Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Ideen bag FVT for kem-bio-nano. Dannelsens kompetencer 1.kunne redegøre for hændelser i og omkring det biokemiske, kemiske, miljøkemiske og nanoteknovidenskabelige.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Ideen bag FVT for kem-bio-nano. Dannelsens kompetencer 1.kunne redegøre for hændelser i og omkring det biokemiske, kemiske, miljøkemiske og nanoteknovidenskabelige."— Præsentationens transcript:

1 Ideen bag FVT for kem-bio-nano

2

3 Dannelsens kompetencer 1.kunne redegøre for hændelser i og omkring det biokemiske, kemiske, miljøkemiske og nanoteknovidenskabelige arbejde. 2.kunne analysere disse, dvs. evne at forklare hændelserne med henvisning til almene værdier, normer, idealer, grundlæggende antagelser og overleverede fortællinger / myter m.v. 3.kunne vurdere samme, dvs. dels evne at problematisere sammenknytninger af hændelser og forklarende parametre, dels at kunne knytte dem sammen med egne/alternative videnskabelige og moralske standarder.


Download ppt "Ideen bag FVT for kem-bio-nano. Dannelsens kompetencer 1.kunne redegøre for hændelser i og omkring det biokemiske, kemiske, miljøkemiske og nanoteknovidenskabelige."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google