Udvidelser til kursusmodulet Version 3.1. SP-0. Kvalifikationsstyring En kvalifikation skal forstås som en godkendt/bestået undervisning, træning, sidemandsoplæring.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vil du have en fuldmagt fra en borger?
Advertisements

Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
JordWeb: en hjemmeside til anmeldelse af jordflytning.
Velkommen.
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
FMK FMK er et ambulant system, som alle kan tilgå.
MUSEN ELLER TRYK PÅ ”ENTER”
Grundlæggende IT, niveau G
Beskrivelsesværktøjer
Mamut ServiceSuite Opsætning Online arbejdsseddel og Online booking
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
System til kursusadministration
1. Ordreside: Køretøjerside: Brugereside: Timesedlerside: Beskederside: Oversigtskortside: Themeside: 19.
9 steps på vejen – frem til i dag?. Siden 2010 = 6 årlige kalendere på 5 regioner. Del af kommunikationsstrategien = se på, om det er en bedre løsning?
Backoffice præsentation
Velkommen til TEMA om Arbejdsmiljø-uddannelse
Adgangsstyring og brugeradm.
Elektronisk opgaveaflevering og -retning
Søg på kundes navn. Klik evt. på inaktive eller filialer Vælg når søgeresultaterne fremkommer, et af resultaterne ved at sætte et kryds i boksen, og tryk.
Morten Elbro HR Chef SILVAN-Kæden
18 – Java Server Faces. 2 NOEA2009Java-kursus – JSF 2 Web-applikationer - 1 Brugere interagerer med en Web-browser Browseren sender forespørgsler til.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Data til Excel videre til Nav kan eksportere alle data fra listevisninger til Excel (som så kan videresende.
SMALL BUSINESS er BIG BUSINESS Hvad kræver det at blive Small Business Specialist? Marlene Dissing Projektkoordinator.
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Videregående pc-vejledning 60+Bornholm Velkommen til.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Oplæg.
Sitemap Hvad er et sitemap Gennemgang af vores sitemap
GP 4, 27/ Grundlæggende programmering Forår 2002 Forelæsning 4 onsdag 27/ kl. 9:15 – 12:00.
Office ExcelWord InfoPath PowerPoint Access Outlook ProjectVisio Publisher SharePoint Hvad kunne være dit næste trin?
Enhedens navn Studiefremdriftsreformen Hvad betyder den for mig? Oplæg v/ Studievejledere Trine og Luise & Studiekoordinator Lasse.
”Testen-Af-Vesten”.
Udgivet af Uddannelsesafdelingen Telegrafregimentet Begynd lektionen Vejleding Undervisningen er opbygget med et antal ”faner”. Du kan vælge at navigere.
Call Center, adm kursus, indledning Indledning (registrering af kursister & præsentation) 10 min. Hjælpeværktøjer 5 min. System overblik 30 min. Administrator.
Cooperative Learning i sprogfagene  Hillerød, Vejle og Aalborg Helle Kirstine Petersen.
IT for begyndere Modul 8: ”Sådan bruger du digital post og e-boks” 1.
Vejdirektoratets e-læring i CAMPUS Erfaringer med at udvikle vores egen e-læringskursus til CAMPUS.
Lidt hjælp til hjemmesiden Log ind Første gang du skal logge ind på siden skal du kigge nederst til højre og finde…. Log ind med det brugernavn og det.
Nordisk database for Ph.d.-kurser Kontakt Arcanic for assistance på eller
Kurser der virker Akademimøde 26. oktober Hjemmeopgaven: Hvad er det vi vil have ud af kurset TRANSFER.
Opfølgning på sidste møde. Informationer om nye versioner Mails med datoer for fremtidige versioner af Epos HR og Epos Rekruttering samt info om større/væsentlige.
Microsoft® Office Project 2007-kursus
Anvendelse.
Quiz Uge 2 – mandag.
Trin-for-trin guide til s1 autorisation
Videnskabeligt projekt
Tre lags arkitektur.
Modul 8: ”Sådan bruger du digital post og e-boks”
SSO - Større skriftlig opgave
Institutionernes erfaringer med møbelindkøb
Overblik med Instruktørrollen
Dorthe Olsen, Risikomanager, Socialforvaltningen.
SSO - Større skriftlig opgave
Folmer Kjær Pia Kristoffersen
Hold dit NemID for dig selv
Nyt administrationssystem
Nye digitale løsninger
Overvågning og rapportering
Valgfri specialefag på de merkantile hovedforløb
Quiz Uge 2 – mandag.
Quiz Uge 2 – mandag.
GUIDE TIL LOGIN PÅ SKOLEBORDET
Velkommen til PowerPoint
Ny proces for mellemværende
Arbejdstidsopgørelse 2018: Tjek tiden
Arbejdstidsopgørelse 2018: Tjek tiden
Idé#1.0 Lad det være op til webmaster
Værktøj 10: Forandringer og stress - Arbejdsgruppen
Præsentationens transcript:

Udvidelser til kursusmodulet Version 3.1. SP-0

Kvalifikationsstyring En kvalifikation skal forstås som en godkendt/bestået undervisning, træning, sidemandsoplæring og lign. Muligt at håndtere kvalifikationer og kurser ud fra en indbyrdes afhængighed Muligt at etablere gentræningsforløb baseret på faste intervaller for gyldigheden af en kvalifikation Import af timer aktiverer automatisk tilmelding til næste gentræning. Forbrugte timer registreres på kursusaktiviteten.

Afhængighed mellem kvalifikationer/kurser Opbygning af afhængighed mellem kvalifikationer/kurser gør det muligt at kontrollere, om en medarbejder er berettiget til at måtte udføre specifikke funktioner, som er knyttet til en eller flere kvalifikationer. En kvalifikation/kursus kan være en forudsætning for en eller flere andre Hvis en kvalifikation ikke er opfyldt, kan det f.eks. medføre, at andre funktioner heller ikke må udføres, før kvalifikationskravet igen er opfyldt.

Forudsætninger for en kvalifikation Helbredsgodkendelse 1 gang årligt Erhvervskørsel > Budkørsel < t Truckkørsel Gentræning Hvert 5. år Gentræning Hvert 5. år

Visuelt overblik ved hjælp af farver Helbredsgodkendelse 1 gang årligt Erhvervskørsel > Budkørsel < t Truckkørsel Gentræning Hvert 5. år Gentræning Hvert 5. år

Forudsætninger for en kvalifikation Helbredsgodkendelse 1 gang årligt Erhvervskørsel > Budkørsel < t Truckkørsel Gentræning Hvert 5. år Gentræning Hvert 5. år

Terminologi Kursusafholdels e Kursus/ Kvalifikation Kursusgruppe Microsoft Office Excel Grundkursus Word Grundkursus Kursusaktiviteter

Individuelle udløbsdatoer Hver enkelt kursusafholdelse har typisk en start- og slutdato og nogen gange kombineret med en udløbsdato. I den nye version er det muligt i kursusaktiviteten at supplere dette med en helt individuel start-, slut- og udløbsdato knyttet til den enkelte medarbejder. Det kan især være nyttigt, hvis man har opbygget afhængigheder, og en kursusafholdelse skal være gennemført for at andre kvalifikationer/arbejdsfunktioner må varetages. F.eks. hvis en sygdomsperiode har indflydelse på om en kvalifikation ”falder” på grund af sygdom. Funktionaliteten kan kun aktiveres ved import af timer fra et timeregistreringssystem.

Unikt ID på kursusafholdelser Hver kursusafholdelse tilknyttes et unikt ID. Titel på hver enkelt kursusafholdelse gør det lettere at se forskel mellem dem ID’et tildeles automatisk i løbende rækkefølge. Muligt at tildele ID’er manuelt inden for et nummer interval.

Tilmelding til modulkurser Modulkurser kan fortsat tilmeldes samlet for alle moduler på en gang eller enkeltvis. Ved enkeltvis tilmelding vil der blive lavet et tjek på, om de forudgående moduler er tilmeldt. Hvis der er "huller" i rækkefølgen kommer det en advarsel om det.

Aflysning og resultat Muligt at lave en aflysning af en kursusafholdelse og samtidig anføre en beskrivelse for aflysningen. Kursusstatus sættes til ”Aflyst”. Nyt felt i kursusaktiviteten gør det muligt at anføre et "resultat". Det kan f.eks. være "bestået", "ikke-bestået", "ikke mødt" og lignende. Nye felter er valgbare i analysemodulet.

Log af ændringer i ansøgningsstatus Log på hver kursusaktivitet, der fortæller hvem der har ændret ansøgningsstatus (godkendelse, afvisninger mm.) og hvornår det er sket.

Udvidet funktion Mulighed for at skrive adresser ind, som ikke er lederen, medarbejderen eller HR. Ligeledes kan der sættes en betingelse på, hvornår en e- mail skal sendes. Betingelsen kan udover f.eks. tre dage før startdato være, at ansøgningsstatus skal være "Godkendt af HR".