Gesten Børnecenter Bestyrelse. Hvem er vi 7 Forældrevalgte – valgt for 4 år 2 Medarbejderrepræsentanter – valgt for 1 år 1 Leder og 1 Souschef 1 Repræsentant.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Orientering om skolebestyrelsesarbejdet
Advertisements

Skolereformen på Peder Syv Skolen
Vi arbejder i bestyrelsen på at sikre og føre tilsyn med, at den rette kurs sættes og holdes. Overordnet retning og overblik, vi arbejder ikke ”i maskinrummet”.
Forældremøde på Stestrup Skole
Informationsaften Aftenens program:
Skolebestyrelsens opgaver
Et væksthus for børn og voksne
Skolebestyrelsens brainstorm
Valgmøde mandag d. 19. maj Skolebestyrelsens sammensætning • 7 forældrevalgte medlemmer (4 år) • 2 medarbejderrepræsentanter (1 år) • 2 elevrådsrepræsentanter.
Forældremøder 2010 Egeskovskolen
Profilskole Fyrtårn C ”Det hele barn” Fyrtårn A ”Fortsat høj faglighed”
Folkeskolereform Et fagligt løft af folkeskolen.
Skolebestyrelsesvalg 2012 Højvangskolen efterår 2012.
10 møder om året 25 timer Fællesbestyrelsens arbejde 2012/13 Form Indhold.
Informationsmøde ny skolestartere 20. november 2013
Tavshedspligt.
Skolebestyrelsen  7 forældrerepræsentanter  2 medarbejderrepræsentanter  Alle skal udfylde en tavshedserklæring  2 elevrepræsentanter  Alle har stemmeret.
Fælles forældremøde Thurø
Skolebestyrelsens kompetencer og tilsynspligt
Forældreinformation om skolebestyrelsesvalget Ny skolebestyrelse fra august 2014 Valg hver 4. år Din mulighed for at få indflydelse, nærdemokrati 7 medlemmer.
Skolebestyrelsens årsberetning 2008
Januar Indledning Vi har i skolebestyrelsen udarbejdet et årshjul som viser de faste aktiviteter og emner, vi skal arbejde med i løbet af skoleåret.
SKOLEBESTYRELSENS OPGAVER FOLKETINGET BYRÅDET UNDERVISNINGSMINISTERIET BØRNE- OG UNGDOMSDIREKTØR SKOLEBESTYRELSEN: 7 FORÆLDREREPRÆSENTANTER 2 MEDARBEJDERREPRÆSENTANTER.
- Hvad kan I forvente som forældre?
Velkommen til Kontaktforældremøde 01 NOV Dagsorden Velkomst (RC) Kontaktforældrearbejdet (SHC) Skole-/SFO-hjem samarbejdet, samt fælles forældremøder.
Klostermarksskolen Strategi og visioner Visionsseminar 2008: 1)Værdianalyse 2)Visioner 3)6 Fokusområder 4) Prioritering 5) Arbejdsplaner Bestyrelsens.
Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer.
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Velkommen Skolestruktur Aktiviteter gennem året Visionsarbejdet
Folkeskolereform 2014.
Kollerup Skole Informationsmøde om reformen
Dagsorden 1.netværksmøde matematik
Møde med skolebestyrelsen, Østbirk Skole,
Skolebestyrelsens beretning Skåde skole.
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 29. oktober 2012.
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 8. november 2011.
Skolebestyrelsen Forælder specialklasse Medarbejder Elev Leder Ekstern repræsentant?
Skanderborg Kommune Valgmøde 3. marts 2014 Baggrundsviden for at kunne varetage skolebestyrelsesarbejdet.
Målet er … En længere skoledag med mere tid til undervisning Nye og mere varierede undervisningsformer Mere fokus på faglighed Mere fokus på trivsel Og.
KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Velkommen i skolebestyrelsesarbejdet 2012.
Møde mellem kontaktforældrene og skolebestyrelsen tirsdag den 18
RAMMER FOR SKOLEBESTYRELSENS ARBEJDE Lovgrundlag og kompetencer
Præcisering Oplægget baserer sig på den indstilling, der er på vej til byrådets behandling Indstillingen har været i høring i perioden 20/ /1-14.
Skolebestyrelsens årsberetning Skolebestyrelsens opgaver Skolebestyrelsen fastsætter principper for skolens virksomhed, herunder om –undervisningens.
Skolebestyrelsens årsberetning  På grund af lock outen har skolebestyrelsen ikke kunnet gennemføre årsberetningen som vanligt med et tidssvarende foredrag.
Skolebestyrelsens årsberetning Hvem sidder i skolebestyrelsen? 7 forældrerepræsentanter: - Lena Uldall, formand, kontaktperson til førskolegruppe.
Kursusaften for nyvalgte skolebestyrelser 21.november 2012.
Årsberetning 2012 Skolebestyrelsen Bavnehøjskolen Årsberetning 2011 Skolebestyrelsen Bavnehøjskolen, Trine Persson.
Det vi skal de næste tre kvarter Tale om hvorfor vi i ledelsen foreslår, at vi stiller skarpt på skole-hjem samarbejdet Tale om den tidsplan vi foreslår.
Skolebestyrelsens skriftlige beretning skoleåret 2014/2015 Lindebjergskolen Lindebjergskolen beretning 2014/2015.
SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING
Gesten Børnecenter Velkommen i skole 2015.
2. maj 2016 Område Brønshøj-Vanløse Børne- og Ungdomsforvaltningen INFORMATIONSMØDE OM SAMMENLÆGNINGEN AF VANLØSE OG HYLTEBJERG SKOLER.
FORÆLDREMØDE HVOR ER VI PÅ VEJ HEN ?. Agenda ♦Årsberetning  v. Skolebestyrelsesformand Susanne Friis ♦Bistrupskolen status  v. Skoleledelsen ♦Kontaktforældre.
Skolebetyrelsens virke. Hvad SKAL skolebestyrelsen AFGIVE BERETNING INDKALDE skolens forældre mindst én gang årligt for at drøfte skolens virksomhed BESVARE.
Overgangen fra børnehave til SFO og skole Forældremøde i Børnehuset xxx xx september/oktober 2015.
Årgangsforældremøder Skovgårdsskolen Det gode samarbejde Skolebestyrelsen: Beskæftiger sig med principperne for skolens virksomhed Skolelederen:
S KOVBYSKOLEN – DEN NYE SKOLE - FORMANDSBERETNING Skolebestyrelsen årsmøde Skovbyskolen 18. marts 2015.
SPARKÆR LBO MØNSTED SKOLE Fællesbestyrelsen oktober 2015.
Skolebestyrelsens beretning Søgårdsskolen.
Præsentation til forældremøde 2016 Skolebestyrelsen Præstø Skole.
Områdeforældrebestyrelsens arbejde
Styrelsesvedtægt for Varde Kommunes Skolevæsen.
Skolebestyrelsens beretning
Esbjerg kommune, Uddannelseshuset
Fællesbestyrelsen for Sparkær LBO og Mønsted Skole.
Hvad laver Skolebestyrelsen
Årsberetning for Gjessøs Børn
Årshjul Baggrund Indholdet i Årshjulet tager udgangspunkt i Folkeskolelovens § 44, stk. 1 som siger, at skolebestyrelsen har pligt til at føre tilsyn.
Program Kort introduktion til hovedområder i den nye dagtilbudslov
Præsentationens transcript:

Gesten Børnecenter Bestyrelse

Hvem er vi 7 Forældrevalgte – valgt for 4 år 2 Medarbejderrepræsentanter – valgt for 1 år 1 Leder og 1 Souschef 1 Repræsentant fra Vejen kommune, Udvalget for skoler og børn 2 elevrepræsentanter

Forældrevalgte Pia Charlotte Lena Mette Karen Johan Malou

Ledere + medarbejderrepræsentanter Janus Karen Carsten Sonja Tommy, Udvalget for skoler og børn, Vejen kommunen Elevrepræsentanter

Bestyrelsens ansvar Principper, værdier og ordensregler. Deltager i kommunale møder, dialogmøder, hørringssvar. Tilsyn med skolens virksomhed, herunder bl.a. Undervisningens indhold, omfang og kvalitet Undervisningsmidler SFO´en, elevernes/børnenes trivsel, ledelsen af skolen Fysiske forhold, bygninger mv

Bestyrelsens ansvar Bestyrelsen fører ikke tilsyn med konkrete personale- og elevsager.

Bestyrelsesarbejde - sidste skoleår Sammenlægningen af SFO, Skole og Børnehave – personale og bestyrelse. Ny forretningsorden. Vi har valgt at udsende nyhedsbreve. Seminar omkring bestyrelsesarbejde – Vejen kommune. Nye principper efter den nye reform og tilblivelsen af det nye Børnecenter. Erfaringsudveksling med Bestyrelsen – Bække skole.

Bestyrelsesarbejde - sidste skoleår Spørgeskema undersøgelse. Informationsmøde – Vurdering for Læring (VFL).

Bestyrelsens opgaver for næste skoleår Styrke samarbejdet mellem forældre og børnecenter. Fortsætte med Principper og værdier for hele Børnecenteret. Optimere intranet. Deltage i landsmøde for Skole og forældre. Afholdelse af valg til bestyrelsen. Skabe et positivt miljø for Gesten Børnecenter.

Hvordan kan i forældre bruge Bestyrelsen Har i gode ideer f.eks. i forhold til udendørsarealer, ‘den åbne skole’, bevægelse i skolen medvidere, så kontakt bestyrelsen. Bestyrelsen kan inviteres til diverse møder på skolen. I er altid velkommen til at kontakte bestyrelsen, hvis i har spørgsmål.

Vores forventninger til forældre