle af de nøgleord annoncen efterspørger – fx selvstændighed, initiativrig osv. Husk også at nævne beviser på at du er det du siger. Fx at du har arbejdet meget i grupper på handelsskolen, så derfor har du lært at samarbejde… Skriv en kort afslutning Med venlig hilsen Navn + underskrift. Bilag: Læg CV og gerne karakterer og udtalelser ved ansøgningen

Generelt Husk at nærlæse jobannoncen, så I ved, hvilket job I søger og hvilken person, de ønsker. Brug gerne ord fra annoncen. Skriv kun sætninger I kan forklare – lad være med at lade jer rive med af flotte fremmedordssætninger. Få altid en erfaren skriver til at læse jeres ansøgning igennem, der må ikke være stavefejl.

CV Navn + adresse + cpr.nr Civilstand Uddannelser: Skriv altid det nyeste først – fx: 2004: hg2 2003: hg1 Erhvervserfaring: Skriv altid det nyeste først… IT-kundskaber: Sprogkundskaber: Udlandsophold: Fritidsinteresser: Andet:

Samtalen Kom i god tid Pænt tøj og udseende der viser den stilling du søger. Ret ryggen, og vis at du ikke er ved at falde sammen. Giv hånd og sig dit navn HØJT OG TYDELIGT. Vis at du kan bevæge dig, det fag du har valgt er et sted hvor du skal bruge din krop. Ellers er det ret simpelt, vær dig selv og lov ikke mere end du kan holde.

Hvorfor du ikke fik jobbet Du er googlet!!! Jobsamtalen gik næsten perfekt !! Du kommer for sent Du er for snakkende eller alt for stille Du glemmer at lytte Du giver for vage eller for indirekte svar Du udstråler manglende overskud og energi Du kan ikke redegøre præcist for dine bedrifter og resultater Du svarer det, du tror, de gerne vil høre, frem for at være ærlig Du fyrer en lidt for kæk joke eller smart bemærkning af Du er overdrevent kammeratlig Du undviger øjenkontakt eller holder den for længe Du glemmer at være dig selv