Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Kollegial feedback på Praksisopgave 2

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Kollegial feedback på Praksisopgave 2"— Præsentationens transcript:

1 Kollegial feedback på Praksisopgave 2
Sprogpakken Kollegial feedback på Praksisopgave 2

2 Kollegial feedback på praksisopgave 2
Facilitering af vejledning med reflekterende positioner (RP) indebærer almindeligvis mindst tre-fire deltagere. Når der er tale om grupper på mere end tre deltagere, indgår de øvrige deltagere - ud over vejlederen og den vejledte - i reflekterende positioner eller som et såkaldt reflekterende team. De lytter til samtalen mellem vejlederen og den vejledte og taler derefter om, hvad de har hørt og set, mens den vejledte og vejlederen lytter til teamets indbyrdes samtale. Denne fremgangsmåde omfatter typisk to til tre 'sceneskift', der sikrer deltagernes vekslen mellem tale- og lyttepositioner, hvilket er illustreret med figuren til venstre. Sag Supervisor Supervisant Reflekterende teammedlem Reflekterende teammedlem Tilknyttet litteratur til denne diasrække: Løw, Ole: (2010): Pædagogisk vejledning. København, Akademisk Forlag s Reflekterende teammedlem

3 Kollegial feedback på praksisopgave 2
Reflekterende team Spørgsmål Reflekterende team Supervisant Supervisor Reflekterende team Problem Vejleder og vejledningssøgende arbejder med et problem ved at supervisor stiller spørgsmål.

4 Kollegial feedback med reflekterende teams
1 Sag Lytteposition Supervisor Supervisant Taleposition Trin 1: Vejleder og vejledningssøgende arbejder med et problem ved at supervisor stiller spørgsmål. Supervisor og supervisant er i taleposition. Reflekterende teams er i lytteposition.

5 Kollegial feedback med reflekterende teams
2 Sag Taleposition Supervisant Supervisor Lytteposition Trin 2: Supervisor og supervisant er i lytteposition. Reflekterende teams er i taleposition

6 Kollegial feedback med reflekterende teams
3 Sag Lytteposition Supervisor Supervisant Taleposition Trin 3: Supervisor og supervisant er i taleposition. Reflekterende teams er i lytteposition – og således kan fortsættes.


Download ppt "Kollegial feedback på Praksisopgave 2"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google