Hverdagens forløb Theis og Olivia. Fakta om aktiviteterne Løbning: Løbning holder de fleste i form, så det er sundt at løbe. Atletik: Atletik er både.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Personlig planlægning og rengøringsplaner
Advertisements

Trivsel - et fokusområde
MÆRKELIGT ! Her er en lille matematisk øvelse, som helt sikkert
Information om folkeskolereformen tirsdag den 29. april 2014 mellemtrinnet.
Det brede læringsbånd Ejerslykkeskolen
Hvordan kan vi som forældre bidrage til at børnene bliver mere sunde og får mere bevægelse i hverdagen?  Hvis muligt skal Børnene gå/cykle i skole også.
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Trivselspolitik på Løsning Skole
Ebbe Henningsen Landsformand At være pårørende – håb og muligheder.
Folkeskolereformen på Dronninggårdskolen Version 1 Skoleåret
Tv til hverdag. •Størstedelen af det der sendes, har et markant andet menneskesyn og værdigrundlag end biblen, og når vi ser det, påvirker det os! •Tv.
Skolereform ’14 - Gesten Skole (børnecenter)
Vor tids paradoks Klik for næste side  I dag har vi større huse og mindre familier. Mere bekvemmelighed, men mindre tid.
- vejen til en sund balance
Danmark’s Lungeforening’s Facebook Side Emma Williams – Praktikant i uge 9, 2012.
Telefonen ringer.
Dias 1 – kostkompasset udfoldet for rådet om fysisk aktivitet
Planlægning og prioritering Opgave i at kunne prioritere. Du skal prioritere dine ”aktiviteter” (grønne bobler) på prioriteringslinjen. Husk du skal både.
Vores Fritid Laura & Martine. Sove Martine sover 62 timer om ugen Laura sover 56,5 timer om ugen.
Dias 1 – fiskeolier, vitaminer og mineraler
Profil af Olivias læsere Marts 2007 Media. 2 Hvor mange læser Olivia  Olivia har læsere  Kernelæserne skal findes blandt de 8-12 årige piger.
En kone ledsagede sin mand til lægen.
Workstations.
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Natur uger Mandag morgen gik vi ud i skoven og vi skulle klatre i trær bagefter skulle vi spise mad og bagefter skulle vi hjem.
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Vores tid i ugen Sarah og Lukva. Regne tiden ud Lukva: Sove: = 53 : 7 = 7,57 timer i gennemsnit Sarah: Sove: 8,5+8,5+8,5+8,5+8,5+6+10,5=
Sundhedsprofil. Hvor gammel er du? Hvilket køn er du?
De 8 kostråd Et sundt liv hænger ikke kun sammen med det, du spiser, men også med, hvor meget du bevæger dig – og med din livsstil i øvrigt. Samspillet.
Kollerup Skole Informationsmøde om reformen
JOB TILBUD Et ledende internationalt firma med kontorer på Bahamas leder efter : En Direktionsassistent med følgende kvalifikationer : - Ingen erfaring.
Dias 1 – kompasset udfoldet for sukker
1 Dias 1 – kompasset udfoldet for sukker Sukker er tomme kalorier
Store IT- innovationer (SITIN) TØ3. Dagens program Status på OO1 Næsten midtvejsevaluering Ugens opgave.
8.1. Få bevægelse ind i hverdagen - voksne mindst 30 minutter om dagen 8.2.
Læse/studiegrupper.
Længdespring er let at tænke sig til, men vanskeligt i udføre i praksis.
Billeder.
VIGTIG MEDDELELSE.
1. Forbrug af energi ved passiv og aktiv livsstil 2 Så meget energi bruger du dagligt, hvis du for eksempel: SkoleSidder ned i frikvartererne (45 min/dag)51Løber.
Læringsreformen Hvad er formålet med reformen? – Formålet er: – at alle elever skal blive så dygtige, som de kan blive – at mindske betydningen af den.
