Arbejdsgruppe Fundraising Marie og Susanne. Formål:  Vi har arbejdet med at finde ud af, hvilke muligheder, der er for at rejse penge og søge fonde til.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Foreningsudviklingstesten
Advertisements

Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Videregående pc-vejledning Modul 04: Windows-elementer 60+Bornholm.
Reduktion AM 2009.
Distrikt konference 2011 Margar hendur vinna létt verk.
Spejdernes Loppemarked, August 2011
Danske Forsamlingshuse
Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Genopfriskning Hvem er vi? Gruppen finder personerne, id-kortene, jobkatotek og biografier frem og genopfrisker.
Velkommen til juleafslutning Aftenens program: • Gennemgang af vores udlandsrejse/aktiviteter • Spørgsmål vedr. indbetaling! • Igangværende og kommende.
Bliv klogere på salg til kommuner Dialog-workshop –
Instruktion i Animation Shop
Kan åbne kulturelle arrangementer gøres tilgængelige for alle? - Og i så fald hvordan…
Nu er der gået lang tid siden, I har hørt nyt fra os. Det beklager vi! Det er ikke kun fordi, vi har ligget på den lade side 
Ventilen - på biblioteket Ventilen Danmark –
Fundraising i Favrskov Kommune Møde i Grønt Råd 14. november 2013.
1 The Motel of Lost Companions - en evighedsfortælling - produceret af DADAISTISK KAMPGRUPPE.
Teknik og videnskab for samfundet § 2 Fondens formål er at fremme DTU´s virksomhed inden for forskning, uddannelse og erhvervssamarbejde og som teknologisk.
Brabrand NytårsDysten - En alternativ samarbejdsdyst.
Nonceba Family Councelling Center, Khayelitsha, Cape Town, South Africa Sydafrika er det land i verden der har den værste statistik for børnevoldtægter.
ØBRO FRI SKOLE Visioner 2020 Øbro Fri Visioner 2020 København den 7. marts 2013 Vores visioner Øbro Fri 2020 Er vores visioner stadig de rigtige? og hvordan.
Fortællinger fra kanten
Mad, Måltider og Pædagogik
ProjektVærkstedet Anders Sejerøe // Kultur- og Fritidsforvaltningen.
 Det jeg har gjort er, at jeg har lavet en tast der starter det hele (mellemrum), derefter har jeg sat nogle lyde ind, og fået dem til at gentage sig.
Mekanikeren ser spørgende på hende: „Hvad er en "710"???"
Intern kommunikation PR og presse
Reduktion AM 2009.
SPONSOR ARBEJDET Wischmann Innovation © 13 trin på vejen Mod en god sponsoraftale. Wischmann Innovation ©
Spørgeskemaundersøgelse
KREDSEN I CENTRUM Forenkling. ENKELT OG OVERSKUELIGT Grundlæggende konflikt mellem tid til familie og tid til FDF Vi skal gøre FDF-hverdagen enkel og.
Workshop 1 d. 9/ Humaniora Gry Sandholm Jensen
Industrien som karrierevej -Et tre-årigt tværfagligt projekt i Herning Kommune -Industrifremmende loge 12. december 2014.
Guide til PowerPoint-præsentationer i MSO
VISION HVAD vil vi stræbe efter: HVORDAN når vi frem: HVILKE ‘områder er relevante: Oprettelser af projektorganisation – de overordnede rammer STRATEGI.
Fundraising Hvor svært kan det være? Temadag: Fundraising og biblioteksudvikling – europæiske perspektiver Vejle 11. november 2014 København 12. november.
DEN SELVEJENDE INSTITUTION (FOND) NYBORG IDRÆTS- & FRITIDSCENTER DEN ALMENNYTTIG FORENING NYBORG IDRÆTS- & FRITIDSCENTER HI - Campus 2014 – Fremtidens.
Sekretariatet for Landdistriktsprogrammet November 2005 Den nye fælles landdistriktspolitik v/ Rita Munk.
Projekt Lavet af Jonas og Marcus. Idéen går ud på: Idéen går ud på at når man sætter nøglen i hoveddøren tænder lyset i entréen. Lyset slukker efterfølgende.
Hvad skal der til for at det går godt?
Gode råd til fundraising
Glad Motion Et motionstilbud til hjemmeboende demensramte
Aftenens program Kl – 19.15Velkomst på torvet – Forældre sidder på stole og elever står op. Kl. ca Elever går med lærere til teamlokaler.
Kom godt i gang med dit EU- projekt. Step 1: Lav en projektskitse Step 2: Undersøg støttemulighederne Step 3: Læs program-dokumenterne +tidl. støttede.
WORKSHOP 1A, DLF-kursus, Brandbjerg, 25. november 2015.
Når det perfekte bliver det normale Niels Ulrik Sørensen Brandbjerg Højskole 18. marts 2016.
Workshop Udpeg en bordformand, der kan fremlægge jeres holdninger i plenum Diskuter følgende spørgsmål: Hvad synes I om muligheden for et frivilligcenter.
Sådan arbejder vi i rehabiliteringsteamet i Hedensted Kommune – fokus på den koordinerende sagsbehandler Jobcenter Hedensted.
SKRIVEFAGET Modul 1: Skriveproces og struktur Lektion 2: Fase 1: Idéudvikling og fokus.
1 PV3: P0-erfaringsopsamling og P0-procesanalyse Kursusholder: Mette Mosgaard.
I Skolebestyrelsen har vi blandt meget andet arbejdet med sundhedspolitik. I forlængelse af dette arbejde, besluttede vi at sløjfe kakaomælken og har i.
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
FORRETNINGSPLAN.
Sælg mere, og finansier din virksomhed. Med statsgaranti.
Skriv et digt.
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Implementering og dokumentation
Bølgerne mod stranden når
Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Møde med lokalrådsformænd 25. oktober 2016
Præsentations portfolio
Jordens åndedrag På denne dag hvor lyset tæller timer,
Tyrkiet. Tyrkiet Tyrkiet Tyrkiet er et stort land med ca. 80 millioner indbyggere. Staten Tyrkiet blev først oprettet i Tidligere hed det Det.
At home The sittingroom The kitchen The dining room The bedroom
Jorden er flad Jorden er flad – det er os, der er runde!
7 gode råd til en fuldendt ansøgning
Herren er min hyrde salme 23
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
DIT NAVN DIN UDDANNELSE (husk både kandidat og bachelor, hvis de er forskellige) og KONTAKTOPLYSNINGER Baggrund Kort beskrivelse af hvilket problem, specialet.
En ny bog er i gang – skrevet af addicts, for addicts
Præsentationens transcript:

Arbejdsgruppe Fundraising Marie og Susanne

Formål:  Vi har arbejdet med at finde ud af, hvilke muligheder, der er for at rejse penge og søge fonde til forsamlingshuset  Hvad har andre forsamlingshuse gjort?  Hvilke fonde/legater kan søges?  Hvilke type projekter kan opnå støtte?  Hvordan skrives en ansøgning?

Arbejdsproces:  Opstart på Workshop d.20/9-15  Møde hos Susanne  korrespondance med idéer  Deltagelse i Trekantens Forsamlingshuses generalforsamling (networking/inspiration)  Rundringning til andre forsamlingshuse  Skrivning af udkast til 3 ansøgninger  Liste over muligheder for rejse penge selv.

Idéer til indsamling af penge:  Indsamling af gammelt jern i området  Andespil  Loppemarked, hvor tingene er doneret  Mange andre idéer, det er forskelligt, hvad der virker andre steder.

Legater og Fonde  Der er mange fonde derude – uoverskueligt?  Nemmest at søge til enkelte events og til projekter, der giver mulighed for nye funktioner.  Nøgleord: kultur, almennyttig, landdistrikt, børn&unge, handicap  Umuligt at søge til alm. drift  Svært at søge til vedligehold/modernisering – men ikke umuligt  en del af budgettet kan bestå af frivillige arbejdstimer á 100kr  Sjældent at få hele beløbet – søg flere steder eller saml penge ind

 Det vil sige der er lyde nok men det er mågernes. Her langt fra kysten går de rundt på deres svømmefødder alt for hvide, alt for skrigende alt for fremmede her hvor kun kornspisere skulle gå rundt og stikke næbbet i jorden. Her fylder de markerne, luften, her sidder de på forsamlingshusets tag, her sidder de som om de var hjemme, og forsamlingshuset bruges da også kun som underlag for måger. Mejetærskerne går ikke til gymnastik om aftenen og malkemaskinerne danser ikke polka om aftenen, og forsamlingshuset forfalder, murene forvitrer, ruderne går i stykker, døren hænger skævt men det hedder stadig “Godthaab” og det har stadig en bestyrelse der hvert år diskuterer: Skal det sælges eller rives ned? og mågerne sidder år efter år på tagryggen midt i den blå himmel og skriger ud over landskabet. Tøving i dag.