OK 13 Kravsindsamling Inspiration til klubmødet. Temaer for krav til OK 13 Løn Tryghed Beskæftigelsesfremme Arbejdsmiljø Sektorspecifikke krav.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Overenskomst 2011 Kravindsamling   God debat! 1.
Advertisements

KTO-forlig / KL-området – 19. februar 2011 • Pr. 1. april 2011 – 31. marts 2013.
Kendetegn for IDAs/DdLs nye statslige OK
Indsæt et billede Klik på det lille billedindsættelses ikon, midt på siden og hent et billede Vælg layout 1. Højre-klik uden for dit slide 2. Vælg et passende.
Foreløbige krav.
Roskilde Produktionsskole
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. TR-OMRÅDEMØDE 18. MARTS 2013 OK 13 REGIONAL.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE KRAV TIL OK 11 DET REGIONALE OG KOMMUNALE OMRÅDE.
1 VELKOMMEN til nye lærere på stx/hf. 2  TR varetager og forhandler kollegernes interesser  TR støtter op om det enkelte medlem efter behov  TR er.
Velkommen til LO.
Bydelsmødrene udpeges og gennemfører uddannelsesforløb på CBSI og kompetenceudvikles herefter løbende. Kompe tencer SUD Erfarin ger fra andre projekt er.
Ny medaftale 1/ Ny medstruktur = nyt lmu i Asgård området 1 Fælles personalemøde den 25/ Tema: Ny medaftale.
Medarbejder i fremtidens erhverv Jens Klarskov. Uddannelse/erhvervTræningSport : Gymnasium20 t/ugeDJM/EJM DM NM (bronze) : Arbejde (37 t)22.
Nye stillinger som pædagogiske ledere Med overenskomsten pr. 1. april 2008 aftalte GL og Finansministeriet en ny stillingskategori for ledere i det almene.
Bag om overenskomsterne - For statistikere!. Program  DA & overenskomsterne  OK2007  Det tekniske beredskab.
De informationsvidenskabelige kompetencer og arbejdsmarkedet Leise Hein Voss Kommunikation og Sprog.
xx RESULTATET OK15. RESULTATET  Lønstigninger, så reallønnen forventes sikret  Signal om at tidsregistreringen skal fungere  Partsprojekt på erhvervsgymnasierne.
Forlig med KL Den 16. februar 2015 OK-15. OK-15 Sikring af reallønnen De samlede generelle lønstigninger i overenskomst- perioden udgør 5, 42 % incl.
Indsæt et billede Klik på det lille billedindsættelses ikon, midt på siden og hent et billede Vælg layout 1. Højre-klik uden for dit slide 2. Vælg et passende.
Forlig med RLTN Den 20. februar 2015 OK-15. OK-15 Forlig - med RLTN / 20. februar Sikring af reallønnen De samlede generelle lønstigninger i overenskomst-
RLTN. OK15 Alle aftaler er 3-årige Der er indgået generelt forlig på RLTN- området den 20. februar 2015 Der er indgået aftale om Den regionale kompetencefond.
OK 15 CFU og Finansministeriet Det generelle forlig
Arbejdsmarkedets parter og politik – familie-arbejdslivsområdet i kontekst Mikkel Mailand Forskningscenter for Arbejdsmarkeds- og OrganisationsStudier.
Indsæt et billede Klik på det lille billedindsættelses ikon, midt på siden og hent et billede Vælg layout 1. Højre-klik uden for dit slide 2. Vælg et passende.
Indsæt et billede Klik på det lille billedindsættelses ikon, midt på siden og hent et billede Vælg layout 1. Højre-klik uden for dit slide 2. Vælg et passende.
Delforlig på KL-området januar 2008 TR-vilkår Ansættelsesvilkår.
Orientering fra det politiske liv v. Tina Lambrecht Årskonferencen for TR 3. september 2012.
Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage.
Dialogen mellem jobcenter og Beskæftigelsesregion
Køn, arbejde og økonomiske muligheder Landstingssalen 8. marts, 2010 Bent Greve Roskilde Universitet.
OK-11 Temaer info, baggrund og nyheder på
TR/ledermøde Nørrebrohallen 21. januar ’10. Omplacering – undersøg først Kan budgetreduktionen klares uden personalereduktion? Er der i personalegruppen.
Lønforhandling. De vigtigste pointer Lønforhandling foregår hele året Der er penge – det er et spørgsmål om, hvem der får dem Din tillidsrepræsentant.
Landsorganisationen i Danmark Det nye arbejdsmiljøsamarbejde.
Kapitel 17 Ansættelsesret. 1.Ansættelse 2.Diskrimination og ligebehandling 3.Under ansættelsen – funktionærloven 4.Ophør af ansættelsen Kollektiv eller.
Samarbejde mellem UU Aarhus og helhedsplanen i Vandtårnsområdet Samarbejde mellem UU Aarhus og helhedsplanen i Vandtårnsområdet - Når UU er en integreret.
Integrations- og oplæringsstillinger Etablering af integrations- og oplæringsstillinger i Haderslev Kommune.
OK-11 Hvem forhandler med hvem? info, baggrund og nyheder på
Kompetenceudvikling og uddannelsesplanlægning
Psykisk arbejdsmiljø – en styrket indsats
Hvad siger medlemmerne ER vigtigt til OK15
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
VELKOMMEN til nye lærere på stx/hf
Lokale lønforhandlinger
OK17 Private opholdssteder og botilbud mv.
Temaer for OK18 og en temperaturmåling
Overenskomst-forhandlinger 2018
Introduktion til OK13 1.
Offentligt Ansattes Organisationer
Medlemsmøde for statsansatte
OK18 - et overblik.
Kolding dagpleje
OK 2018 Forlig med Regionerne Særligt fokus på ledere
OK18 – Samlet resultat for DS
Om løn og lønudvikling for øvrige inspektorer og pædagogiske ledere
OK18 Det kommunale og regionale forlig
Nye stillinger som pædagogiske ledere
OK18 - et overblik.
OK-18 Forlig - RLTN Forhandlingsfællesskabet.
VELKOMMEN til nye lærere på stx/hf
Studieordninger og specialiseringer i uddannelserne
X OK15 resultatet.
Aftalt uddannelse via Industriens overenskomst
OK18 - et overblik.
Lokale lønforhandlinger
Implementering af den styrkede pædagogiske læreplan på PAU
Introduktion til OK13 1.
Det kompetente Nordjylland
VELKOMMEN til nye lærere på stx/hf
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
Præsentationens transcript:

OK 13 Kravsindsamling Inspiration til klubmødet

Temaer for krav til OK 13 Løn Tryghed Beskæftigelsesfremme Arbejdsmiljø Sektorspecifikke krav

Tema: Løn Under dette tema kan der være generelle og sektorspecifikke lønkrav og ligelønskrav. Fx krav om gennemsigtige lønstatistikker fordelt på køn, barsel til fædre med henblik på at sikre ligeløn med mere.

Tema: Tryghed Under dette tema tænkes der på krav, som kan forbedre ansættelsessikkerheden, og generelt på krav som kan sikre, at man fremadrettet har beskæftigelse. Fx forbedrede opsigelsesvarsler, bedre TR- og SU-beskyttelse, employability – det vil sige muligheden for løbende udvikling/efter- videreuddannelse, som kan fastholde den enkeltes markedsværdi med mere.

Tema: Beskæftigelsesfremme Under dette tema tænkes der på krav, som på den ene side kan komme de ansatte til gode og samtidig skabe åbninger, hvor ledige kan komme ind på arbejdsmarkedet. Fx ret til orlov med vikar, mulighed for retrætestillinger, hvor der på denne baggrund gives plads til unge med mere.

Tema: Arbejdsmiljø Under dette tema tænkes på krav, som kan forbedre arbejdsmiljøet. Fx bedre tilrettelæggelse af den enkeltes jobfunktioner, så de passer til familie og ambitioner, minimumskrav til lokalt aftalt stresspolitik. Sikring af SU’s mulighed for at beslutte tættest muligt på de berørte (nærhedsprincip).

Tema: Sektorspecifikke krav Krav der ikke umiddelbart kan indeholdes i de øvrige temaer. Fx stillingsstruktur på professionshøjskolerne