Nye Begyndelser Amagerbro Frikirke – 13/3-16. Rom. 12:1-3 Så formaner jeg jer, brødre, ved Guds barmhjertighed, til at bringe jeres legemer som et levende.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Gudstjeneste 11. juni 2006 Velkommen!. Gudstjeneste 11. juni 2006 Tre ting vi skal passe på >< Tre ting vi skal gøre.
Advertisements

Samspilstema 1: SMIL Vis positive følelser – vis at du er glad for barnet Det er vigtigt for barnets tryghed,
Økonomi og Bøn Søndag den 27. marts Repetition • Vi har lært at: • Gud ejer alt sølv og guld • Han ønsker at søger for os på alle livets områder.
VELKOMMEN – VI ER GLADE FOR DIG SLUTTEDE SIG TIL OS.
Nøgler til menighedens vækst
Bjergprædikenen (3) Ønsker og evner. Tilskrevet og levet retfærdighed.
Loven om forholdet til penge Matt 6,19-24
Havde Luther en teologi om Guds rige?
Gud og penge Penge som en test på vores administration af ’de sande værdier’.
”Kaldet til kærlighed”
Paulus’ brev til de kristne i Efesus
Livets Ord September 2009.
Livets Ord December 2009 “Således skal jeres lys skinne for mennesker, så de ser jeres gode gerninger og priser jeres fader, som er i himlene ” (Mt 5,16)
At leve i Guds ubetingede kærlighed!
Genoprettelse af et brudt fællesskab mellem mennesker ”Vær gode mod hinanden, vær barmhjertige og tilgiv hinanden, ligesom Gud har tilgivet jer i Kristus.
Livets Ord Juni 2011 ”Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det gode,
At vente på Guds time.
Kaldelsen til evangeliet Rom. 1, v1 Fra Paulus, Kristi Jesu tjener, kaldet til apostel, udset til at forkynde det evangelium, v2 som Gud forud har lovet.
Gal. 2:16 Vær derfor årvågne, gør sindet rede, bind op om lænderne, og sæt alt jeres håb til den nåde, der gives jer, når Jesus Kristus åbenbares. Som.
Loven om bekymringer Matt 6,
Livet i Helligånden TEMA: Pinse TEXT: Rom. kap. 8 MÅLGRUPPE: kristne og endnu ikke kristne FORMÅL: At forstå og kalde os til at praktisere fællesskabet.
”…stil jer til rådighed for Gud… som redskaber for retfærdighed!”
Fjellerup valgmenighed Hvem er vi? Hva vil vi? Hva er mitt bidrag? 1.
Rom. 12:2 – Sindet fornyes Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det.
Ledelse på tværs af tjenestegaver Om balance i forskellighed. Eller ”Er hele legemet øje?”
Procesværktøjer.
Salme 69:2-3 Frels mig, Gud, for vandet når mig til halsen, jeg er sunket i bundløst dynd og kan ikke få fodfæste. Jeg er kommet ud på det dybe vand, strømmen.
Velkommen til undervisningsdag om
I FORM Gudstjeneste i Frikirken Aabenraa. 1. Kor. 12,14-24: Et legeme består heller ikke kun af én del, men af mange. Siger foden: »Jeg er ikke hånd,
Kristen i dag Identitet: Hvem er Jesus?. Sidste gang... Kristendom ikke først og fremmest love og regler, Men EVANGELIET om Jesus KRISTUS.
Det levende Ord, som forvandler Vi læser ikke først og fremmest Bibelen for at blive informeret, men for at blive transformeret – for at blive forvandlet.
Velkommen til et forvandlende fællesskab, der har TRO som værdi!
I skal ikke tilpasse jer efter alt det som verden omkring jer gør. Tværtimod skal I lade Gud forvandle jeres indre, så I kan vide hvad der er Guds vilje:
De 5 B’er Brødrene Bønnerne Bibelen Brødet Badet
Billeder til gennemgang af dåben
Ap.G Fil. 1:1-2 Fil. 1:3-30: Glæde og lovsang i fængslet, jordskælv, menighed grundlagt. Gør min glæde fuldstændig ved at have Jesu tjenersind.
Et rige, hvor Gud er med os Esajas 7-8 Bibelcamping Fårevejle 2015.
Romerbrevet v. Rolf W. Jørgensen De herliges lidelser er nåde Romerbrevet 8,17-39 De herliges lidelser er nåde Søndag, den 9. august 2015 Aalborg Frimenighed.
Seminarer REFOKUS - LÆRINGSFÆLLESSKAB FOR SENIORER V. NIELS PEDER NIELSEN. ● ”Lad os værne om og elske alderdommen; for den er fuld af glæde, hvis man.
Liturgiens evangelium. En god gudstjeneste er som et H.C. Andersens eventyr tematisk - genkendelig - overraskende.
Når Helligånden taler Lektion 1: Helligånden taler gennem Bibelens forfattere Lektion 2: Helligånden taler gennem nulevende mennesker.
Nådegaver?. Indre Missions Hus, Fredericia Undervisningskonsulent Ansatte: Medarbejder- koncerence 14 dages kurser Individuelle kurser Ledere: Leder-
Bibelen som redningsvest eller kompas? Hvordan kan man navigere efter Bibelen som voksen københavner, og hvordan kan den hjælpe os i mål?
Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen. Vi tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
606 – Nådens Gud og ærens Herre1, S1 Nådens Gud og ærens Herre, styrk dit folk, bekræft din pagt. Kron din kirke dig til ære, bring dens knop til blomsterpragt.
486 – Halleluja, Guds menighed 1, S1 Halleluja, Guds menighed, din tak lad opad stige! Guds Ånd er kommet til os ned, på jorden er Guds rige. Vor Herre.
Du blev skabt til lighed med Kristus Det målrettede liv 4. del.
Sansning, sprog, mening Talens sanselige medium er lyden (…) allerede med det bliver den til tone, der stemmer sindet.
Oplæg: Samtale: Nådegaver til at helbrede og forbøn for syge
“Gud kommer og frelser jer” (Esajas 35, 4)
Paulus’ Brev til Efeserne Evangeliet om Kristi ubegribelige rigdom
Gud er lys, og der er intet mørke i ham 1. Joh. 1.5
Kristus i os – Hvad betyder det?
Hver en ny dag er bedre end i går,
En latter til dig..... Ved du at latter er smitsomt? Du får det som en influensa. Når nogen ler idag, begynder jeg også at le. Så var der nogen andre,
HVOR GUD MØDER OG FORVANDLER OS
349 – Jeg ville gerne turde tro 1, S1
012 – Du store Gud, vor Fader god 1, S1
493 – Velsign, o store, stærke Gud, 1, S1
Gud, du mig ser Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen
Levende og virksom Tro i Frikirken!
Livets Ord “Tag med sagtmodighed imod det ord, som er indplantet i jer, og som kan frelse jeres sjæle” September 2018.
528 - Gud, riv os ud af tidens jag, 1, S1
275 – Nu rinder solen op 1, S1 Nu rinder solen op af østerlide,
Kirken og samfundet omkring os.
Nåde! Jeg råber Gud. Befri mig fra frygten nu.
851_Du kære Gud og Fader god 1, S1
Du er min stjerne, bringer det fjerneste lys frem i mig.
Du fødes må på ny, om du vil se Guds rige, den tale synes hård
En livsstil som en bedre ven
Præsentationens transcript:

Nye Begyndelser Amagerbro Frikirke – 13/3-16

Rom. 12:1-3 Så formaner jeg jer, brødre, ved Guds barmhjertighed, til at bringe jeres legemer som et levende og helligt offer, der er Gud til behag – det skal være jeres åndelige gudstjeneste. Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det gode, det som behager ham, det fuldkomne. I kraft af den nåde, jeg har fået, siger jeg til hver eneste af jer: Hav ikke højere tanker om jer selv, end I bør have, men brug jeres forstand med omtanke, enhver efter det mål af tro, som Gud har givet ham.

Missionær Præst Ansat i kirken Nødhjælpsarbejder Læge/sygeplejerske/sosu el. lign. Lærer, pædagog Resten

Nye Begyndelser Amagerbro Frikirke – 13/3-16

Over alt andet, stol på Guds langsomme gerning Vi er ganske naturligt utålmodige i alle forhold efter at nå målet uden forsinkelser. Vi skulle gerne springe de mellemliggende stadier over. Vi er utålmodige ved at være på vej til noget ukendt, noget nyt. Og alligevel er det al fremskridts lov at det sker ved at passere gennem nogle stadier af ustabilitet og at det vel kan tage meget lang tid. Og sådan tror jeg også, det er med dig; dine ideer modner gradvist – lad dem vokse, lad dem forme sig selv, uden unødigt hastværk. Prøv ikke at forcere dem frem, som om du kunne være i dag hvad tiden (dvs. nåde og omstændigheder i samspil med din egen gode vilje) vil gøre dig til i morgen. Kun Gud kunne sige, hvad denne nye ånd, som gradvist formes i dig, ender med at være. Giv vor Herre den tillid at tro på, at hans hånd leder dig, og acceptér angsten ved at føle dig usikker og ufuldkommen. Pierre Teilhard de Chardin, S.J. ( )