Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

”Hvordan undgår jeg som professionel at tage parti?” ”Jeg mangler redskaber til samtaler med forældre der har det svært” ”Kan vi forlange at både mor og.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "”Hvordan undgår jeg som professionel at tage parti?” ”Jeg mangler redskaber til samtaler med forældre der har det svært” ”Kan vi forlange at både mor og."— Præsentationens transcript:

1 ”Hvordan undgår jeg som professionel at tage parti?” ”Jeg mangler redskaber til samtaler med forældre der har det svært” ”Kan vi forlange at både mor og far møder op til forældresamtale, selvom de ikke kan være i rum sammen?” ”Hvordan forholder jeg mig, når Adams mor fortæller mig forfærdelige ting om far?” ”Hvordan kan vi arbejde med, at barnets trivsel altid er i fokus?”

2 Børn i skilsmisse Handleplan for medarbejdere i skoler og dagtilbud

3 Behovet Medarbejdere i dagtilbud og skoler kan oplever udfordringer og dilemmaer i mødet med barnet og forældrene ved skilsmisse. Især hvis forældrene ikke snakker sammen eller er i konflikt, kan det være svært at vide hvordan man skal handle som fagprofessionel.

4 Formålet Formålet er at medarbejderen får nogle anvisninger til konkrete handlinger, så det bliver nemmere at indtage en position, hvor barnets trivsel først og fremmest er i fokus.

5 Hvem er vi? Anne Marie Raunsmed Jensen (Leder af støtteteam) Inge Hove (Leder af Bh. Livstræet) Annemarie Ravn Jensen (AKT lærer på Søndergades skole) Jannie Nordmark (Pædagog i Bh Lærkereden) Birgitte Brøndum (Psykolog på PPR) Anne-Louise Nygaard Sadek (leder specialområdet, Søndergade skole) Heidi Malchau, sundhedsplejerske Lene Bering, projektleder

6 Hvilke udfordringer er der i arbejdet med børn der oplever en skilsmisse ? Resterende tematikker udgør handleplanen Tema 2. Samspillet med forældre/den fagprofessionelles position Tema 2. Samspillet med forældre/den fagprofessionelles position Tema 1 Det juridiske aspekt Tema 1 Det juridiske aspekt

7 ”Pakken” Handleplan Folder til forældre Hjælpespørgsmål Litteratur Folder til forældre

8 Procesplan

9 Materiale på bloggen


Download ppt "”Hvordan undgår jeg som professionel at tage parti?” ”Jeg mangler redskaber til samtaler med forældre der har det svært” ”Kan vi forlange at både mor og."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google