DLG i bevægelse Information om projektet. Hvorfor? DLG ønsker at give timelønnede medarbejdere muligheden for at forbedre deres sundhed Både medarbejderne.
En lille fjer For sundheden. Være gavmild Smile.
JOB TILBUD Et ledende internationalt firma med kontorer på Bahamas leder efter : En Direktionsassistent med følgende kvalifikationer : - Ingen erfaring.
 Hvad er formålet med reformen?  Formålet er:  at alle elever skal blive så dygtige, som de kan blive  at mindske betydningen af den sociale arv 
Er foreningerne for alle – eller bare for de fleste?
TRÆK VEJRET.
Bipolar affektiv sindslidelse Patienter og pårørende
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Velkommen til alle nye og kendte elever og forældre.
Projekter over længer tid Årsager og virkning. Oplevelser, læring.
Indspark: Skal LP’en være et étdags-løb? Ikke facit – men et indspark BMX-sporten mister unge i den sene teenagealder! Hvorfor? års alderen: – Fra.
Tal i familien IT-projekt Brørup skole 2.B at eleverne får en bevidsthed om, at de via deres familie er en del af et fællesskab at de får kendskab.
Forberedelse af videoafhørring af børn udsat for sexuelle overgreb Saqqummiisoq: Oline Inûsugtok’, Qaammaaviup ningiua.
Geometriforløb i 3. klasse - med IT, papir og blyant… Forløbet Billeder Elevprodukter Det sagde eleverne…. Tips & Tricks Klik på en firkant (ikke teksten)
Morgendagens Børne- og Ungeliv ELEVER Resultater af spørgeskemaundersøgelsen 2016 Published by Birgitte Færregaard Larsen April at 11:34 Powered.
Resultater fra spørgeskemaundersøgelsen omkring børns mad- og bevægelsesvaner Gørløse Skole og Lille Lyngby Skole Statusseminar torsdag den.
PERSONALET - Poplen JohnnyAnja OLEJeanett FREDERIK LÆRKEBETTINA CHARLIE.
Evaluering af Aktiv rundt i Danmark lærernes observationer Følgende resultater er på baggrund af 1215 lærerbesvarelser af vores elektroniske spørgeskema.
Velkommen til Øjenafdelingen i Vejle -en del af Sygehus Lillebælt
Vemmelev Skole 500 elever 7 km uden for slagelse
Vor tids paradoks Klik for næste side .
Mit emne er Københavner-akademiet, hvor jeg var med for at lære noget mere.
Et ledende internationalt firma med kontorer på Bahamas leder efter :
Hjemme hos Samir.
Spanien Næste dag Skulle vi Handle STORT! Ind Sammen med Line og pernilles.p Familie Og det tog 2 Timer!!!!!!! Og Så Skulle vi ud og bade. I Dag Skulle.
Forløb: Ligestilling mellem køn i Danmark
Velkommen til Informatik - den nye dreng i klassen
Lia Palmberg Nordhald (28. december 2003) DAF-regi: BAC:
FÅ MEST UD AF DAGEN: UNDERVISNINGSMATERIALE (9. -10
Præsentationens transcript:

Hverdagens forløb Theis og Olivia

Fakta om aktiviteterne Løbning: Løbning holder de fleste i form, så det er sundt at løbe. Atletik: Atletik er både længde- og højdespring, det er også løbning og spydkast.

Billeder

Beregning af tid på en uge Olivia Sove: 60 Timer om ugen Skole: 28 timer og 30 minutter om ugen Spise: 17 timer og 30 minutter om ugen Tv: 28 timer om ugen Lektier: 14 timer om ugen Vennerne: 18 timer om ugen Atletik: 3 timer om ugen Løb: 3 timer og 30 minutter om ugen

Optælling af tid

Beregning af tid på en uge Theis Sove: 58 timer Skole: 28 timer og 30 minutter om ugen Spise: 17 timer og 30 minutter om ugen Tv: 28 timer om ugen Computer: 50 timer om ugen Lektier: 21 timer om ugen Vennerne: 20 timer om ugen Skægagamer: 21 timer om ugen

Optælling af tid

Hej hej Lavet af Olivia og Theis